Ce au pățit Neti Sandu și nepoata ei în vacanță, în America: "Nu m-aș mai duce, e groaznic, m-au dezamăgit"

 Radulescu Ruxandra
.

Ce au pățit Neti Sandu și nepoata sa în vacanța din America. Neti Sandu și nepoata ei Alice au trăit experiențe de neuitat în vacanță, în America. Neti Sandu și nepoata ei, Alice Kapelovies, au fost invitate în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde au povestit întâmplărirle frumoase, dar și momentele mai puțin plăcute, prin care au trecut în timpul petrecut peste Ocean.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ce au pățit Neti Sandu și nepoata sa în vacanța din America. Neti Sandu și nepoata ei, Alice Kapelovies, au plecat împreună într-o vacanță în America, unde au avut parte de întâmplări unice. Faimoasa astroloagă și nepoata ei au vizitat locuri istorice, precum Casa Albă. Cel mai mult s-au distrat în Las Vegas, căci au văzut concertul celebrului Usher. Zona care le-a displăcut mai puțin a fost chiar metropola New York, considerată unul dintre cele mai fabuloase orașe din lume datorită istoriei fascinante și a identității multiculturale, care a constituit dintotdeauna baza acestui loc.

Ce au pățit Neti Sandu și nepoata ei în vacanță, în America

Neti Sandu a mărturisit că experiențele trăite în America au fost interesante, iar locul ei preferat a fost Las Vegas, unde a asistat la concertul lui Usher. Din păcate, New York-ul nu a fost deloc pe placul astroloagei, din cauza magazinelor cu canabbis și a atmosferei generale.

„Am fost la concert la Usher. Am fost în Las Vegas cu elicopterul. Aveam o emoție, dar am zis că vreau să stau în față. După aceea am zburat la New York, am vizitat WD. Am văzut și Casa Albă, dar departe. Ne-am plimbat cu metroul, cu trenul, cu toate.

Citește și: De ce are Mioara Roman are poprire pe pensie, deși e internată în azil, bolnavă de Parkinson. Ce sumă uriașă are de achitat: „Restanța totală fiind…”

Citește și: Scandal la Insula Iubirii între Bianca Giurcă și ispita Romeo Vasiloni. De la ce a pornit totul: „N-ai pic de bun simț, ai niște gesturi…' / „Ești isterică, ipocrită și falsă'

Citește și: Ce a făcut Gabi Bădălău, după ce Claudia Pătrășcanu a fost cerută în căsătorie. Cum s-a afișat alături de cei doi băieți ai săi

Citește și: Mircea Solcanu, mărturisiri dureroase la un an de la moartea mamei sale: „S-a îmbolnăvit când avea o pensie mică și eu o pensie și mai mică decât a ei' / EXCLUSIV

Nu m-aș mai duce. E totul foarte, foarte scump, plătești taxe peste tot. Niciodată, nu m-aș regăsi. M-aș chinui, să mă duc de bunăvoie acolo, clar nu. În New York nu mi-a plăcut mirosul, sunt magazine cu diverse ierburi, mai e și umiditatea. Mirosul ăla e groaznic. Noi ne-am îmbrăcat colorat și veneau să ne spună oamenii că le place mult cum suntem îmbrăcate. Femeile merg în colanți și niște benzi în jurul pieptului, adică topuri foarte scurte, ori cizme de piele, bustiere și pantaloni scurți, așa se îmbracă lumea acolo', a adăugat celebrul astrolog, la emisiunea lui Măruță.

De ce a fost dată afară dintr-un bar, nepoata lui Neti Sandu, în America

Nepoata lui Neti Sansu, Alice, a trecut printr-o întâmplare inedită, când a intrat într-un local, în care majoritatea persoanelor erau de culoare. SUA este cunoscută pentru tensiunile rasiale, generate de istoria sclaviei afroamericanilor pe teritoriul Statelor Unite. În ultimii ani, America a fost scena unor serii de tragedii, în care persoane de culoare au fost ucise de poliție, în urma unor apeluri la 112 de la cetățeni albi. Din acest motiv, când fiica lui Neti Sandu, Alice, a vrut să intre într-un bar destinat comunității de culoare, a fost privită cu neîncredere și i-au dat de înțeles că ar fi mai bine să plece.

Nu, chiar nu, este frumos și acolo dar avem atâtea locuri minunate în România. Oricum, mi s-a întâmplat ceva care m-a lăsat..mască. Trecusem pe lângă un pub și se auzea muzică pe gustul meu, și am intrat, am zis, intru până la baie să văd și eu cum e atmosfera.

Am intrat și erau doar persoane de culoare, s-au întors toți de parcă eram un intrus. Cineva mi-a spus 'Cu ce te ajutăm?', iar eu am spus că merg până la baie, dar pot cumpăra ceva de acolo, un suc de la bar, ca să nu fie problemă. Și de la bar mi s-a spus 'Nu avem nimic pentru tine aici', eu eram singura care nu era de culoare de acolo, deși eram bronzată. M-au dezamăgit oamenii cred..', a dezvăluit Alice.

FOTO: Facebook, PRO TV

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton