Ce băiat mare și frumos are Vlăduța Lupău. Iair a împlinit 5 luni: ”Mi-am chemat prietenii la ziua mea să le dau de băut”

 Calin Maria Bianca
.

Ce băiat mare și frumos are Vlăduța Lupău. Iair este cu adevărat adorabil, iar azi este motiv de sărbătoare în familia frumoasei artiste. Micuțul Iair a împlinit 5 luni, iar îndrăgita cântăreață și soțul ei au avut grijă să-i facă o ședință foto senzațională. Încă de la primele ore ale dimineții, cei doi și-au bucurat fanii și marea comunitate din mediul online cu o mulțime de poze de colecție cu fiul lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vlăduța Lupău și soțul ei trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Se iubesc cu foc de mulți ani, iar din rodul iubirii lor a rezultat și un băiețel absolut superb. Și-au dorit multă vreme să aibă un copil, iar Dumnezeu i-a binecuvântat cu o minune chiar atunci când se așteptau mai puțin. Încă de când a venit pe lume micuțul Iair, cei doi și-au schimbat radical viața.

whatsapp-image-2023-01-06-at-17.08.58-1whatsapp-image-2023-01-06-at-17.08.58-1

Atât Vlăduța Lupău, cât și soțul ei, și-au intrat foarte repede în rolul de părinți. S-au acomodat cu noutățile care au venit la pachet cu fiul lor, iar de atunci fiecare zi este plină de fericire pentru ei. Iair le aduce constant zâmbetul pe buze, iar celor doi părinți încă nu le vine a crede cât de repede trece timpul. Azi, Iair a împlinit 5 luni, iar frumoasa artistă și Adi Rus nu au putut lăsa momentulsă treacă fără a-l imortaliza.

Citește și: Vlăduța Lupău și-a făcut o nouă intervenție estetică:'Îmi retușez puțin fața'

Citește și: Vlăduța Lupău, probleme serioase cu căderea părului, după naștere:„Sunt aproape cheală. Îmi e frică să…'

Citește și: Monica Tatoiu a colaborat cu Serviciile Secrete și se mândrește cu asta:”Și mâine aș face la fel”

Citește și: Cine este cel mai bogat român în anul 2022.Ion Țiriac este pe locul doi în clasament

Ce băiat mare și frumos are Vlăduța Lupău. Iair a împlinit 5 luni

Vlăduța Lupău radiază de fericire de când a devenit mamă. Nu ratează nici măcar o ocazie de a-și surprinde fiul în diverse ipostaze, unele mai frumoase ca altele. Așa cum era de așteptat, nici împlinirea celor 5 luni ale lui Iair nu au putut trece oricum, așa că îndrăgita artistă și-a delectat fanii cu o serie de imagini adorabil. Mulți dintre urmăritori au fost cu adevărat copleșiți de frumusețea lui Iair, astfel că nu au ezitat și au luat cu asalt secțiunea comentariilor.

„Mi-am chemat prietenii la ziua mea să le dau de băut! Am 5 luni.', a scris cântăreața la fotografiile postate pe rețelele personale de socializare.

Cum au reacționat fanii când au văzut cât de mare și frumos este Iair

Vlăduța Lupău este destul de activă în mediul online, astfel că se bucură de o mare comunitate pe rețelele de socializare. Imaginile noi cu Iair i-au copleșit pe fani, așa că nu au putut trece peste postarea artistei fără să-i lase o urare de bine. Totuși, secțiunea comentariilor nu a fost luată cu asalt numai de fanii cântăreței, ci de numeroase nume mari din showbiz-ul românesc, care o îndrăgesc pe mama micuțului Iair.

'La mulți ani, pui de om' / 'Doamne, ce frumusețe!', sunt doar câteva dintre comentarii.

Vlăduța Lupău, probleme după ce a născut

Venirea lui Iair pe lume a fost cel mai minunat moment din viața Vlăduței Lupău. Sarcina și nașterea au decurs perfect, la fel și recuperarea, însă problemele și-au făcut apariția mult mai târziu. Chiar la botezul micuțului, artista a constatat că nu mai are lapte la sân ca să poate să-l hrănească. De atunci și până în prezent l-a hrănit doar cu formulă, fiindcă laptele nu a mai venit înapoi din cauza stresului. Asta nu este tot fiindcă mai apoi Vlăduța Lupău a observat că-i cade foarte tare părul. Nu a mai trecut prin asta până acum, așa că s-a speriat destul de tare și a cerut ajutorul mamelor din comunitatea ei.

„Mă gândesc la modul foarte serios să mă tund. Efectiv îmi e frică să mă mai pieptăn… Sunt aproape cheală. Sunt disperată. Abia acum, după 3 luni de la naștere, îmi cade părul ca niciodată. Exceptând faptul că părul meu cade în disperare, măcar fața mea să arate bine după naștere.‘, a declarat Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton