Ce acuzații îi aduce Raluca Pastramă lui Pepe în scandalul pentru copii: „A fost greșeala vieții mele. Sunt foarte influențate. Știe cum să facă doi copii de 12 și 9 ani să zică așa ca el și să creadă că e decizia lor"

.

Raluca Pastramă și Pepe nu au reușit să se înțeleagă în privința fetelor pe care le au împreună și au ajuns în instanță. Raluca a declarat că își dorește ca Rosa și Maria să locuiască și la ea, nu doar la tatăl lor, așa cum se întâmplă în prezent. Ea vrea ca fetele să pătreacă o săptămână cu ea și o săptămână cu Pepe. Ce acuzații îi aduce Raluca Pastramă lui Pepe în scandalul pentru copii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Raluca Pastramă susține că deși nu le plătește pensie alimentară fetelor și Pepe este cel care se ocupă exclusiv de taxele școlare, cadourile pe care ea le oferă celor două recompensează asta. Raluca nu se înțelege cum s-a ajuns la acest conflict, deoarece după despărțire nu au existat probleme între ei.

pepe 22pepe 22

Ce acuzații îi aduce Raluca Pastramă lui Pepe în scandalul pentru copii

Raluca Pastramă vrea să petreacă mai mult timp cu fetele pe care le are din mariajul cu Pepe și cere asta în instanță.

„Poate că este momentul să spun și eu o parte din adevărul meu. Ca să încep cu începutul și să înțeleagă și oamenii de acasă realitatea lucrurilor, aș vrea să le comunic că eu nu am fost niciodată departe de copiii mei. Fetele mele nu au stat niciodată exclusiv la Pepe, așa cum el a spus întotdeauna. Îmi doresc ca oamenii să cunoască puțin din adevăr și să nu considere că sunt o mamă care și-ar lăsa vreodată copiii. Este total neadevărat. Programul copiilor a fost întotdeauna jumătate și jumătate. Niciodată nu au stat exclusiv la tată. Copiii întotdeauna au stat și la mine și la el. Nu a fost niciodată discuția ca fetele noastre să stea exclusiv la unul dintre noi. Nu ar fi normal pentru ele să se întâmple asta. Fetele noastre au stat, după divorț, jumătate – jumătate. Cinci zile la mine, cinci zile la el, o săptămână cu o săptămână', a spus Raluca Pastramă la Xtra Night Show, la Antena Stars.

Fosta soție a artistului spune că ea și tatăl fetițelor sale au semnat un acord notarial, însă susține că la acel moment nu a avut avocat și nu a știut exact ce semnează.

'Eu pe vremea aceea eu nu am avut avocat. Eu cu Pepe am avut un milion de discuții pe vremea divorțului. (…) Într-adevăr, aceea a fost greșeala vieții mele. Am semnat un acord ce nu trebuia semnat, un acord pe care eu nu l-am înțeles. Pe vremea aceea eu cu Pepe am vorbit ca fetele noastre să rămână jumătate-jumătate. Eu asta am crezut că semnez', a mai spus Raluca Pastramă.

Citește și: Dragoș Bucur, despre momentul în care a aflat că are diabet. Cum ține boala sub control și cum arată meniul lui acum: „Slăbisem vreo 15 – 20 de kilograme. Când simt nevoie de dulciuri apelez la…'

Citește și: Anamaria Prodan șochează: „La Tribunal, Reghe m-a acuzat că l-am înșelat cu Gigi Becali, cu Giovanni, cu Borcea, cu Răducioiu!”/ Detalii din scandalul cu Dan Alexa

Citește și: Cum a ajuns Cristina Șișcanu să câștige mai mulți bani decât Mădălin Ionescu: „Nu are de ce să se supere. În televiziune, el e mai bine plătit decât mine, însă…' / EXCLUSIV

Citește și: De ce ocolește Lili Sandu botoxul și care dintre calitățile ei fizice o nemulțumesc: „A apărut Jennifer Lopez și mi-am zis: Doamne, ajută-ne pe toate care avem forme. M-am considerat o femeie carismatică, dar niciodată o frumusețe”

Citește și: Cum răspunde Medana, după ce Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, i-a adus acuzații grave: „Eu nu duc războaie cu ea pentru că eu nu am nimic de împărțit cu femeia asta. Astfel de afirmații sunt foarte deplasate!”

Raluca Pastramă crede că Rosa și Maria sunt influențate de artist

Raluca are convingerea că Rosa și Maria sunt influențate de artist. Cele două fetițe au ales ca domiciuliu casa lui Pepe.

„Pentru copii ar conta asta sau ar conta prezența părinților în viața lor? Pentru copii contează felul în care ne organizăm noi sau felul cum reușim noi să ne împărțim programul în așa fel încât să ne ocupăm de toate activitățile lor, sau că suntem acolo în viața lor. Eu cred că cel mai important este ca noi să avem timp calitativ cu copiii. Să fim alături de ei, să știm să fim părinți.

Sunt foarte influențate. Pepe este picătura chinezească atunci când vrea el să se întâmple ceva. Știe cum să abordeze situația în așa fel încât să facă doi copii de 12 și 9 ani să zică așa ca el și să creadă că e decizia lor', a mai spus Raluca Pastramă.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton