Ce amintiri are Daniel Buzdugan cu regretatul său tată și ce lecții de viață a primit de la el: „A lucrat în miliție. Niște dubioși se așezau în genunchi în fața lui și îi pupau mâinile...”

 Radulescu Ruxandra
.

Ce amintiri are Daniel Buzdugan cu regretatul său tată și ce lecții de viață a primit de la el. Daniel Buzdugan este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți prezentatori TV și oameni de radio. Acesta a povestit, recent, despre copilăria petrecută într-o familie iubitoare și modestă. Buzdugan și-a amintit de generozitatea și compasiunea pe care le manifesta tatăl său, în ciuda meseriei dure pe care o avea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Daniel Buzdugan, 49 de ani, a ajuns unul dintre cei mai respectați oameni de radio și televiziune. Paralel cu o carieră de succes a reușit să-și construiască și o familie superbă, alături de soție și cei doi copii. Puțini știu, însă, că Daniel Buzdugan a fost crescut de părinți fără prea mari posibilități financiare, dar care i-au insuflat valori morale și o educație aleasă. Buzdugan își amintește că, deși tatăl său lucra în „Miliție”, acesta era un suflet blând, ce manifesta compasiune chiar și față de cei închiși în spatele gratiilor.

https___www.gandul.ro_wp-content_uploads_2023_08_buzdugan1https___www.gandul.ro_wp-content_uploads_2023_08_buzdugan1

Ce amintiri are Daniel Buzdugan cu regretatul său tată și ce lecții de viață a primit de la el

Tatăl lui Daniel Buzdugan nu mai este în viață, însă a acesta a lăsat o amprentă profundă asupra sufletului prezentatorului. Deși părintele lui Buzdugan lucra în Miliție, acesta avea un suflet generos și se străduia să-i ajute pe cei aflați în nevoie, chiar dacă era vorba de cei aflați în spatele gratiilor.

Citește și: Scandal la Survivor All Stars între TJ Miles și Ana Pal. Faimoasa a început să plângă: „Mai bine dorm pe pământ, decât să mai zic ceva'

Citește și: CTP, reacție vehementă după ce Simonei Halep i s-a redus suspendarea: „S-a dat pe mâna acestui escroc cu bagaje, să țină minte să nu mai facă așa ceva'

Tata a lucrat în miliție. A ieșit la pensie înainte de 89. Nu avea nimic din meseria asta. Era un om tare bun, un om care își dădea sufletul pentru oameni. Ajuta pe toată lumea. După ce tata venea de la serviciu, mă lua pe mine și mă ducea pe toate coclaurile, prin toate pădurile din jurul Iașului. Mă întâlneam cu niște oameni dubioși.

Eram eu cu tata și niște dubioși, care se așezau în genunchi în fața lui tata și îi pupau mâinile. La un moment dat am aflat că ăia au fost pușcăriași. Tata a lucrat și la penitenciar câțiva ani. Au fost în pușcărie, oameni uitați de toată lumea și tata de multe ori se ducea la serviciu și le dădea câte un pachet de țigări, mâncare. Erau oameni abandonați.

Părinții mei sunt din județul Neamț. S-au mutat la Iași. Au stat buni prin niște clădiri insalubre, pe la subsoluri. Am primit un apartament cu 3 camere în Copou, cel mai frumos loc. Un coleg de-al lui, cu o situație mai altfel, l-a rugat pe tata să îl lase în față. Tata în bunătatea lui i-a zis că da, că o să mai primească el. Am primit după câteva luni un apartament la capătul lumii.',a povestit Daniel Buzdugan.

Cum gestionează Daniel Buzdugan conflictele în căsnicie și ce îi reproșează cel mai des soția lui

Daniel Buzdugan și soția sa, Monica, formează un cuplu armonios, iar acest aspect se datorează faptului că partenera prezentatorului a înțeles dorința lui de a se simți liber. Buzdugan a recunoscut, recent, că, atunci când s-a căsătorit, s-a temut că-și va pierde libertatea și va duce o viață de rutină.

La 20 de ani eram inconștient, nu știam care e treaba, cu ce se mănâncă viața’. A fost un șoc cand m-am căsătorit la 33 de ani wow, acum o sa fiu omul acela, cu mers la job dimineața, întors acasă’, știi, viața aceea rutinată, dar, din fericire, nu a fost așa. Sunt genul de om care iubește foarte mult spațiul, Iibertatea și am avut norocul să am o meserie care mi-a dat libertate. Iar soția, ca și mine, a vrut să ne bucurăm unul de celălalt, nu să ne sufocăm.„, a declarat Daniel Buzdugan pentru Unica.ro.

De ce și-a retras Daniel Buzdugan copiii de la școala privată

Daniel Buzdugan consideră nejustificate sumele plătite pentru educarea unui copil în sistemul privat, care adesea sunt comparabile cu cele plătite de studenții ce merg la facultate peste hotare.

‘I-am scos de la școlile private pentru că am vrut să vadă că se poate face carte și la stat. Am considerat că să arunci atât de mulți bani pentru educație, să ajungi să plătești la o școală cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… Am considerat că nu e normal să dăm atâția bani…’, a precizat Daniel Buzdugan în emisiunea Ego Life, moderată de Dana Săvuică.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton