Ce a apărut la mormântul Mioarei Roman, la o săptămână de la funeralii. Oana Roman a rămas surprinsă: "M-am dus la cimitir după parastasul de 9 zile și..."

 Dumba Gabriela
.

Oana Roman a rămas surprinsă de ce a găsit la mormântul mamei sale, Mioara Roman, la o săptămână de la funeralii. Oana a postat pe rețelele de socializare că, după parastasul de 9 zile pentru Mioara Roman, a mers la cimitir și a descoperit că o persoană pe care nu o cunoaște vizitase mormântul mamei sale și îi lăsase simbolul primăverii, un mărțișor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mioara Roman s-a stins din viață la 83 de ani, în urma unor probleme serioase de sănătate și a fost fost condusă pe ultimul drum luni, 26 februarie, în prezența a zeci de persoane care au dorit să-i aducă un ultim omagiu. Mormântul Mioarei Roman a fost vizitat și câteva zile mai târziu, însă, și Oana Roman a rămas surprinsă când a găsit un mărțișor pe crucea mamei sale.

1-mioara1-mioara

Oana Roman a găsit un mărțișor la mormântul mamei sale

Oana Roman i-a făcut parastasul de 9 zile mamei sale, după care a simțit nevoia să se reculeagă pentru câteva momente la mormântul Mioarei Roman. Recunoscătoare că oamenii încă se mai gândesc la mama sa, cu respect, Oana a pozat mărțișorul găsit pe crucea mamei sale și a mulțumit persoanei care a simțit nevoia să facă un astfel de gest pentru Mioara Roman.

„Astăzi am făcut parastasul de 9 zile pentru mama și apoi m-am dus la cimitir. Cineva lăsase un mărțișor pentru mama”, a scris Oana Roman pe Instagram, însoțind mesajul de inimioare.

Și după funeralii, Oana a postat un mesaj de mulțumire pentru cei care au fost alături de ea în aceste momente extrem de grele.

„Mulțumesc pentru toate mesajele, pentru toată susținerea, pentru toate gândurile pentru mama, pentru tot ajutorul moral. Mulțumesc celor care au venit sa își ia rămas bun de la mama. Mulțumesc rudelor care au fost lângă noi și lângă mama. Mulțumesc pentru ca am un copil minunat și perfect. Isabela, minunea mea.

Mulțumesc, Gabriela, pentru tot și pentru profesionalismul tău desăvârșit. Mulțumesc Familiei Pascu în integralitatea ei. Fără voi aș fi fost acum singură pe lume. Mulțumesc prietenilor care mi-au stat aproape sau mi-au trimis gânduri.

Mulțumesc Părintelui Caramizaru, părintelui Gheorghe și tuturor celor 8 preoți care au oficiat cea mai frumoasă și emoționantă slujbă pentru mama. Mulțumesc MAMA pentru că îmi dai putere, îmi trimiți mesaje și simt liniște, pace și iubire. O să vorbim aici când o să simt că pot fi din nou cu voi.', a fost mesajul pe care Oana Roman la transmis pe contul său de Instagram, după înmormântarea mamei sale.

Citește și: Cine a fost prima soție a lui Horațiu Nicolau. Afaceristul are o relație oficială cu Lidia Buble de mai bine de un an

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Faimoșii și Războinicii s-au mutat în alt camp din cauza condițiilor neprielnice: „E plin de tarantule, șobolani, scorpioni…

Citește și: Cum arătau părinții Mioarei Roman și cu ce se ocupau. Oana Roman a postat fotografii rare cu bunicii ei: „M-am trezit cu gândul la viața lor grea din timpul războiului’

Mioara Roman provenea dintr-o familie de intelectuali

Atât tatăl, cât și mama Oanei Roman proveneau din familii influente. Tatăl Mioarei Roman, bunicul matern al Oanei, a fost ambasador în anii 60. Și bunica maternă era o femeie modernă, avea permis de conducere și era șoferul soțului ei, care nu conducea. Bunica Oanei avea o mașină marca Mercedes, încă din anii 60, o raritate la vremea aceea în România.

‘Bunicul meu a fost ambasador la Teheran, Tunisia Cairo și în multe alte țări arabe, dar a fost și consul la Varșovia, iar bunica mea a fost mereu o femeie care nu a stat niciodată, pnă la moarte necoafată. Deși au pornit de la sat, bunicul a făcut studii excepționale la Cluj și în Elveția.

Iar bunica a fost extraordinar de frumoasă și elegantă, era impecabilă tot timpul, își comanda haine de la Paris. Plus că era obsedată de lecții de maniere. Am învățat foarte multe de la ei’, a spus Oana Roman pe pagina sa de Instagram, despre bunicii ei materni.

Petre Roman, pe de altă parte, provine dintr-o familie mixtă. Tatăl său, Valter Roman, a fost de origine evreiască și a participat activ la războiul civil din Spania. Mama sa, Hortensia Vallejo, a fost o activistă comunistă care provenea dintr-o familie catolică spaniolă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton