Ce concluzie a tras Monica Tatoiu după cele două divorțuri: „În viață, pe lângă romantism există și o mare doză de ghinion”

 Dumba Gabriela
.

Ce concluzie a tras Monica Tatoiu după cele două divorțuri. Monica Tatoiu s-a căsătorit de trei ori și a divorțat de două. Întrebată care este secretul actualului mariaj, care a trecut deja de 35 de ani, Monica Tatoiu spune că, prin definiție, o căsătorie este „o artă a compromisului” și în nici un caz siropoasă ca în serialele de pe Netflix.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ce concluzie a tras Monica Tatoiu după cele două divorțuri. Victor este al treilea în ordinea mariajelor pe care le-a bifat Monica Tatoiu, dar primul care a reușit să reziste trecerii implacabile a timpului. Primele două căsnicii ale fostei femei de afaceri au rezistat foarte puțin și Monica Tatoiu a vorbit deseori despre motivele care au dus la divorț.

269443967_4851346118242283_7330003231534768958_n269443967_4851346118242283_7330003231534768958_n

Ce concluzie a tras Monica Tatoiu după cele două divorțuri

Monica Tatoiu, care va împlini, pe 21 iunie, 67 de ani, are parte de câteva zile de vis în Republica Martinica, locul ales nu doar pentru a-și sărbători ziua de naștere, ci si 35 de ani de mariaj.

„Cine își închipuie căsătoria asemenea poveștilor din serialele de pe canalul Netflix, face o mare eroare. Acolo toate sunt povești siropoase, dar în viață pe lângă romantism există și o mare doză de ghinion și de provocări. O căsătorie e prin definiție o artă a compromisului', a precizat Monica Tatoiu pentru IMPACT.RO.

Monica Tatoiu spune că în viață e foarte important să înveți repede când să vorbești și când să taci, acestea făcând parte din arta compromisului invocată de ea.

„Am mai fost căsătorită de două ori până acum. Prima dată toată povestea a durat trei luni. A doua oară, ceva mai mult, 18 luni', își face ea public bilanțul personal. Apoi avertizează și asupra situației actuale a instituției căsătoriei.

„Societatea nu mai vrea să ne vadă în cuplu. Urăște să ne vadă câte doi, fiindcă îl poate înfrânge mult mai ușor pe omul singuratic. Atunci când ești singur ai la îndemână doar mintea ta. În doi, pot veni mai multe idei, mai multe soluții! Omul nu trebuie să rămână singur, fiindcă nu asta e menirea lui!', crede aceeași Monica Tatoiu.

Citește și: Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică nu au angajat o bonă pentru fiul lor, Alexandru: „Are voie la tabletă. El nu a învățat încă…’

Citește și: Sora Danei Roba, noi informații despre starea ei de sănătate, după ce s-a trezit din comă. Cum se simte acum: „Are progrese, dar…’

Citește și: Cine sunt finaliștii Chefi la cuțite 2023. Trei cuțite de aur se duelează în ultima ediție: „S-a zbârlit carnea pe mine’

Ce sfaturi le dă Monica Tatoiu tinerilor aflați la început de drum în căsnicie

Monica Tatoiu a dat două exemple de cazuri delicate din actualul mariaj în care a înțeles că e mai bine să nu întindă coarda:

„Oricât vi s-ar părea de ciudat, soțul meu ținea la ochii din cap la un aparat de făcut cafea vechi. Cred că avea vreo 20 de ani când i-am spus categoric că e timpul să-l schimbăm. Chiar dacă nu se mai putea închide etanș, Victor nu a dorit să renunțe la el.

A invocat faptul că nu se împacă cu inoxul și că va încerca să repare vechiul aparat. Eu l-am mai bombănit, dar el a rămas pe poziții, în ciuda tututor argumentelor mele, care mi s-au părut de nerefuzat. În cele din urmă, am înțeles că e mai bine să închid subiectul și să accept că e mai bine pentru amândoi să păstrăm acel aparat', a adăugat ea.

Monica Tatoiu spune că nu întotdeauna luările sale publice de poziție se bucură de încurajările sincere ale soțului ei.

„Mă mai ceartă, uneori chiar constant, că nu mă opresc să le spun celorlalți ceea ce cred eu despre lume. Dar cred că s-a învățat cu acest fel al meu de-al fi și atunci e rândul lui să uite sau să se facă că uită!', mărturisește Monica Tatoiu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton