Ce acuzații grave făcea Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, la adresa lui Reghe, după despărțirea de impresară: "Ești tatăl meu vitreg, nu a vrut nicio relaţie cu noi..."

 Radulescu Ruxandra
.

Ce acuzații grave făcea Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, la adresa lui Reghe, după despărțirea de impresară. Fata cea mică a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, susținea acum ceva timp că se simte abandonată de tatăl ei vitreg, Laurențiu Reghecampf, după ce antrenorul s-a despărțit cu scandal de impresară. Sarah Dumitrescu îl acuza pe Reghe că a întrerupt orice legătură cu fosta lui familie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce acuzații grave făcea Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, la adresa lui Reghe, după despărțirea de impresară. Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan și a lui Tiberiu Dumitrescu, avea câțiva anișori atunci când părinții ei au divorțat, iar impresara s-a căsătorit cu Laurențiu Reghecampf, căruia i-a dăruit un fiu. Sarah spune că l-a considerat dintotdeauna pe Reghe o figură paternă și s-a atașat foarte mult de el, văzându-l ca pe tatăl ei vitreg. Despărțirea de Anamaria Prodan a generat o ruptură între Laurențiu Reghecampf și vechea sa familie, mai ales că antrenorul și-a găsit liniștea în brațele Corinei Caciuc, care, ulterior i-a dăruit un băiețel. Acum ceva timp, Sarah îl acuza pe Reghecampf că și-a abandonat familia.

sarah-dumitrescu3sarah-dumitrescu3

Ce acuzații grave făcea Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, la adresa lui Reghe, după despărțirea de impresară

De curând, Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, și-a exprimat dezamăgirea față de atitudinea lui Laurențiu Reghecampf, după despărțirea de impresară. Mezina îl acuza pe antrenor că refuză să mai comunice cu cei care au fost familia lui, vreme de 15 ani, cât a durat mariajul cu Anamaria Prodan.

Citește și:Irinel Columbeanu a fost vizitat la azil de Brianna Caradja, fosta lui iubită: „Amândoi ne-am bucurat. El m-a sunat și…'

Citește și:Cine ar fi noii jurați de la Chefi la cuțite, după plecarea lui Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu: „Numele lor sunt…’

Citește și: Alex Bodi, primele declarații după ce Ema Uta, fosta lui iubită, a fost surprinsă sărutându-se cu alt bărbat: „A fost un șoc. Eu o știu altfel de femeie…'

Citește și: Cum arată acum Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. S-a afișat într-o ipostază rară pe Instagram: „Urăsc mocirla…’

„Eşti tatăl meu vitreg, tu ar trebui să mă cauţi. Adică tu m-ai crescut, tu ar trebui să mă cauţi. El nu a vrut nicio relaţie cu noi. Din ce am auzit la televizor şi la podcasturile pe care le-a dat, nu vrea să aibă nimic de-a face cu noi şi eu nu pot să mă rog de cineva să-mi fie alături. Dacă vrei, bine, dacă nu, nu. Eu nu am nimic să-i zic. Cred că ştie ce a făcut, ştie cum ne-a rănit.

Nu am nimic să-i spun, ştie deja asta. M-a dezamăgit foarte tare. Eu nu am înţeles niciodată prin ce a trecut mama. Adică, e greu ca o persoană ca mine, care nu a trecut printr-un divorţ, să înţeleagă cum s-a simţit, dar după ce am văzut şi după ce am văzut cum s-a simţit mama şi toată dinamica, o să fiu mult mai atentă pe cine îmi aleg pentru că nu vreau niciodată să trec prin ce a trecut ea', a spus Sarah Dumitrescu.

Sarah Dumitrescu a recunoscut că-i va fi greu să-și vadă mama cu alt partener, după divorțul de Reghe

Invitată la emisiunea online „Fiță cu Adiță’, Sarah Dumitrescu, fata cea mică a Anamariei Prodan, a discutat cu Adrian Voicu despre scenariul în care impresara și-ar reface viața alături de alt bărbat. Acolo, aceasta a recunoscut că i-ar veni greu să o vadă pe mama sa în această ipostază, având în vedere că a încheiat recent un mariaj de 15 ani. Fiica cea mică a impresarei a recunoscut că nu i-ar plăcea să-și vadă mama într-o nouă relație.

„Eu sunt mai… îmi place să o apăr pe mama, mai ales acum. Să stai 15 ani cu cineva și să pleci… Nu știu. Nu îmi place să o văd cu altcineva’, a spus Sarah.

„Dacă mama ta se îndrăgostește de un domn…’, a început să spună Adrian Voicu.

„Aoleu!’, a fost prima reacție a fiicei impresarei. „Și ție nu îți place de domnul acela. Îi vei spune că nu e ce trebuie?’, a continuat moderatorul.

„Eu o să-i zic, dar dacă o face pe mama fericită… o să o las’, a spus Sarah.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton