Ce afacere are Emilia, mama lui Mihai Bendeac, în București: „Săraca, a albit de cât...”

 Miniosu Alexandra
.

Pe Mihai Bendeac îl cunoaște toată țara, însă puțini știu că mama lui, Emilia, are o afacere chiar în Capitală. De curând, juratul de la iUmor a dezvăluit cu ce se ocupă cea care i-a dat naștere, dar și cât de mult muncește ca totul să iasă perfect. Conform spuselor actorului, aceasta își dă mereu silința în tot ceea ce face, mai ales pentru că ține foarte mult la imaginea fiului ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Bendeac are mii de fani peste tot în țară, însă puțină lume știe că mama lui deține o afacere în București. Emilia Bendeac muncește foarte mult și se străduiește ca toate lucrurile să-i iasă bine, ținând cont mai ales de celebritatea juratului de la iUmor.

mama-mihai-bendeac-afacere-11mama-mihai-bendeac-afacere-11

Mihai Bendeac are o familie minunată, de care e foarte atașat. Juratul de la iUmor se înțelege extrem de bine cu părinții săi, în special cu mama lui, care i-a fot mereu alături. Actorul în vârstă de 38 de ani a vorbit recent despre cea care i-a dat naștere, dezvăluind cu ce se ocupă. Artistul a povestit că Emilia Bendeac, care locuiește în București, deține și o afacere în Capitală.

Citește și: Ce salariu are Mihai Bendeac.A dezvăluit suma pe care o câștigă lunar la teatru

Citește și: Cum a răspuns Denise Rifai, după ce a fost cerută în căsătorie de Mihai Bendeac:”Sunt dispusă să…”

Citește și: Dan Negru și-a dat demisia de la Antena 1, după 22 de ani.Cu ce post TV a semnat

Citește și: Speak și Ștefania sunt izolați în Jakarta, după ce au fost infectați cu COVID-19:„Am dormit cu masca pe față'

Ce afacere are Emilia, mama lui Mihai Bendeac, în București

Mama lui Mihai Bendeac e de meserie asistentă medicală. Aceasta deține o afacere de succes în București, din sectorul 2. În urmă cu peste un deceniu, Emilia Bendeac și-a deschis un cabinet stomatologic, loc în care merge și juratul de la iUmor ori de câte ori are nevoie.

Mihai Bendeac a scos la iveală noi detalii neștiute despre mama lui. Invitat în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță de pe YouTube, a dezvăluit că aceasta deține un cabinet stomatologic. A reușit să-și deschidă afacerea cu banii adunați de-a lungul timpului. Actorul a ținut să precizeze că nu e vorba despre o clinică.

„Din bani, de-a lungul timpului, maică-mea are un cabinet stomatologic, care, atenție, să nu te gândești că este o clinică. Este într-un apartament de două camere, de trei, pardon. Și avem două apartamente în chirie', a povestit Mihai Bendeac în podcast.

Mama lui Mihai Bendeac e de profesie asistentă medicală

În urma dezvăluirii sale, Cătălin Măruță l-a întrebat pe Mihai Bendeac: „La ea mergi când ai nevoie de dantură?'.

Mihai Bendeac a oferit un răspuns afirmativ, mărturisind că are încredere în doctorii care lucrează la cabinetul deținut de mama lui. Totodată, el a povestit cum mama lui muncește foarte mult, gândindu-se mai ales la cariera actorului.

„Da! Este un medic acolo care are și cabinetul lui, dar lucrează și pentru cabinetul mamei mele și este medicul meu de ani și ani.

Pe Bulevardul Chișinău este cabinetul, și mama, săraca, a albit de cât timp există cabinetul respectiv pentru că ea întotdeauna a trăit cu această chestie în minte: Doamne, dacă se întâmplă vreodată ceva aici, toată lumea o să știe că sunt mama lui Mihai. Cât a muncit copilul ăsta toată viața să îi stric eu imaginea.

Maică-mea sună pacienții seara, înainte să se culce. E foarte, foarte tare', a mai transmis el.

Mihai Bendeac și mama lui au lansat o carte împreună

La finalul lui 2020, în luna decembrie, Mihai Bendeac și mama lui au lansat împreună cartea „Jurnalul unui Burlac. Conversații cu mama'. Lucrarea s-a bucurat de un mare succes în rândul publicului.

„Varianta ideală pentru mine ar fi ca oamenii să cumpere cartea și să nu o citească. De cumpărat, mi-aș dori să o cumpere, pentru că realizarea dezideratului caritabil are o importanță deosebită. Aș vrea, totuși, să n-o citească, pentru că mi s-a făcut frică.

Iubesc sinceritatea. Dar excesul de sinceritate îți poate face rău. În cazul în care o vor citi, îi rog să mă ierte. Și pe mama o rog să mă ierte. Ce-a vrut ea și ce-am făcut eu. Cu toate astea, de zâmbit, e posibil să zâmbiți. De emoționat, e posibil să vă emoționați. Mai departe… scrie în carte. Dacă veți găsi anumite întâmplări sau păreri a fi deranjante, șocante, revoltătoare, vulgare, imorale sau complet ireverențioase… AIA E!', spunea Mihai Bendeac la acea vreme.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton