Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la divorț. Multe case și milioane de euro

 Oana Pantazi
.

După ce vestea divorțului lor a luat prin surprinderea lumea showbizului, nu puțini au fost cei care s-au întrebat ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Suma este una imposibil de adunat într-o viață de om!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După 13 ani de căsnicie și la doar numai două săptămâni după ce și-au reînnoit jurămintele în fața lui Dumnezeu, lăsând să se înțeleagă că între ei lucrurile merg perfect, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit. Cel care a confirmat vestea este chiar antrenorul. Acum urmează divorțul și împărțirea bunurilor. Iată ce avere fabuloasă au adunat Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf!

Anamaria-Prodan-_i-Lauren_iu-Reghecampf-divor_eaza-5Anamaria-Prodan-_i-Lauren_iu-Reghecampf-divor_eaza-5

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, avere de 100 de milioane de euro

Deși de-a lungul timpului s-a zvonit nu o dată că divorțează, iar cei doi au infirmat de fiecare dată, iată că pentru anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf aniversarea cu numărul 13 a fost una cu ghinion. Paradoxal, în urmă cu două săptămâni cuplul își reînnoia jurămintele de iubire, lăsând să se înțeleagă că lucrurile merg bine în paradis.

Iată însă că, după 15 ani de relație și 13 de mariaj, în urma căruia a venit pe lume fiul lor, Laurențiu, lanțul de iubire s-a rupt și cei doi urmează să divorțeze, după cum a confirmat chiar soțul impresarei. Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf? În familia Anamariei Prodan nu doar impresara câștigă multe zerouri, ci și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, astfel încât cei doi duc o viață de invidiat.

Citește și: Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au reînnoit jurămintele, la 13 ani după nuntă

Citește și: Câți bani le oferă lunar Anamaria Prodan fiicelor ei. Suma este una colosală

Citește și: Anamaria Prodan a grăbit divorțul dintre Reghe și prima lui soție: „Am luptat ca noi să ne căsătorim'

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „15 ani de iubire fără margini”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au o avere substanțială

Mai mult, impresara a beneficiat și de o moștenire substanțială de pe urma mamei sale, regretata interpretă de muzică populară Ionela Prodan, așadar pentru ea și familia ei sintagma „grija zilei de mâine' nu există. Averea lor este una cu multe zerouri, după cum a lăsat să se înțeleagă chiar soția antrenorului în cadrul unei apariții la XTra Night Show.

'Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane', a explicat Anamaria Prodan, la Xtra Night Show.

Anamaria Prodan: „Am făcut mulți bani din fotbal'

De altfel, întrebată cu ceva timp în urmă, în emisiunea lui Denise Rifai, despre banii câștigați din fotbal, impresara nu a ezitat să răspundă.

'Am făcut mulți bani din fotbal. Niciodată nu cred că am socotit banii pe care i-am făcut, pentru că, pe lângă banii pe care-i fac, am cheltuieli enorme, cu jucătorii, cu antrenorii… Ar trebui să mă întrebi câți bani mi-au rămas din fotbal, dar mi-au rămas și de acolo foarte mulți. Mulți, milioane de euro', a mărturisit Anamaria Prodan, care în emisiune a purtat bijuterii de 500.000 de euro.

De la iubire fără margini la divorț

Vestea divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost cu atât mai șocantă cu cât, cu doar două spătămâni în urmă soția lui îi făcea o declarație de dragoste emoționantă pe contul de socializare.

'15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire si împlinire mi-ai adus tu soțul meu de vis! Te iubesc fără limită! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limita! Nu exista ceva mai frumos decât tine… ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine… ești mai frumos decat un răsărit de soare, ești mai frumos decat un vis frumos… Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te-a adus in viața!', a scris Anamaria Prodan pe pagina ei de Instagram.

Laurențiu Reghecampf: „Da, e adevărat, divorțăm'

La scurt timp după această declarație, dar și după petrecerea de aniversare, au apărut zvonuri despre un posibil divorț pe care Anamaria Prodan le-a infirmat. Cel care a admis că este adevărat, fără a da însă alte detalii, a fost soțul ei.

„Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc!”, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru FANATIK.

Potrivit informațiilor apărute în presă, cel care ar fi vrut divorțul este antrenorul, iar acesta s-ar fi mutat deja din vila în care locuia cu soția sa. Laurențiu Reghecampf s-ar fi mutat acum într-un apartament din București, în timp ce Anamaria Prodan a rămas cu copiii în vila din Snagov.

Viața lor, subiect de reality show

Fanii cuplului își pot face o idee despre viața de lux pe care o duc Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf doar studiindu-le conturile de socializare… Dar totul a căpătat noi dimensiuni în momentul în care cei doi au acceptat să devină unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz. Urmând un pattern ai cărui pionieri au fost Monica și Irinel Columbeanu, viitorii foști soți și-au expus viața în cadrul unui reality-show difuzat la Antena Stars, unde telespectatorii au avut ocazia să afle totul despre viața de lux pe care aceștia o duceau în Dubai. Mai bine zis, aproape totul, fiindcă, din păcate, la fel ca și în cazul familiei Columbeanu, căsnicia lor supramediatizată nu a rezistat.

Acum, urmează divorțul și probabil un proces de partaj în urma căruia anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor avea de împărțit o avere imensă. Motivul separării încă nu este cunoscut, dar se speculează că antrenorul și sexy-impresara nu și-ar mai vorbi deloc după decizia luată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton