Ce avere are Sebastian Dobrincu: "Mi-ar fi imposibil în viața asta să cheltui câți bani am făcut"

 Dumba Gabriela
.

Averea lui Sebastian Dobrincu a stârnit mereu interes pentru că tânărul de 24 de ani s-a lăudat tot timpul cu realizările sale profesionale, mașinile luxoase și banii pe care i-a câștigat încă de la 19 ani. Referitor la averea lui, Sebastian Dobrincu chiar a declarat că are atât de mulți bani încât i-ar fi imposibil să-i cheltuie într-o viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Sebastian Dobrincu intrat în lumea software-ului în 2009, la doar 11 ani, iar la 17 ani s-a mutat în Statele Unite ale Americii. În copilărie a învățat singur programarea, iar acum, la 24 de ani, are o avere de invidiat. Ce spune Sebastian Dobrincu de banii pe care i-a câștigat de-a lungul anilor și ce a făcut cu cei câștigați la Survivor.

278569939_4965765610139943_8824918042318236494_n278569939_4965765610139943_8824918042318236494_n

Ce spune Sebastian Dobrincu despre averea lui

Sebastian Dobrincu nu mai are de ani buni grija zilei de mâine, reușind să dea lovitura pe plan financiar. Are o avere fabuloasă, dar a rămas cu traume legate de sărăcie. Cu multă muncă, perseverență și disciplină, a ajuns cel mai tânăr milionar din Silicon Valley. Rezultatele muncii pe care a depus-o timp de atâția ani a fost apreciată și de Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook.

Dacă îți vine să crezi, eu teama asta o am zi de zi. Nu știu de ce. Cred că e o traumă de-a mea interioară, acolo, nu știu de la ce se trage, dar mereu am teama asta că aș pierde ceea ce am.

Și uneori mă întreb dacă nu sunt zgârcit, poate că fac treaba asta, că sunt prea strâns la pungă. Am în spatele minții acolo undeva gândul că aș pierde tot, poate pentru că nici nu pun așa mare preț pe bani, să stau cu gândul la ei și nu stau să îi număr zilnic, să văd ce fac cu ei.

Realizez că mi-ar fi imposibil în viața asta să cheltui câți bani am făcut și nu există posibilitatea să ajung să mor de foame, Doamne ajută, dar am gândul ăsta în mod ciudat, să știi, că aș sărăci. Știu că e poate greu de explicat și mie, dar am cumva trauma asta undeva, s-a tras de undeva, nu știu de unde„, a declarat Sebastian Dobrincu pentru playtech.ro.

Citește și:Cum se simte Elena Cârstea după accidentul vascular cerebral. Adrian Enache ține legătura cu ea: „Era cât pe ce să se întâmple o nenorocire'

Citește și:Cum a ales Amalia Enache numele fiicei sale, Alma: „Eram atrasă, într-un mod inexplicabil…'

Citește și :Cum se descurcă Theo Rose și Anghel Damian cu fiul lor, după ce au devenit părinți: „Am avut palpitații prima dată când s-a înecat cu lapte, din cauză că…'

În ce și-a investit Sebastian Dobrincu o parte din avere

Legat de avere, Sebastian Dobrincu a declarat că visele sale n-au fost despre mașini luxoase, ci despre a sta liniștit vizavi de ziua de mâine. Averea lui Sebastian era estimată, în 2021, la 2 milioane de dolari. Cu toate acestea, tânărul spune că nu pune etichetă pe bani și că nu dorește ca lumea să vadă doar acest lucru la el.

„Cel mai mare vis pentru mine a fost să nu mai am grija zilei de mâine și când mi-am împlinit visul ăla și nu am mai stat cu gândul: mamă, că trebuie să plătesc chirie sau utilitățile și că-mi permit, ăla a a fost visul, cea mai mare piatră de pe suflet.

Nu sunt genul care își pune țeluri: că mamă, vreau să-mi iau nu știu care mașină, vreau să-mi fac nu știu care casă. Da, nici nu mă sfiesc din a-mi face plăcerile astea, micile plăceri ale vieții, dar nu sunt țelurile mele în viață, nici să construiesc casa visurilor, nici să-mi iau mașina visurilor.

Încerc să mă bucur de viață zi de zi cu frumusețile ei. Dacă aș sta să mă ancorez într-un moment viitor în care mamă, o să cred eu că-mi aduce fericirea. Am văzut, mi-am luat mașini scumpe, am văzut cum se simte, am văzut cât de repede trece fericirea aia, am învățat lecția, acum îmi găsesc fericirea în lucruri de durată„, a mai spus Sebastian Dobrincu.

Ce a făcut Sebastian Dobrincu cu banii câștigați la Survivor 2023

Chiar dacă a părăsit Republica Dominicană mai repede decât anticipase, Sebastian Dobrincu a fost remunerat pentru perioada petrecută în competiție.

Antreprenorul spune că nu a acceptat provocarea emisiunii „Surivor’ 2023 din considerente financiare, căci abia târziu a aflat că există un premiu în bani.

Așa cum a promis, Sebastian Dobrincu a donat banii câștigați la Survivor 2023 unei cauze sociale. Tânărul antreprenor și-a dorit să contribuie la renovarea Secției de Oncologie de la Spitalul Fundeni, căci bunica lui s-a stins din viață în această unitate medicală.

„Dacă mi-am donat onorariul? L-am donat cu un multiplu de…, un factor destul de mare. Nu asta e. Dar nu este genul de lucru despre care îmi place neapărat să vorbesc. Nu m-am dus la Survivor ca să donez banii, pur și simplu nu ăla era motivul pentru care am acceptat competiția. Motivația mea nu era financiară. Târziu am aflat că există un premiu în bani. Ca să fiu sincer la semnarea contractului am aflat.

Fiind cauza care îmi este cea mai dragă, având și o legătură personală, bunica mea murind de cancer la Spitalul Fundeni, secția pe care o renovăm. Am avut un atașament personal și am vrut în primul rând să trag un semnal de alarmă pentru niște lucruri care nu par să se rezolve de la sine așa cum am crede noi. Renovarea spitalelor sau echiparea lor cu echipament medical necesar, nici măcar nu vorbim de o fiță sau de o extravaganță, e o necesitate pentru supraviețuire, pentru vindecarea unor pacienți. Am încercat să contribui, să atrag măcar atenția prin prisma emisiunii și să pot, dacă aveam ocazia să câștig, să adaug un plus pe lângă ceea ce contribui deja’, a spus aceasta, potrivit ego.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton