Ce avere are Călin Donca, la 38 de ani. Locuiește într-o casă de 1 milion de euro și are mașini de peste 2 milioane de euro

 Dumitrache Laura
.

Călin Donca, unul dintre cei mai populari milionari români, a fost reținut preventiv de DIICOT, fiind acuzat de evaziune fiscală și constituirea unui grup infracțional organizat. Călin Donca are afaceri în domeniul energiei și în agricultură și este in top 500 cei mai bogați români.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ce avere are Călin Donca. DIICOT Brașov l-a reținut pe Călin Donca pentru 30 de zile, fiind acuzat că ar fi membru al unei ogranizații infracționale și că ar fi implicat în evaziune fiscală. Călin Donca declara în urmă cu ceva timp că a muncit foarte mult pentru a ajunge milionar. El și soția sa lui au o casă evaluată la peste un milion de euro, conduc masini de lux și au afaceri profitabile în domeniul energetic.

calin donca retinutcalin donca retinut

Antreprenorul a creat o criptomonedă pe care a promovat-o în mediul online, iar anchetatorii au declarat că prin afirmațiile sale a manipulat piața de capital și a înșelat numeroase persoane. Călin Donca are o vilă impresionantă în Brașov și deține masini care valorează milioane de euro.

Citește și: Afaceristul Călin Donca, arestat 30 de zile pentru delapidare, evaziune și înșelăciune cu criptomonedă. E influencer pe Instagram și a participat la Chefi la Cuțite

Citește și:Orianda și Călin Donca au ajuns milionari în euro datorită condimentului șofran: „Avem cea mai mare plantație din țară”

Citește și:Cum arată Andreea Mantea fără gene false. Nici ea nu s-a recunoscut: „Cam atât de naturale mi se par'

Citește și: Elena Udrea i-a transmis, din închisoare, un mesaj fiicei sale, de ziua ei: „Îmi cer iertare pentru că nu îți sunt alături”

Ce avere are Călin Donca, la 38 de ani. Locuiește într-o casă de 1 milion de euro și are mașini de peste 2 milioane de euro

Călin Donca a fost reținut de DIICOT, pentru 30 de zile, fiind acuzat de evaziune fiscală și crearea unui grup infracțional organizat. Călin Donca are afaceri în domeniul energiei și a agriculturii, fiind în top 500 cei mai bogați români. Potrivit anchetatorilor, împreună cu mai multe persoane, ar fi organizat un proiect economic. Călin Donca și-ar fi creat propria monedă virtuală și a efectuat mai multe operațiuni de manipulare a pieței de capital. Acesta a promovat în mediul online informatii neoficiale, conform cărora, suma era investită era recuperată de 100 de ori mai mult.

Călin Donca și soția lui locuiesc într-o vilă de lux în Brașov și dețin mai multe masini scumpe. Cei doi au împreună cinci copii pe care îi cresc singuri. „Fiecare în această viață își alege ceea ce își dorește iar pentru ceea ce își dorește depune un efort sau altul! În cazul în care sunt persoane și se pot bucură de o viață la o mie de euro pe luna, bravo lor, pentru că nu e o competiție între noi! În cazul meu, partea proastă e că nu mă pot bucură la o mie de euro!', afirma Călin Donca cu câteva luni în urmă.

Călin Donca deține mașini în valoare de 2 milioane de euro

Soții Donca au devenit milionari după ce au creat investit in cel mai valoros condiment din lume. Este vorba despre șofran, un condiment foarte scump din lume, iar afacerile cu această plantă le-au adus sume mari de bani. Călin și Orianda Donca au participat recent la Chefi la cuțite și au dezvăluit să au multe afaceri care le aduc venituri substanțiale.

Călin Donca deține o afacere profitabilă în domeniul energiei și se află în top 500 cei mai bogați români. Casa în care locuiește este evaluată la peste 1 milion de euro. Are 16 camere, 6 băi, o piscină interioră, salină, 2 saune, o sală de fitness și un cinematograf.

De asemenea, afaceristul are două garaje în care sunt parcate mașini de lux, în valoare de 2 milioane de euro. „Acesta este un Lamborghini Aventador, e ultima mașină pe care am cumpărat-o, costă în jur de 400.000 de euro. Nu e neapărat ceva de suflet, dar îmi place cel mai mult pentru modul în care se conduce, viteză, putere. Am și un Lamborghini Urus, care a costat peste 270.000 de euro. E o mașină foarte confortabilă, adică ești într-un SUV, o mașină înaltă, mie îmi plac SUV-urile. Are 720 de cai putere, adică merge foarte bine, accelerează foarte bine. Plus că arată foarte bine. Adică te cobori dintr-un Lamborghini Urus, nu mai trebuie să te prezinți', povestește Călin Donca, potrivit brasov.net.

Călin Donca este activ pe rețelele de socializare, acolo unde povesteste cum a pornit de jos. Acesta îi convinge pe oameni să investească în criptomoneda Solix. Călin Donca este acuzat și că a delapidat firmele pe care le deținea sau controla. Ar fi fost ajutat de soția lui și de două colaboratoare.Prin utilizarea unor documente false, liderul și-a însușit din patrimoniul unei societăți comerciale suma de 8.337.746 de lei pe care a folosit-o în interesul său și al celorlalți membri ai grupării infracționale. Cea mai mare parte a sumei a transferat-o în conturile unei societăți înregistrată în Emiratele Arabe Unite – Dubai (…) iar cu restul banilor a achiziționat bunuri de lux, în valoare de 340.000 USD', se arată în comunicatul DIICOT.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton