Ce cadou a primit Adelina Pestrițu de la soțul ei cu ocazia zilei de naștere: ”E tradiție ca la fiecare zi să...” / Imagini de la aniversarea de 37 de ani

 Calin Maria Bianca
.

Ce cadou a primit Adelina Pestrițu de la soțul ei cu ocazia zilei sale de naștere. Este motiv de sărbătoare în familia Adelinei Pestrițu! Îndrăgita vedetă a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 37 de ani, astfel că, așa cum era de așteptat, soțul și fiica ei au surprins-o încă de la miezul nopții. I-au cântat „La mulți ani„, dar totodată Virgil Șteblea i-a dăruit și cadoul pentru care a scos o sumă frumoasă de bani din buzunar!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Adelina Pestrițu se poate considera fără doar și poate o femeie împlinită! Se bucură de un mare succes pe plan profesional, însă și atunci când vine vorba de viața ei privată și personal are parte doar de lucruri bune. Trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Virgil Șteblea, iar din rodul dragostei lor a rezultat și o fetiță, care azi le umple sufletul de bucurie.

whatsapp-image-2024-02-02-at-11.08.51-1whatsapp-image-2024-02-02-at-11.08.51-1

Citește și: Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea sărbătoresc 4 ani de căsătorie: 'Nu am primit manual de instrucțiuni, dar am învățat că…'. Imagini inedite de la nunta lor

Citește și: De ce merge Adelina Pestrițu la psiholog. Drama care i-a marcat viața: „Ziua eram la înmormântare și seara la emisiune. Pe interior eram dărâmată…' / EXCLUSIV

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Relu Pănescu a părăsit emisiunea, după ce a fost învins de Maria Lungu la duelul eliminatoriu

Citește și: Cum se înțelege Vlad Gherman cu viitorii socri și ce părere au părinții lui despre Oana Moșneagu: „Asta a fost una dintre problemele pe care ea le-a întâmpinat în relațiile anterioare”

Ce cadou a primit Adelina Pestrițu de la soțul ei cu ocazia zilei sale de naștere

Adelina Pestrițu a împlinit recent frumoasa vârstă de 37 de ani, astfel că încă de la primele ore ale dimineții fanii și toți cei dragi i-au făcut ziua mai frumoasă cu o serie de mesaje și urări speciale. Totuși, cel mai important moment a fost la miezul nopții, când a suflat în lumânările tortului alături de soțul și fiica ei, fiind o tradiție în casa lor.

E tradiție ca la fiecare zi de naștere să stingem împreună lumânările. Mi-au cântat mai devreme la mulți ani, pentru că trebuie să doarmă', a scris Adelina Pestrițu pe InstaStory, în dreptul unor imagini în care o ține în brațe pe fiica ei, în fața tortului aniversar cu cifrele 3 și 7.

Tot atunci când a suflat în lumânări la miezul nopții, soțul ei i-a dăruit și un cadou special. Mai concret, este vorba despre sandalele-papuci Hermes Oran, care la o simplă căutare pe Internet, la magazinele online de lux, se găsesc la prețul de 1033 euro, adică aproximativ 5100 de lei.

Adelina Pestrițu, surprinsă de prieteni de ziua ei de naștere

Nu doar soțul și fiica ei i-au pregătit o surpriză frumoasă la miezul nopții, ci și prietenii ei, care nu au putut să nu-i bată la ușă cu un tort aniversar. Așa cum era de așteptat, vedeta a imortalizat momentul și le-a mulțumit în fața tuturor pentru gestul lor atât de frumos. A postat numeroase poze ce au legătură cu ziua ei de naștere, însă și un videoclip în care atrage toate privirile cu ținuta ei. Fanii nu au putut să nu reacționeze, astfel că mesajele frumoase, urările și complimentele au luat cu asalt secțiunea comentariilor.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea sunt împreună de 7 ani

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 7 ani, iar din rodul iubirii lor au și o fetiță, micuța Zeny, care este absolut adorabilă. În urmă cu câteva luni, cei doi au aniversat 4 ani de când ea îmbrăca rochia de mireasă, iar el costumul de ginere, și pășeau mână de mână către cel mai important pas din relația lor. Și-au unit destinele pentru tot restul vieții într-un decor de vis și un cadru de poveste, astfel că vedeta nu a putut să nu scrie și un mesaj extrem de frumos și emoționant la aniversarea acestei zile.

‘Aproape 7 ani de relatie, dar astazi 4 de cand am spus DA in fata lui Dumnezeu.
Nu am primit un manual de instructiuni pentru asta, dar am invatat in toti acesti ani ca iubirea e ghidul care iti arata intotdeauna drumul cel bun
.

Nu e vorba despre cum sa traiesti in perfectiune. Nimeni nu va reusi asta vreodata.
E despre lucruri simple care devin nepretuite. Emotii care te fac sa te simti apreciat si suficient. E despre bucuria de a te trezi zi de zi langa cei dragi stiind ca atunci cand ai mai mare nevoie, ei sunt acolo si te iubesc neconditionat. E despre familie! Atat
!

@steblea.virgil stii tu ce simt pentru tine, n ai nevoie de declaratii siropoase pe net. To be continued…„. a scris Adelina Pestrițu pe pagina ei de Instagram, în urmă cu câteva luni.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton