Ce cadou a primit Rona Hartner de la fiica sa, când a împlinit 50 de ani: „Nu are bani la vârsta ei, așa că a apelat la un truc”

 Radulescu Ruxandra
.

Ce cadou a primit Rona Hartner de la fiica sa, când a împlinit 50 de ani. Rona Hartner a împlinit 50 de ani și a primit un cadou neașteptat de la fiica. Rona Hartner a schimbat prefixul pe 9 martie, când a împlinit 50 de ani și a celebrat cu două petreceri fabuloase, una în Franța și cealaltă în România. Rona Hartner și-a dorit să-i aibă alături pe toți cei dragi, care au răsfățat-o cu cadouri, dar cea mai neașteptată surpriză a fost din partea fiicei sale. Iată ce surpriză i-a pregătit Ronei Hartner, fiica sa de numai 15 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce cadou a primit Rona Hartner de la fiica sa, când a împlinit 50 de ani. Rona Hartner a ajuns la un nou prag al vieții ei, când pe 9 martie a împlinit 50 de ani. Actrița a organizat două petreceri mari, atât în România, cât și în Franța, țara ei de adopție. Rona Hartner este nu numai o artistă de succes ci și mama unei fiice superbe, Rita, acum în vârstă de 15 ani, rezultatul poveștii de iubire dintre actriță și fostul iubit Rocco Sedano. Rona Hartner a povestit cum a petrecut de ziua ei de naștere și ce supriză frumoasă i-a făcut fiica ei.

images-27-1images-27-1

Ce cadou a primit Rona Hartner de la fiica sa, când a împlinit 50 de ani

Rona Hartner a împlinit 50 de ani și a declarat că se simte bicuvântată să-i aibă alături pe toți cei dragi. Vedeta a celebrat momentul atât în Franța, cât și în România, iar familia și apropiații au răsfățat-o cu cadouri. Rona Hartner a avut parte de o surpriză minunată din partea fiicei sale, Rita, care i-a făcut un cadou de suflet. Adolescenta a pictat portretul mamei sale și i l-a dăruit.

„Familia e tot ce ai mai frumos pe lume, așa că ea în sine e un cadou pentru mine. Le-am cerut să nu cheltuiască pentru mine, dar tot am primit cadouri, și din partea lor, multe de neuitat, chiar. Spre exemplu, m-au răsfățat cu genți de marcă, dar și cu multe alte chestii.

Citește și: Rona Hartner își serbează azi ziua de naștere și își servește invitații cu un cocktail ce-i poartă numele: 'Cea mai memorabilă aniversare a fost…' / EXCLUSIV

Citește și: Rona Hartner a fost agresată și hărțuită de regizori: „Frumusețea a fost și un handicap pentru mine…”

Citește și: Maurice Munteanu, după ce Ana Morodan a condus beată și fără permis: „Mulți prieteni vedeau cum se descompune și alegeau să tacă”

Citește și: Deea Maxer, reacție după declarațiile lui Dinu Maxer despre divorț. Care a fost, de fapt, motivul despărțirii: „Ne-am schimbat'

Ca să nu spun că mi-au răsfățat și fata, care a primit și ea câteva inele. Singura care m-a ascultat, într-un fel, a fost copila mea, de 15 ani. Rita a înțeles că nu are bani la vârsta ei, fiindcă nu câștigă bani la vârsta ei ca să-mi cumpere ceva, așa că a apelat la un alt truc. Mi-a pictat un tablou foarte frumos și asta a contat cel mai mult pentru mine', a povestit foarte încântată artista, exclusiv pentru Impact.ro.

Rona Hartner a fost plăcut surprinsă de colegii de breaslă

Rona Hartner a primit câteva bijuterii de ziua ei, fapt la care nu se aștepta. Colegii de breaslă au dorit să-și exprime aprecierea față de actriță și i-au oferit câteva cadouri care au fost pe care placul ei.

„Am primit multe bijuterii din aur, de ziua mea. Acest lucru a fost unul neașteptat. Am primit și inele, dar și lănțișoare de aur, inclusiv din partea unor colegi artiști. Ba, am avut și niște coliere.

Nu mă așteptam să primesc cadouri de la prietenii pe care nu-i văd în fiecare zi, așa că vă spun sincer că nu mă așteptam la așa ceva! Au existat și multe alte cadouri simbolice. Ca să nu mai vorbesc despre multele buchete de flori primite', a declarat Rona Hartner, exclusiv pentru Impact.ro.

Rona Hartner: „Vreau să-mi perfecționez talentul”

Rona Hartner a fost căsătorită de două ori, însă din păcate, ambele mariaje s-au sfârșit în divorț. Rona Hartner se concentrează în acest moment pe zona profesională, dar a lăsat însă să se înțeleagă faptul că nu-și va închide inima în fața unei noi provocări sentimentale.

„Vreau să-mi perfecționez talentul în domeniile în care am dovedit deja că am ceva de spus, după cum vreau să fac proiecte și mai frumoase. Doresc să mă implic în Anul Francofoniei, spre exemplu, chiar în lunile care urmează. După cum îmi propun să formez o echipă de actori în școala mea de cinema și mai mă pot lăuda cu multe alte proiecte frumoase, în diverse stadii de dezvoltare', mai susține artista, stabilită de peste 15 ani în Franța.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton