Ce au pățit Gabriela Cristea și Tavi Clonda în vacanță, la Cannes: "Mai aveam puțin și intram în depresie, te rogi să te lase la restaurant..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cuplul Gabriela Cristea – Tavi Clonda se răsfață într-o vacanță superbă în Franța, ajungând atât pe Coasta de Azur, cât și la Cannes. Prezentatoarea a povestit cum atmosfera din aceste regiuni de lux, preferate de cei bogați, nu a fost chiar atât de primitoare pe cât s-ar fi așteptat. Iată ce au pățit Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, la Cannes!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda se află într-o fabuloasă vacanță în Franța. Cei doi au vizitat plajele din zonele de lux, de pe Coasta de Azur și Saint Tropez, dar au ajuns și la Cannes, orașul celor celebri și bogați. Gabriela Cristea a relatat internauților că ea și Tavi Clonda au întâmpinat câteva situații neplăcute la Cannes. Prezentatoarea a avut ceva probleme de sănătate, dar s-a confruntat și regulile stricte ale francezilor, în privința accesului în restaurante.

gabriela-cristea-in-vacanta-1gabriela-cristea-in-vacanta-1

Cu ce s-au confruntat Gabriela Cristea și Tavi Clonda în vacanță, la Cannes

Gabriela Cristea a povestit într-o postare pe rețelele de socializare prin ce peripeții a trecuut alături de soțul ei, în Franța, la Cannes. Prezentatoarea a pornit într-o aventură romantică cu Tavi Clonda, în timp ce fiicele lor au rămas acasă. Iată de ce au avut parte cei doi în regiunile de lux ale Franței.

Citește și:„Nu mai știu câte roluri am jucat. Încercam să mulțumesc partenerul de fiecare dată'. Ce lecție a învățat Gabriela Cristea după un divorț și mai multe relații eșuate

Citește și:‘Noi, astea cu gabarit un pic mai dezvoltat, nu mergem la plajă? Nu avem dreptul să ne bucurăm de…’. Gabriela Cristea, revoltată că nu își găsește costume de baie potrivite pentru fizicul ei

„Bună dimineața, dragilor, vă spun astăzi, cu o voce puțin mai bună decât am avut ieri! Am făcut pauză vocală, practic mai aveam puțin și intram în depresie din cauza faptului că nu reușeam să vorbesc. Și astăzi o să fac pauză vocală pe cât o să se poată, și evident că voi lua multe medicamente, pentru că altfel nu se poate', s-a adresat recent prezentatoarea fanilor.

„Problema mea este că am stat într-un ventilator și de acolo mi s-a tras. Dar, mă rog, știți cum e, nu mai stai să cauți vinovații și încerci să remediezi problemele. Între timp însă, vom avea și astăzi o zi plină și am început cu un mic-dejun aici, la hotel, și ei merg foarte mult pe zona de patiserie, așa cum v-am arătat și ieri (…).
Ieri a fost rupt de foame (n. r. – Tavi Clonda), pentru că nu a mâncat decât micul-dejun și cina. Probabil că o să mă întrebați de ce am mâncat de dimineață, și după abia seara, pentru că aici lucrurile se întâmplă în felul următor: nu ai rezervare, nu intri. Nu ai rezervare, nu mănânci. Sau te duci și te rogi de diverși ca să te lase să intri la restaurant. De altfel, Tavi v-a arătat și în video aseară, dacă vii de pe plajă nu prea ai șanse să mănânci, pentru că înainte trebuie să treci pe la camera de hotel, să te faci frumos. Și după aceea, dacă ei te scanează și arăți bine te primesc, dacă nu, trebuie să mergi mai departe, să cauți în altă parte.'
, a explicat Gabriela Cristea, în clipul video postat pe Facebook, notează Click.

Gabriela Cristea a răbufnit, după ce a fost criticată că a apelat la Poliție

Gabriela Cristea a chemat Poliția, din cauza unui vecin care deranja liniștea publică și nu respecta orele de liniște impuse de lege. Vedeta a fost aspru criticată pentru gestul ei, în mediul online, așa că a simțit nevoia să explice faptul că, vecinul respectiv nu a dorit să în considerare drepturile locatarilor și a avut un comportament arogant. De aceea, Gabriela Cristea nu a avut altă cale decât să apeleze la autorități.

‘Am pus o postare în care am spus că am chemat Poliția, pentru că niște vecini nu se potoleau și lucrau cu flexul la ora opt seara. Și foarte mulți dintre voi mi-ați spus că sunt o mahalagioaică și că mi-am reclamat vecinii și că oricum Poliția a venit doar pentru că sunt eu Gabriela Cristea, că profit de statutul meu de persoană publică. Poate nu m-am făcut destul de bine înțeleasă, de cinci săptămâni se întâmplă situația asta și în fiecare sâmbătă și duminică, oamenii lucrează.

Este treaba fiecăruia când lucrează în casă, dar există o lege care spune că sunt niște ore de liniște ce trebuie respectate. Există și o lege a zgomotului, ceea ce voi nu știți sau ignorați, adică putem avea activități zgomotoase în afara orelor de liniște, dar în limita legii, adică nu ai voie să faci un zgomot mai mare de 30 de decibel, iar un flex face un zgomot de 95 de decibeli.

Nu este nimeni absurd, dar dacă vii și îi anunți pe vecini, nu se duce nimeni să te reclame, dar în momentul în care de cinci săptămâni faci zgomot, în fiecare sâmbătă și duminică, peste limita admisă de lege și în momentul în care ești rugat civilizat să te oprești pentru că există o limită a suportabilității, tu începi să o dai pe smardoială și ești arogant, atunci nu avem ce face, mergem la Poliție. Încercăm să fim toleranți, dar există o limită. Avem drepturi și trebuie să ne fie respectate, cum și noi trebuie să respectăm drepturile celorlalți’, a spus Gabriela Cristea, pe contul său de Facebook.

FOTO: Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton