Ce cadou a primit fiul lui Theo Rose de la bunica sa, mama lui Anghel Damian: ”Sunt fericită tare. O să-i poarte noroc și o să-l protejeze...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce cadou a primit fiul lui Theo Rose de la bunica sa, mama lui Anghel Damian. Toată lumea a aflat vestea cea mare, și anume că ieri, 14 iunie 2023, Theo Rose a devenit mamă pentru prima dată. Frumoasa artistă i-a dat naștere fiului ei și al lui Anghel Damian, iar acum radiază de fericire, toți trei fiind o familie în adevăratul sens al cuvântului. Totul a decurs perfect, iar micuțul Sasha este foarte bine, la fel și îndrăgita cântăreață, care se simte mai împlinită ca niciodată. Iubita lui Anghel Damian a oferit primele declarații despre bebeluș, cum se simte, dar și detalii despre naștere, însă totodată nu a uitat să precizeze că fiul ei a primit deja un cadou extrem de special din partea bunicii lui, mama lui Anghel Damian! Iată despre ce este vorba, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Theo Rose este extrem de fericită de când a devenit mamă pentru prima dată, astfel că nu s-a ferit de lumina reflectoarelor, nici în maternitate. Frumoasa artista a decis să ofere public primele declarații de după sarcină, despre cum se simte ea, cum este bebelușul, dar și cum a decurs totul, chiar în emisiunea lui Cătălin Măruță de pe PRO TV, unde a apărut în direct prin video call.

whatsapp-image-2023-06-15-at-07.17.31-2whatsapp-image-2023-06-15-at-07.17.31-2

Theo Rose nu s-a oprit doar la a da detalii despre cum a decurs sarcina și cum arată fiul ei, Sasha, ci a spus chiar că micuțul a primit primul său cadou de când s-a născut, acesta fiind din partea viitoarei soacre a artistei. Mama lui Anghel Damian i-a cumpărat nepotului ei un dar prețios, menit să-l protejeze toată viața și să-i poarte noroc.

Citește și: Raluca Diaconu, prima reacție după ce sora ei, Theo Rose, a născut. Ea este nașa lui Sasha Ioan: „Ne-ai pus pe obraji lacrimi de fericire'

Citește și: Theo Rose a apărut în direct, la Măruță, la câteva ore după ce a născut: „Copilul seamănă cu tatăl” / De ce a decis medicul să nască prin cezariană și nu natural

Citește și: Ce tarif percep Irina Loghin și Marina Voica pentru a cânta la un eveniment: „Ambele fac spectacole. Merită totți banii'

Citește și: Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia Iacob, au ales numele fiicei lor: „Nu știu dacă sunt pregătit'

Ce cadou a primit fiul lui Theo Rose de la bunica sa, mama lui Anghel Damian

Theo Rose nu s-a ascuns de fanii săi și urmăritorii din mediul online, care i-au trimis numeroase mesaje după ce s-a aflat că a născut, astfel că le-a povestit, în direct, în emisiunea lui Cătălin Măruță, faptul că bunica lui Sasha, mama lui Anghel Damian, i-a dăruit o piatră prețioasă din Africa de Sud, menită să-l protejeze pe Sasha, să-i poarte noroc și să atragă tot binele de partea nepotului ei mult iubit și așteptat.

„Am primit de la mama lui Anghel, de la bunica lui Sasha, un cadou. Am primit o pietricică din Africa de Sud, o piatră prețioasă, ea știe că face acolo niște research-uri pentru animațiile pe care filmează. E o piatră care să-i poarte noroc, să-l protejeze', a mărturisit emoționată Theo Rose în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de pe PRO TV.

Theo Rose, declarații despre bebeluș direct din maternitate

De asemenea, Theo Rose a continuat șirul declarațiilor și a dezvăluit că nu se aștepta să se simtă atât de bine după ce a născut prin cezariană, la îndemnul medicilor. Frumoasa artista s-a recuperat mai repede și mai bine decât oricine se aștepta, astfel că nu are de ce să își facă griji în aceste momente. Referitor la fiul ei, îndrăgita artistă nu se mai satură să-l privească, astfel că a văzut imediat că are ochii iubitului ei, Anghel Damian.

„Sunt brici, foarte bine! Nici nu visam că o să fie așa bine! Sunt fericită tare, ia uite a început să gângurească pe aici. Cred că tata o să zică prima dată că din ce văd așa… are ochii lui. (…)', a continuat ea.

Theo Rose a născut prin cezariană

Mai mult decât atât, Theo Rose a confirmat informațiile apărute, și anume că a născut prin cezariană. Toată sarcina a fost extrem de deschisă cu fanii ei de pe rețelele de socializare, astfel că mulți fani știau că vrea să nască natural, fiind pregătită pentru acest pas. Ei bine, medicii au sesizat apariția unor riscuri, astfel că nu au mai lăsat-o să nască natural, ci prin cezariană. Chiar și așa, proaspăta mămică se simte foarte bine și este extrem de fericită de minunea pe care o ține în brațe.

Am născut la 09:17, asta e ora exactă a nașterii. Am născut prin cezariană pentru că așa mi-au indicat medicii. A fost o sarcină relaxată, o naștere la fel… Eu eram pregătită să nasc natural. 9 luni de zile m-am pregătit să nasc natural și cu puțin timp înainte au sesizat niște riscuri și a trebuit să ne programăm la cezariană, să luăm o hotărâre ca să fie bine pentru copil. Copilul e mare, e zdravăn. Are 3,8 kg. E mare, nici nu mi-a venit să cred. 54 de centimentri, e și înalt. Ca taicăsu. E perfect!', a mai spus Theo Rose.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton