Ce afaceri are Cătălin Botezatu în afara modei și din ce-și câștigă banii: "Întotdeauna au mers bine, chiar și în pandemie"

 Dumitrache Laura
.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați creatori de modă de la noi din țară. Însă, dincolo de cariera de designer de modă, Cătălin Botezatu a investit câștigurile din modă în industrii diferite, din care face bani frumoși. Iată ce afaceri are Cătălin Botezatu în afara modei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu, în vârstă de 56 de ani, se numără printre cei mai renumiti creatori de modă din România. Publicul din România îl știe și din ipostaza omului de televiziune, fiind ani de zile jurat în emisiunea Bravo, ai stil. Cu toate astea, putini sunt cei care știu că designerul are și alte afaceri.

catalin botezatucatalin botezatu

Cătălin Botezatu a mărturisit că face bani din afacerile sale cu moda, are propriul atelier, casă de modă, magazin și fabrici. Însă designerul nu câștigă bani doar din modă, ci și din HoReca, pentru că este implicat în diverse cluburi și restaurante. Botezatu are afaceri și în imobiliare.

Citește și: Cătălin Botezatu a făcut furori într-o ținută de peste 250.000 de lei, la un eveniment de gală: „Valoarea acestor haine este perisabilă…”. Cât au costat pantofii

Citește și:Bursucu s-a căsătorit cu iubita lui, Andreea: „Mă abțin să nu plâng”. Mireasa a purtat o rochie superbă, creată de Cătălin Botezatu

Citește și:Alexia Eram a izbucnit în lacrimi la America Express 2023: „Am explodat. Mi-era rușine de mine…”

Citește și:Dan Bordeianu a împlinit 48 de ani. Ce spune despre fiicele lui și revenirea în televiziune: „Nu am renunțat la idee. M-aș întoarce oricând, dacă…'

Ce afaceri are Cătălin Botezatu în afara modei

Cătălin Boteze nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind unul dintre cei mai renumiti creatori de modă din România. Are o carieră de succes în modă, iar creațiile sale sunt renumite atât pe plan național, cât și internațional. Cu toate acestea, Botezatu are mai multe afaceri, despre care putini știu. Designerul a investit banii din modă în alte domenii.

Botezatu are mai multe afaceri în HoReca, imobiliare, fabrici, care au avut succes chiar și în pandemie. „Am mai multe porți deschise, în HoReCa, imobiliare, fabrici, normal. Întotdeauna au mers bine, chiar și în pandemie, pentru că am știut să le jonglăm”, a spus Catalin Botezatu, potrivit Unica.

Cătălin Botezatu și-a cumpărat un apartament în Dubai

Cătălin Botezatu și-a cumpărat un apartament de lux în Dubai. Bote a intrat în rândul vedetelor din România, proprietare de case în Dubai și și-a cumpărat un apartament cu vedere la ocean. Creatorul de modă are o grădină tropicală cu piscine, dar și săli de evenimente unde ar putea ține prezentările sale de modă. Întrebat dacă îl închiriează, Cătălin Botezatu a declarat că nu dorește să-l închirieze.

Nu obișnuiesc să închiriez. Este un apartament foarte frumos, în cel mai luxos loc, de GRISOGONO (n.red.: turn de locuințe din Dubai), făcut foarte bine. Încă nu m-am gândit să-l închiriez, vreau să mă bucur de el. Înainte ajungeam mai des în Dubai. Anul trecut am făcut calculul și am stat 32 de zile în România, atât. Anul ăsta cred că sunt mai puține.„, a mai spus Botezatu.

Botezatu a spus că se consideră un om bogat, dar nu neapărat pentru că are multi bani în conturi. Ci mai degrabă pentru că afacerile sale i-au adus posibilitatea de a călători prin toată lumea. Designerul spune că adevărata avere este că și-a creat o viață frumoasă și că a călătorit peste tot în lume.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton