Ce cadou de mii de euro a primit Cristina Spătar din partea soțului ei, Vicențiu Mocanu: "Să moară dușmanii...". Ce planuri au de sărbători

 Dumitrache Laura
.

Cristina Spătar se poate declara o femeie împlinită pe toate planurile. În vara acestui an, artista s-a căsătorit cu omul de afaceri Vicențiu Mocanu, într-un cadru de poveste. Mai mult, se pare că afaceristul este extrem de îndrăgostit de soția lui și o surprinde ori de câte ori are ocazia. Recent, Cristina Spătar a primit un cadou de mii de euro, din partea soțului ei. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Spătar se numără printre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România. În vârstă de 51 de ani, cântăreața are o carieră de succes, iar în urmă cu câteva luni s-a căsătorit cu afaceristul Vicentiu Mocanu. Nunta lor a fost una de poveste, iar vedeta a strălucit într-o rochie de mireasă inedită.

cristina spatarcristina spatar

Că tot ieri a fost Sfântul Nicolae, Cristina Spătar a primit un cadou surprinzător din partea soțului ei. Vicențiu Mocanu nu se uită la bani atunci când vine vorba despre frumoasa lui soție. De această dată, afaceristul a surprins-o pe Cristina Spătar cu un accesoriu pe care artista și-l dorea de multă vreme.

Citește și: Cum arăta Cristina Spătar în urmă cu 20 de ani, fără operații estetice. Artista a trecut prin schimbări majore de look

Citește și:Cristina Spătar continuă scandalul cu fostul soț pentru pensia alimentară: „Nu are cu ce să plătească, îl întreține soția. Copiii își doresc bănuții aceia ai lor'

Citește și:Cristina Ciobănașu are planuri de nuntă cu iubitul ei, Alexandru Mureșan: „Discuții au existat, dorința e de ambele părți'. Ce spune despre căsătoria lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu

Citește și:De ce a plecat Mike fără Iulia Albu în vacanță, în Turcia: „Sunt singură. Eu am rămas cu fata, el…'. Ce decizie au luat după scandalurile de la America Express

Cristina Spătar a primit un cadou de mii de euro din partea soțului ei, Vicențiu Mocanu

Cristina Spătar se poate declara o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și personal. Artista are o carieră de succes, iar de curând și-a unit destinele cu Vicentiu Mocanu. Omul de afaceri a cerut-o în căsătorie pe frumoasa artistă, iar în vara acestui an, s-au căsătorit religios, într-un cadru de poveste. Cristina Spătar a dezvăluit în nenumărate rânduri că este fericită alături de soțul ei și este împlinită. Vicențiu Mocanu știe cum să-și surprindă soția, iar de această dată i-a oferit un cadou de mii de euro. Cristina Spătar a primit de la soțul ei o geantă Hermes, cu ocazia zilei de sărbătoarea Sfântul Nicolae. Cei doi voiau să facă Revelionul în Dubai, dar prietenii i-au convins să meargă la Gura Humorului pentru a petrece împreună.

”Una dintre piesele pe care mi le-am dorit. Am fost la Roma și când a văzut ce coadă era, nu te lăsa să intri. Eu n-am vrut să fac public lucrul acesta, însă am avut prietenele care mi-au zis să postez. Da, e un cadou superb. Să moară dușmanii. Nu știam că vine. El așa face, se pricepe la surprize frumoase. De Revelion trebuia să plecăm în Dubai, dar ne-au convins prietenii să mergem cu ei la Gura Humorului.’‘, a declarat Cristina Spătar, la Xtra Night Show.

Cristina Spătar se ocupă de afacerile imobiliare

Cristina Spătar continuă să activeze pe plan muzical, dar acum se ocupă și de complexul de locuinte pe care l-a primit din partea soțului ei. Artista a declarat că lucrările nu sunt terminate, deoarece au nevoie de autorizație. Mai mult, vedeta se declară o femeie împlinită și fericită alături de Vicențiu Mocanu, pe care îl susține pe toate planurile.

”E un om bun, eu îl susțin. Căsuțele sunt în lucru, durează. Trebuia să terminăm până în iarnă. O parte din ele sunt aproape gata. E de lucru, eu singură nu mă pricep atât de bine când vine vorba de constructor.Trebuie să stai cu gura pe ei. Pentru bloc mai vrem să facem două etaje, dar ne trebuie autorizație. Învăț multe.”, a mai declarat Cristina Spătar.

În trecut, Cristina Spătar a trecut prin momente dificile, după ce a divorțat de fostul ei soț. Artista a făcut dezvăluiri incredibile despre perioada care a urmat după despărțirea de tatăl copiilor ei. Cristina Spătaru a fost nevoită să își crească fiica și fiul de una singură și nu ar fi primit niciun ajutor din partea fostului partener. „Știu că Dumnezeu este cel care niciodată nu lasă mamele și nu le abandonează. Am avut norocul să am niște copii foarte înțelegători, chiar dacă au avut nevoie de câteva ședințe bune – mai ales cel mare – la psiholog. În cele din urmă, eu am avut multă răbdare și le-am explicat cum stau lucrurile, cât de firesc posibil. Îți dai seama că trebuie să le explici copiilor cu calm și fără să umilești, să jignești fostul partener. N-am vrut să vorbesc niciodată urât, chiar dacă el n-a fost un domn niciodată cu noi. Eu m-am străduit să fac față și să încerc să-i fac pe ei să nu sufere, chiar dacă eu sufeream foarte mult. Ei sunt atât de deștepți încât, atunci când conduceam, mă vedeau în oglinda retrovizoare și mă întrebau: „De ce plângi, mami?. Ca să-ți dai seama cât sunt de deștepți niște copilași!”, ne-a povestit Cristina Spătar.

Sursa foto: Facebook/Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton