Ce avere deține Mr.Pink, soțul Monicăi Gabor: "Îl cunosc foarte bine, e un om simplu..."

 Radulescu Ruxandra
.

Ce avere deține Mr.Pink, soțul Monicăi Gabor. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu, Monica Gabor, s-a căsătorit cu Mr. Pink, un om de afaceri bogat din China. Monica, împreună cu fiica ei, Irinuca, locuiesc în America, alături de Mr. Pink, formând o familie fericită. Mulți s-au întrebat cât de bogat este afaceristul din Asia, iar informațiile au ieșit la iveală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cuplul Monica Gabor și Mr. Pink a fost adesea discutat, mai ales că afaceristul chinez este un om foarte discret. După divorțul de Irinel Columbeanu, Monica și-a găsit fericirea alături de Mr. Pink și s-au stabilit împreună în America. Omul de afaceri chinez este foarte grijuliu cu Monica și fiica ei, Irinuca, acesta fiind la rândul său tatăl unui fiu, dintr-o relație anterioară. Averea lui Mr. Pink continuă să fie subiect de discuție. Cel care a spulberat misterul, oferind mai multe detalii, a fost chiar Nick Rădoi, un cunoscut om de afaceri din România.

index-40index-40

Ce avere deține Mr.Pink, soțul Monicăi Gabor

Nick Rădoi a dezvăluit că a avut ocazia să-l cunoască pe Mr. Pink și spune că soțul Monicăi Gabor este, într-adevăr, un bărbat bogat, deși preferă să nu iasă în evidență. Acesta a precizat că Mr. Pink este un om modest, care nu obișnuiește să își afișeze luxul, deși deține o avere impresionantă.

Citește și: ‘Nu m-a sunat nici el, nici ea. 200 de dolari mi-a trimis Irinuca din economiile ei…’. Irinel Columbeanu susține că nu a fost sunat de Monica Gabor și neagă propunerea venită din partea lui Mr. Pink

Citește și: Cum s-au purtat, de fapt, Monica Gabor și Mr. Pink cu Irinel Columbeanu, în America: „Atât ea, cât și soțul ei…'

„Mr. Pink este un om ok, este foarte bogat. Îl cunosc foarte bine. Ne-am intersectat de multe ori. E un om simplu, umblă cu un tricou şi cu nişte pantaloni, dacă îl vezi nu dai doi bani pe el. Monica se îmbracă bine, frumos. Este foarte elegantă', mărturisea la acea vreme Nick Rădoi în cadrul emisiunii Star Matinal, de la Antena Stars, într-un interviu mai vechi.

Irinel Columbeanu dezvăluie că Mr. Pink l-a ajutat cu bani

Într-un interviu pentru România TV, Irinel Columbeanu a vorbit despre relaţiile pe care le are cu Monica şi Ramona, cu fiica lui, Irina, şi cu Mr. Pink şi despre ajutorul pe care l-a primit de la aceştia. Cel mai des vorbeşte cu fiica lui şi este mândru că adolescenta îi cere întotdeauna sfatul.

Când am fost în 2017 în Los Angeles am locuit acolo într-un apartament pe care-l avea Ramona. Monica e la Malibu, Ramona în Dubai, are şi o linie de parfumuri pe care o promovează Monica. Roata vieţii se învârte […]

Sper să reuşesc să găsesc o afacere care să mă scoată din situaţia asta. Am scris şi o carte şi am crezut că o să-mi rezolv necesităţile financiare, dar nu a fost să fie aşa. Poate dacă am ambiţia asta să mai scriu o carte în care să vorbesc despre lucrurile de aici, din această instituţie, şi sper să beneficiez de bunăvoinţa celor care au publicat primele mele cărţi…

Eu m-am gândit la o altă variantă, i-am propus Irinei să scrie următoarele volume şi să facă acest lucru în limba chineză […]

L-am cunoscut pe Mr Pink, e foarte ok, Monica a avut mare noroc, a ajuns pe mâini bune. Îl cunosc destul de bine şi pe el, şi pe fiul lui, un băiat foarte simpatic şi plin de optimism, cum tind să cred că sunt şi eu. Când am vizitat-o pe fiica mea, am ieşit împreună şi cu Monica, şi cu Mr Pink, şi cu Irina la diverse restaurante„, a declarat Irinel Columbeanu.

Cum a făcut Mr. Pink avere

Mr. Pink este acum un om de afaceri de succes și se pare că totul a pornit de la educația pe care a primit-o în familie. Extrem de ambițios, el a clădit un adevărat imperiu.

Familia mea mi-a indus mentalitatea că indiferent de ce vrei să faci în viaţă, poţi să obţii.

Dacă îţi cumperi bomboane de şase cenţi, probabil le poţi vinde cu şapte cenţi. Aşa am debutat în afaceri. Nu am obţinut o mulţime de bani, dar am învăţat elementele de bază.

Trebuie să te înconjori şi de o echipă pe care să te poţi baza, în orice moment, deoarece toată lumea are o abilitate diferită, şi cu o bună executare, imposibilul poate fi atins. În cele din urmă, e important să fii mereu sincer, recunoscător şi umil şi nu uita niciodată să dai înapoi ce ai primit, şi mă refer aici la actele de caritate’, a povestit Mr. Pink.

FOTO: AFcebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton