Ce cadouri a primit Mirela de la „Insula iubirii” de ziua ei. A dat o petrecere mare în cinstea ei

 Stamen Diana
.

Mirela Baniaș a devenit cunoscută în întreaga țară, după ce a participat la 'Insula iubirii'. Recent, concurenta și-a sărbătorit ziua de naștere, iar petrecerea a fost una de zile mari. Mirela de la 'Insula iubirii' a primit cadouri din partea celor dragi.

Pe 20 noiembrie a fost ziua de naștere a Mirelei, iar aceasta a rămas fără cuvinte pentru că s-a organizat o petrecere surpriză pentru ea. Concurenta de la 'Insula iubirii' s-a bucurat foarte mult de petrecerea care a fost dată în cinstea ei, dar și de cadourile pe care le-a primit din partea celor dragi.

Mirela de la 'Insula iubirii' a primit multe flori de ziua ei de naștere. Concurenta a pozat cadourile primite și le-a postat pe una dintre rețelele de socializare și a mulțumit pentru acestea. Mirela a împlinit frumoasa vârstă de 36 de ani.

'Am mai spus asta și voi mai spune în fiecare zi din viața mea. Sunt binecuvântată cu cea mai frumoasă și iubitoare familie și cei mai atenți prieteni. Dragilor, vă mulțumesc din inimă pentru surpriză și pentru că v-ați gândit la mine! Voi îmi dați putere să trec peste orice în viață. Mii de pupici ❤', este mesajul transmis de Mirela de la 'Insula iubirii'.

Petrecere de ziua Mirelei de la 'Insula iubirii'Petrecere de ziua Mirelei de la 'Insula iubirii'

Citește și: După ce a slăbit 25 de kilograme, Mirela de la Insula Iubirii şi-a făcut 5 intervenţii estetice

Citește și: Primul sărut între Mirela şi ispita Mircea la Insula Iubirii. Concurenta a mărturisit: 'Cred că m-am îndrăgostit'

FOTO: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton