Ce au făcut câștigătorii Love Island, Anne Dan și Adrian Butușină, cu premiul de 50.000 de euro: "Ceva la care ne pricepem și care să meargă foarte bine..."

 Radulescu Ruxandra
.

Ce au făcut câștigătorii Love Island, Anne Dan și Adrian Butușină, cu premiul de 50.000 de euro. La o săptămână după întoarcerea din Tenerife, câștigătorii Love Island, cuplul Anne an și Adrian Butușină, au vorbit despre planurile lor de viitor. Aceștia au spus și cum își investesc premiul în valoare de 50.000 de euro, pe care l-au primit din partea PRO-TV-ului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Câștigătorii primului sezon al show-ului Love Island România, Anne Dan și Adrian Butușină, au revenit din vacanță romantică petrecută în Tenerife și au planuri mari cu viața lor. Adrian vrea să mute în București până la sfârșitul anului și va locui în apropiere de iubita sa, Anne. Cei doi au spus cu sinceritate de ce au ales să locuiască separat, dar și cum vor investi banii pe care i-au câștigat la Love Island.

https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2023_08_whatsapp-image-2023-08-20-at-14.56.03-1https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2023_08_whatsapp-image-2023-08-20-at-14.56.03-1

Ce au făcut câștigătorii Love Island, Anne Dan și Adrian Butușină, cu premiul de 50.000 de euro

Anne Dan și Adrian Butușină au plecat acasă cu premiul de 50.000 de euro, după ce a u câștigat primul sezon Love Island. Anne și Dan spun că deja au decis să investască banii într-un business comun, iar dacă se vor despărți, vor continuă să rămână prieteni de dragul proiectului lor.

Citește și: Nargi și Luis, primii concurenți care au făcut amor la Love Island România: „M-am lăsat dus de val”. Ipostaze incendiare cu cei doi surprinse de camerele de supraveghere

Citește și: Emisiunea „Love Island România', scoasă din grila PRO TV. Anunțul făcut de Alina Ceușan: „Intrăm în ultimele două săptămâni de…'

Citește și: Marius Elisei, reacție dură după ce Oana Roman a spus că nu-și merită titulatura de părinte: „I-a plecat sluga de acasă?! Îi place să se plângă, să se victimizeze'. Ce a zis despre Petre Roman

Citește și: Fiul regretatului Cristian Țopescu, despre cum l-a influențat numele tatălui său în carieră: „Nu știu dacă mă ajută sau nu. Eu am descoperit că…'

Pentru mine a fost foarte greu să mă gândesc la treaba asta. Nu m-am așteptat să ajung nici până în a treia săptămână, dar să câștig emisiunea. În ultima săptămână am fost pusă să mă gândesc ce aș face cu premiul. Și primul lucru pe care l-am spus a fost că o parte din o să-i dau fratelui meu să își cumpere o mașină, pentru că mi-a promis că își ia permisul până mă întorc acasă. Nu și l-a luat și o să încaseze o mare bătaie. Dar eu încă am speranță. Dar restul de bani o să-i păstrez și o să-i investim într-un business, în ceva ce ar putea să ne ajute pe viitor.„, a declarat Anne pentru CanCan.ro.

La început, ne gândeam amândoi să ne facem un business în meseria fiecăruia. Dup-aia ne-am gândit sau m-am gândit și i-am spus și ei că am putea încerca ceva la care ne pricepem și care să meargă foarte bine.”, a explicat Adrian Butușină.

Motivul pentru care câștigătorii Love Island nu se mută împreună

Câștigătorii Love Island, Anne Dan și Adrian Butușină, vor continuă relația de iubire la București, însă nu au de gând să se mute împreună. Adrian se va stabili în curând în Capitală și va locui aproape de partenera. Aceștia au mărturisit că vor să ia relația lor pas cu pas și se cunoască mai bine, înainte de a locui sub același acoperiș.

Urmează să mă mut eu în București și să ne cunoaștem mai îndeaproape. Acolo eram condiționați de emisiune să fim non-stop împreună și vrem să ne cunoaștem și în viața de afară. Ne mutăm doar aproape unul de altul.„, a spus Adrian Butușină.

Nu ne mutăm în aceeași casă. Încercăm să luăm totul cu pași mici și rațional. Pentru că am stat atât de mult timp împreună, în aceeași casă și am trecut peste multe teste într-un timp foarte scurt. Dar s-ar consuma toate lucrurile frumoase de la începutul unei relații, dacă noi am face pasul ăsta suprem, să ne mutăm direct împreună.„, a adăugat Anne Dan.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton