Ce cadou i-a făcut Anamaria Ferentz iubitului american: „A avut cea mai frumoasă experiență din viața lui”

 Raiciu Adriana
.

Ce cadou i-a făcut Anamaria Ferentz iubitului american. Anamaria Ferentz a părăsit România și a luat decizia să se mute în America. În prezent, artista trăiește o poveste de dragoste alături de un afacerist american. De curând, aceștia s-au mutat împreună la fermă, în Oregon, și sunt extrem de fericiți. După un an de relație, vedeta a făcut declarații emoționante despre relația sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ce cadou i-a făcut Anamaria Ferentz iubitului american. Anamaria Ferentz radiază de fericire și se declară o femeie liniștită și împlinită. De ceva timp, artista s-a mutat la fermă, în Oregon, alături de iubitul său, Supai, și cei șapte copii ai acestuia. Trăiesc o viață fericită acolo și postează tot timpul fotografii cu ei.

anamaria-ferentzanamaria-ferentz

În cadrul unui interviu, Anamaria Ferentz a vorbit deschis despre relația pe care o are cu iubitul ei american, întrucât în luna mai au împlinit un an împreună. Iată ce spune artista.

Citește și: O mai ții minte pe Anamaria Ferentz?Artista a fost la un pas de a-și pierde viața într-un dramatic accident rutier!

Citește și: Cum arăta Anamaria Ferentz când era în trupa Demo și ce face acum.Zici că nu a îmbătrânit nici o zi din 2000

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, atac dur la adresa lui CRBL de la Survivor:'Cel mai profitor'

Citește și: Fiul lui Ozzy Osbourne, voluntar la granița României cu Ucraina: „Frontiera română era plină de resurse’

Anamaria Ferentz, declarații emoționante despre relația cu iubitul american

Recent, iubitul artistei și-a sărbătorit ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile speciale, Anamaria Ferentz i-a transmis un mesaj extrem de emoționant, în care îi spune ce sentimente puternice are pentru el.

La mulți ani, iubitule! Te iubesc mai mult și din ce în ce mai mult în fiecare zi! M-ai inspirat să devin o persoană mai bună, o parteneră de viață mai bună, în fiecare zi. Suntem binecuvântați să ne avem unul pe celălalt! La 111 ani de dragoste, sănătate și fericire!„, a transmis atunci Anamaria Ferentz.

Și pentru că și-a dorit să îi ofere cele mai deosebite cadouri, artista a pregătit totul singură. I-a luat bilete la un meci de tenis și l-a văzut pe idolul său, Nadal. De asemenea, i-a oferit și un tablou pictat de ea, care o semnficație aparte.

Sunt foarte fericită și liniștită! De ziua lui i-am făcut cadouri peste cadouri. Dar pe lângă lucrurile materiale i-am făcut cadou bilete la tenis, la Indian Wells în Palm Springs, în box seats, locurile din față. Mi-am dorit să aibă o experiență superbă, pentru că pentru el e prima dată când participă live la un meci de tenis. Și a avut cea mai frumoasă experiență din viața lui. l-a văzut pe Nadal, care e favoritul meu din 2009, și pe Simona Halep la care am strigat la meci amândoi, cât am putut de tare.
Și amândoi au câștigat! A fost o super experiență! Și i-am mai făcut cadou un tablou pictat de mine, în 3 zile, care, trebuie să recunosc, că m-a uimit și pe mine, la cât de bine a ieșit', a mărturisit Ferentz, pentru Ciao.ro.

Iubitul este cu 11 ani mai mare

Chiar dacă există o diferență de vârstă de 11 ani între ei, cântăreața spunea că nu s-au certat niciodată. Ba chiar mai mult, spunea acum ceva timp că este bărbatul perfect pentru ea.

Cred că este cea mai frumoasă relație pe care am avut-o până acum. Ori că m-am mai maturizat și văd viața diferit. Sunt mai atentă la timpul prezent, ori că pur și simplu ne potrivim de minune. Amândoi lucrăm cu noi personal, să evoluăm zi de zi din punct de vedere emoțional și spiritual. Și cred că și asta face parte din bunăstarea relației de cuplu.

Nu am cunoscut pe cineva atât de matur emoțional până acum dar și doritor de evoluție personală. Și cum atragi ceea ce reprezinți în momentul respectiv, așa ne-am găsit', spunea cântăreața la vremea respectivă.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton