Ce au ascuns rudele Adrianei Bahmuțeanu înainte de căsătoria ei cu Silviu Prigoană: „Familia mi-a ascuns atunci, asta ca să nu mă supăr la nuntă. Nu am știut, habar nu am avut"

 Tudorache Simona
.

Adriana Bahmuțeanu a avut parte de un eveniment neplăcut cu două zile înainte de căsătoria cu Silviu Prigoană. Prezentatoarea și-a pierdut bunica, dar rudele i-au ascuns tragedia, asta pentru ca nunta să continue și fericirea ei să nu fie stricată. Adriana Bahmuțeanu nu se poate desprinde nici astăzi de această amintire tristă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu nu a bănuit niciun moment ce se întâmplase, a aflat după ce și-a unit destinul cu Silviu Prigoană. Această durere a marcat-o iremediabil pe brunetă, care nu a mai apucat să își Adio!” de la cea care în copilăria ei deținuse un rol important. Prezentatoarea și omul de afaceri au avut un mariaj cu năbădăi. Cei doi au divorțat de cinci ori. Deși obișnuiau să se mai împace după o ruptură, după ultima separare și-au despărțit definitiv drumurile.

adriana-bahmuteanu-33adriana-bahmuteanu-33

Cum și-a pierdut Adriana Bahmuțeanu bunica înainte de nuntă

Adriana Bahmuțeanu nu poate uita nici astăzi cât de cruntă a fost despărțirea de bunica ei. „A murit bunica chiar atunci, cu două zile înainte să ne căsătorim, și familia mi-a ascuns atunci, asta ca să nu mă supăr la nuntă și să o anulăm. Eu nu am știut, habar nu am avut că bunica murise. Au ținut-o la frigider și după nuntă mi-au spus', a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu, în podcastul Marei Bănică.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan își trăiesc, uneori, iubirea la distanță

Adriana Bahmuțeanu e căsătorită acum cu George Restivan. Cei doi au o relație frumoasă, dar uneori sunt nevoiți să își trăiască iubirea la distanță. George Restivan mai are afaceri care necesită prezența lui în America. „Nu îmi e greu, dar e adevărat că l-aș fi vrut mai aproape. Am momente când îi simt lipsa, cum și el o simte pe a mea, dar asta este', a mai povestit Adriana Bahmuțeanu.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, în pragul divorțului la 2 ani de la nuntă? Actorul s-ar fi mutat de acasă: „S-a terminat. Ea nu-l poate controla' / Dovezile care arată că au probleme în căsnicie

Citește și: Florin Piersic și-a anulat evenimentele artistice. Simona Florescu regretă că marele actor va lipsi de la Festivalul de Teatru, Muzică și Film Ion Dichiseanu de la Adjud: 'Noi l-am invitat, dar nu va putea veni…'/ EXCLUSIV

Citește și: „Soțul meu e capul familiei, are nouă copii în grijă, nu e ușor să fii în pielea lui. Ca în orice cuplu, ne mai contrazicem, dar…”. Ce pact au făcut Valentina Pelinel și Cristi Borcea pentru a evita discuțiile în cuplu/ EXCLUSIV

Citește și: Mihai Dragomir, mesaj emoționant după ce a câștigat Chefi la Cuțite, sezonul 13: „Inițial, eram sigur că o să ajung destul de departe, însă puteam doar să visez la finală… premiul mi se părea atât de departe”

Citește și: Andreea Ibacka a pozat în costum de baie pe plajă, în Grecia. Cum arată soția lui Cabral la 38 de ani: „Mi-am comandat la prânz ce aveam eu poftă să mănânc și nu ce le-ar fi plăcut copiilor, m-am bronzat”

Cum l-a cunoscut Adriana Bahmuțeanu pe Silviu Prigoană

Adriana Bahmuțeanu l-a cunoscut pe Silviu Prigoană atunci când a mers să se angajeze la televiziunea unde aceasta era patron. A primit postul, iar după câteva luni cei doi au început și o relație.

„M-au angajat, am început să fac emisiuni, era totul bine și frumos, numai că, după o perioadă, lui Prigoană au început să i se aprindă beculețele după mine. În momentul în care i s-a pus pata pe mine, producătoarea mea, cu care sunt și acum în relații bune, i-am botezat copiii, mă suna că venea el și fugeam la toaletă. Stăteam în toaletă până începea emisiunea. El tot mă invita la cafele. După vreo cinci sau șase luni nu mai puteam, ne tot amenința că ne dă afară. 

După cinci, șase luni de alergătură, fusese ziua mea de naștere și nu mi-am sărbătorit-o cu colegii. El a tot insistat să mergem la un restaurant, la Mircea Dinescu. Și m-am dus și n-am mai scăpat de el. Așa ne-am combinat', a mai spus Adriana Bahmuțeanu, conform revistei Avantaje.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton