Ce afacere are Carmen Iohannis pe lângă meseria de profesoară. Prima Doamnă a României obține venituri suplimentare din imobiliare

 Dumitrache Laura
.

Ce afacere are Carmen Iohannis pe lângă meseria de profesoară. Carmen Iohannis este profesoară de engleză la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu. Prima Doamnă a României activează în învățământ de multi ani, dar putini știu ce afacere are soția președintelui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen Iohannis a fost întotdeauna discretă cu viața sa personală, dar câteva detalii au fost descoperită, precum veniturile sale. Soția președintelui Klaus Iohannis este profesoară de engleză la un liceu din Sibiu și activează în domeniul învățământului de multi ani.

carmen iohanniscarmen iohannis

Prima Doamnă a României câștigă luna salariul de 3.440 de lei, ceea ce înseamnă o sumă de 41.283 pe tot anul. Cu toate acestea, veniturile sale din închirierea proprietăților sunt mult mai mari. Klaus și Carmen Iohannis dețin șase imobile în Sibiu, de pe urma cărora încasează un venit substanțial.

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la întâlnirea din SUA cu Joe și Jill Biden. Prima Doamnă a României a purtat o curea de peste 800 de euro

Citește și:Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală. Prima Doamnă este dirigintă la clasa a X-a: „Ne dorim să avem răbdare unii cu alții și multă bucurie”

Citește și:Dony s-a căsătorit în secret. Artistul și soția lui, Georgiana, urmează să devină părinți curând

Citește și:Oana Roman, despre întâlnirea dintre fiica ei și noua iubită a fostului soț: „Sper că de acum încolo… Am făcut amândoi eforturi să reparăm relația'

Ce afacere are Carmen Iohannis pe lângă meseria de profesoară

Carmen Iohannis predă engleza la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu, si primește un salariu lunar de 3.440 de lei. Cu toate acestea, veniturile sale din închirierea proprietăților sunt mult mai mari. Potrivit Playtech.ro, anul trecut, soția președintelui Klaus Iohannis a obținut un total de 44.389 de lei din chirii, mai exact 3.700 de lei lunar.

Klaus Iohannis deține, în comun cu soția lui, cinci imobile în Sibiu: două apartamente achiziționate în 1997 și 2001 (84 mp, 253 mp) și trei case de locuit, cumpărate în 1992 și 2007 (377 mp, 76 mp și 64 mp). În urmă cu trei ani, Carmen Iohannis a mai moștenit un apartament, tot în Sibiu, în suprafață de 67 mp.

Ce nume purta Carmen Iohannis înainte de se căsători cu Klaus Iohannis

Carmen Iohannis s-a născut în Sântu, un sat din vecinătatea orașului Reghin,județul Mureș, Înainte de a deveni soția lui Klaus Iohannis, purta numele de Carmen Georgeta Lăzurcă. Tatăl lui Carmen Iohannis a decedat la vârsta de 96 de ani, deși a avut doar un plămân funcțional.

Tatăl lui Carmen, unchiu Ion, cum îi spuneam noi, a fost blănar, om tare așezat și bogat, muncea de dimineață până seara. A avut un necaz mare de la meserie, că s-a îmbolnăvit rău de la testarea pieilor și au fost nevoiți să-i scoată un plămân, dar a trăit până la 96 de ani.

A fost un om extraordinar, ni se spunea și nouă că a jucat fotbal în tinerețe, era fruntea satului pe teren', a explicat mătușa lui Carmen Iohannis, potrivit ego.ro

Carmen și Klaus Iohannis se cunosc de multi ani, iar în timpul facultății au decis să formeze un cuplu. Potrivit dezvăluirilor făcute de președintele României, s-au cunoscut la 22 de ani și s-au căsătorit la 29 de ani. „În timpul facultăţii am cunoscut-o şi pe soţia mea, Carmen, dar în vechiul cerc de prieteni. Ne-am plăcut, pur şi simplu, iar chimia dintre noi depăşeşte orice descriere. (…) A durat mult până ne-am căsătorit. Ne-am cunoscut la 22 de ani şi ne-am căsătorit pe la 29 de ani' a dezvăluit Președintele României.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton