Ce colecție impresionantă are Narcisa Suciu: „Eu nu prea cheltuiesc, mă duc la târguri. Am peste 400 de...”

 Oana Pantazi
.

Ce colecție impresionantă are Narcisa Suciu. Narcisa Suciu este pasionată de parfumuri. Artista a mărturisit că nu este pasionată de haine și că nu obișnuiește să cheltuiască sume mari pe articole la modă, în schimb are și ea o „plăcere vinovată” – parfumurile, iar în timp a adunat o colecție impresionantă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Narcisa Suciu este pasionată de parfumuri. Se spune că trebuie să ai o singură aromă care să te definească, dar e greu, când plaja este una atât de vastă, să te rezumi la un singur parfum. Nici Narcisa Suciu nu a putut să facă asta, ba, mai mult, are o colecție de parfumuri uriașă. Compensează însă la capitolul haine, de care, spune ea, nu e atât de pasionată.

312184643_5871154716248934_508275826353303617_n-1312184643_5871154716248934_508275826353303617_n-1

Ce colecție impresionantă are Narcisa Suciu

Chiar dacă a plecat din țară de peste un deceniu, Narcisa Suciu are un fan club impresionant, pentru că iubitorii muzicii bune nu au uitat-o și abia așteaptă să o audă cântând cu diferite ocazii. Deși, ca artistă, a avut întotdeauna o garderobă vastă, cu siguranță, Narcisa Suciu mărturisește că nu hainele sunt pasiunea ei, ci parfumurile. Vedeta recunoaște că are o colecție imensă de sticle de parfum și, mai mult, și-a dus pasiunea la alt nivel, dobândind mai multe informații despre parfumuri. De altfel, artista le-a arătat și fanilor ei din social media o parte din colecția ei imensă de parfumuri. Iar sticluțele în care sunt licorile parfumate sunt cu adevărat spectaculoase.

Citește și: Drama prin care a trecut Narcisa Suciu. Artista și-a pierdut ambii părinți la o vârstă fragedă: „Cred că nu l-am iertat niciodată pe tata…'

Citește și: Cum a fost cucerită Narcisa Suciu de soțul finlandez, Veikko Miettinen: „Nu știu care alt bărbat ar fi acceptat ‘. Sunt căsătoriți de 13 ani

Citește și: Cum a început relația dintre Carmen Grebenișan și soțul ei, Alex Militaru: „Îmi era un pic teamă. Era un băiat mai petrecăreț’. Sunt căsătoriți de doi ani

'Parfumul mă face foarte fericită. Sunt colecționar de parfumuri. Am peste 400 de sticle cu parfum în ele. Sticle, sticluțe de toate dimensiunile. Eu nu prea cheltuiesc, nu am, nu știu, nu cumpăr haine de nu știu care fel. Sunt un colecționar, învăț despre ele, mă interesez, mă duc la târguri, am fost la Milano, la târg. Mă interesează subiectul', a spus Narcisa Suciu la Antena Stars.

Adevăratul motiv pentru care Narcisa Suciu s-a mutat în Finlanda, lângă soțul ei

Narcisa Suciu este stabilită de 12 ani în Finlanda, acolo unde locuiește cu soțul ei, Veikko Miettinen, dar și cu fiica ei, Daria, pe care o are din relația cu Daniel Crăciun. Artista l-a cunoscut pe Veikko pe o platformă online, apoi au început să comunice prin mesaje, pe telefon și mutarea în Finlanda a venit ca o consecință a relației lor.

În 2011, Narcisa Suciu s-a aflat în fața unei decizii foarte grele, aceea de a se muta într-o țară străină, cu un copil care era la școală în România și nu cunoștea limba finlandeză. Dar însăși fiica ei a determinat-o să facă pasul cel mare și să se mute amândouă în Finlanda.

„Fiica mea Daria avea 11 ani, era clasa a 5-a și ea nu a fost niciodată genul de copil să-i placă să meargă la televizor cu mami. Ea evita să fie văzută, nu îi plăcea foarte tare lucrul ăsta și în momentul în care am ajuns acolo pentru prima oară, până să ne mutăm, și-a dat ea seama că acolo nu ne știe lumea. Mi-a zis: „Tu îți dai seama că dacă în țara asta ai putea să fii doar mama mea?'

Ăsta a fost un lucru care a atârnat foarte greu în balanță, atunci când am cântărit dacă să luăm decizia asta. Eu sunt un om care o gândește bine și în momentul în care am luat o hotărâre, nu mă mai uit înapoi și asta am făcut.

Mi-am dat seama că aș avea ocazia să mă ocup de ea, așa cum aici nu aș putea, că aș avea posibilitatea să îi ofer posibilitatea de a învăța în cel mai bun sistem de învățământ din lume, cel puțin așa zic specialiștii că e și ce părinte normal la cap nu vrea asta pentru copilul lui?

Mie nu mi se pare că am făcut un sacrificiu, mi se pare că timpul ăsta a fost câștigat, pentru că ei i-a făcut foarte bine, s-a dezvoltat foarte bine și pentru mine asta era important. Am cântărit-o bine, dar în momentul în care m-am hotărât, am plecat fără să mă uit înapoi', a declarat Narcisa Suciu la Kanal D.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton