Ce clauză sunt obligați să respecte toți concurenții Chefi la Cuțite: "Am rămas mască atunci când ni s-a zis"

 Oana Pantazi
.

Ce clauză sunt obligați să respecte toți concurenții Chefi la cuțite. Emisiunea de cooking este un show extrem de bine pus la punct, așadar e de înțeles că există niște reguli care trebuie respectate. Concurenții nu s-au declarat prea mulțumiți însă de cel puțin una dintre ele. Iată care este regula de la care nu au voie să se abată concurenții!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce clauză sunt obligați să respecte toți concurenții Chefi la cuțite. Chefi la cuțite urmează să-și desemneze azi câștigătorul, în Marea Finală, iar emoțiile sunt imense. Asta cu atât mai mult cu cât chefi la cuțite este una dintre cele mai urmărite și mai apreciate emisiuni autohtone. De succesul acesteia ține și rigurozitatea și seriozitatea cu care sunt puse la punct toate detaliile. Iată ce spune una dintre fostele concurente despre o clauză pe care a trebuit să o respecte și care nu i-a fost deloc pe plac.

234-scaled-1234-scaled-1

Ce clauză sunt obligați să respecte toți concurenții Chefi la cuțite

Cu siguranță fanii emisiunii și-o amintesc pe Diana Duțu, cea care se autointitulează „stăpâna bărbaților', concurentă în sezonul 12 chefi la cuțite. Aceasta a fost cea care a dezvăluit una dintre clauzele pe care concurenții Chefi la cuțite sunt obligați să le respecte, dar care pe ea a deranjat-o foarte mult.

„Am rămas mască atunci când ni s-a zis că nu avem voie să ne schimbăm culoarea părului pe tot parcursul filmarilor. De ce? Pentru că în interiorul meu zac o mulțime de persoanje diferite pe care nu le pot ține închise, simt nevoia să fiu altcineva aproape zilnic. De aceea, mereu sunt aranjată diferit. Viața e prea scurtă ca să fii într-un singur fel!', a povestit Daiana Duțu, concurentă în acest sezon Chefi la Cuțite.

Citește și: Cine este Janni Alexandridis, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu, la Chefi la Cuțite. A gătit pentru Selena Gomez și Lewis Hamilton

Citește și: Cine este Alexandru Bunea de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Este sportiv de performanță și antrenor de fitness

Citește și: Cine este Ioana Dehelean de la Chefi la Cuțite. A renunțat la două facultăți pentru a se dedica cofetăriei

Concurenta a explicat că nu a înțeles rațiunea pentru care au fost obligați să nu-și schimbe lookul.

„Nu am întrebat motivul, dar, probabil, ca să ne recunoască telespectatorii. Eu am fost blondă la filmări, așa am rămas pe tot parcursul emisiunii, dar, imediat ce am ieșit din concurs, direct la salon m-am dus. M-am făcut brunetă, așa cum îmi stă mie mai bine', a mai spus Daiana, conform cancan.ro.

Pe de altă parte însă, Maria, din echipa lui chef Florin Dumitrescu și-a adăugat un touch de magenta (culoarea echipei) în păr și nu au fost probleme. E adevărat însă că nu s-a vopsit complet.

Cine sunt finaliștii Chefi la Cuțite, sezonul 12

În această seară, la Antena 1, are loc finala emisiunii „Chefi la cuțite’, sezonul 12. Trei concurenți au intrat în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro și sunt pregătiți să dea tot ce au mai bun în ultima ediție a show-ului culinar. Se anunță un episod plin de emoții și probe dificile, înainte ca Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea să-și ia rămas bun de la formatul care i-a consacrat. 

Nouă concurenți s-au întrecut în cadrul a trei probe de gătit ce au fost jurizate, pe rând, de rudele și prietenii semifinaliștilor, de foștii concurenți din sezonul 11 și, la final, de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Notele cumulate au scos la iveală cine sunt finaliștii Chefi la cuțite sezonul 12, care luptă pentru premiul de 30.000 de euro.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut în semifinală câte trei concurenți fiecare, așa că lupta pentru finală a pornit cu forțe egale pentru cei trei jurați, la Chefi la cuțite sezonul 12. În finală vor intra tot trei concurenți, însă doi dintre ei fac parte din echipa lui Florin Dumitreescu și unul din echipa lui Sorin Bontea, Alex Mihoc, cuțitul de aur al lui chef Scărlătescu, necalificându-se în finală.

Ioana Dehelean, Valentin Timofte și Janni Alexandridis sunt finaliștii Chefi la cuțite și vor lupta azi pentru premiul de 30.000 de euro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton