"Nu există resorturi de cinci stele, servicii proaste la prețuri exagerate. Nu vă bateți joc de oameni...". Ce au pățit Denisa Filcea și Flick în vacanța din Delta Dunării

 Dumitrache Laura
.

Denisa Filcea și Flick au mers într-o vacanță în Delta Dunării, dar se pare că au avut parte de momente îngrozitoare. La întoarcere, soția lui Flick a povestit pe rețelele de socializare prin ce a trecut în vacanță. Vedeta a întâmpinat probleme majore cu cazarea și a fost șocată de ce a găsit acolo.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Flick și soția sa, Denisa Filcea au mers într-o vacanță în Delta Dunării, cel mai vizitat loc de la noi din țară. Se pare că de această dată cei doi au avut parte de numeroase probleme, iar vedeta a împărtășit cu fanii din mediul online tot ce a trăit în vacanță.

denisa filceadenisa filcea

Denisa Filcea le-a recomandat internauților să fie foarte atenți atunci când rezervă locuri de cazare în Delta Dunării. Soția lui Flick susține că serviciile hoteliere sunt foarte slabe și că nu există, de fapt, resorturi de cinci stele.

Citește și: Flick și Denisa Filcea, detalii neștiute despre începutul relației: „A durat câteva săptămâni până să ne întâlnim față în față. Prima dată am întrebat-o dacă…' / EXCLUSIV

Citește și:Cum arată fetița cuplului Flick – Denisa Filcea. Prima imagine: „Îți prezint azi lumea mea. Eva Maria”

Citește și:„După mesajul despărțirii mi-am dat seama că nu e ea”. Primele declarații ale lui Sergiu, iubitul tinerei ucise în Mangalia / Ultimele mesaje găsite în telefonul fetei

Citește și:Marcela Fota luptă în instanță pentru moștenire, la trei ani de la moartea soțului. Ce demersuri a făcut artista de muzică populară

Ce au pățit Denisa Filcea și Flick în vacanța din Delta Dunării

Denisa Filcea și Flick formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de câțiva ani, iar anul trecut au devenit părinți pentru prima oară, când a venit pe lume fiica lor. Recent, Denisa Filcea și soțul ei au mers în vacanță la Delta Dunării, dar au rămas dezamăgiți de tot ce au întâmpinat în acest loc. Soția lui Flick a povestit în mediul online despre problemele pe care le-a întâmpinat în vacanta din Delta Dunării. Cei doi au fost nemultumiti de cazare și de serviciile hoteliere.

Am ajuns acasă, am plecat ieri din Deltă. Doamne, ce bine. Că am plecat! Delta e un loc minunat, merită văzut, dar mare atenție unde mergeți. Sunt atât de multe persoane care au promovat locul acela, nu e așa! Nu există resorturi de cinci stele, servicii proaste la prețuri exagerate. Nici noi nu am plătit, am mers acolo pentru că Flick a prezentat un eveniment. Nu e de mers, pentru că e extraordinar de înghesuit totul. Aleile sunt foarte mici, am simțit că nu am aer, camerele foarte mici, serviciile foarte slabe. ', a spus Denisa Filcea pe Instagram.

Denisa Filcea: „Gândiți-vă că sunt oameni care strâng bani un an întreg”

Denisa Filcea s-a declarat nemulțumită de serviciile hoteliere din Delta Dunării. Deși ea și soțul ei nu au plătit cazarea, deoarece Flick avea un eveniment în zonă, Denisa Filcea a împărtășit cu fanii din mediul online nemulțumirile sale.

„Aproape încăpean pe lângă pat. Aceasta este distanța între capatul patului și perete. Ideea este foarte simpla. Există locuri/hoteluri/resorturi unde merita să dai și 10000 de euro și există locuri unde nici nu se merită să te obosești să ajungi. Iar către cei care promovează orice. Gândiți-vă că sunt oameni care strâng bani un an întreg pentru o vacanță de 7 zile.

Nu vă bateți joc de ei!Chiar dacă nu voi plătiti serviciile, prezentati realitatea și lăsați omul să aleagă. Seara am întrebat la receptie de unde pot sa iau niste dischete demachiante, nu am de unde pe toată insula asta minunată. Nu este niciun magazin, orice ai nevoie, e treaba ta. În schimb au niste fake-uri superbe pe care le vând ca fiind originale. Nu poti să cumperi nimic, la restaurante preturile sunt exagerate și nejustificate, pentru că nu ai altă variantă. Ori iei de aici, ori mori de foame, dacă vrei să pleci de aici poți doar cu barca lor care merge la dimineață”, a mai scris Denisa Filcea pe Instagram.

Denisa Filcea și Flick au renunțat la viața profesională, după ce fiica lor a venit pe lume. Cei doi încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de micuța lor. Așadar, Flick și Denisa Filcea au renunțat la vacanțele romantice pentru a fi alături de Eva Maria. 'Acest timp pentru voi de care avem noi nevoie o include și pe Eva Maria. Nu mai folosiți cuvinte de genul: niciodată, mereu, toți, nimeni. A-ți impune propria gândire ca fiind adevărul absolut sau propriul stil de viață ca fiind universal valabil este ceva extrem de primitiv și limitativ.', a spus Denisa Filcea, pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton