Ce urmări negative a avut divorțul asupra lui Dinu Maxer: "Am apelat nu la un psiholog, ci la doi"

 Radulescu Ruxandra
.

Ce urmări negative a avut divorțul asupra lui Dinu Maxer. Dinu Maxer și Deea au pus punct unui mariaj de 14 ani, iar ulterior artistul a avut o scurtă idilă cu o tânără brunetă și voluptoasă. În prezent, Dinu este iar un burlac fără obligații, ce abia așteaptă să-și trăiască viața. Totuși imediat după divorț, artistul s-a simțit copleșit și a recunoscut că a apelat la doi psihologi. De asemenea, un organizator i-a anulat evenimentul, din cauza despărțirii de Deea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce urmări negative a avut divorțul asupra lui Dinu Maxer. În ultima perioada, Dinu Maxer a trecut printr-o perioadă destul de zbuciumată. Artistul a semnat actele de divorț în luna martie, iar a doua zi, a întâlnit o tânăra brunetă, cu forme ademenitoare, care l-a fermecat de-a dreptul. Idila dintre Dinu Maxer și Adda nici n-a început bine, că s-au și despărțit. Acum Dinu Maxer este un bărbat liber, care se focusează pe carieră și copii. El a recunoscut că imediat după divorț a trecut prin momente extrem de dificile și a apelat la doi psihologi.

213970-dinu-maxer-detalii-despre-noua-lui-iubita-ce-spune-despre-casatorie213970-dinu-maxer-detalii-despre-noua-lui-iubita-ce-spune-despre-casatorie

Ce urmări negative a avut divorțul asupra lui Dinu Maxer

Dinu Maxer s-a confesat cu privire la perioada grea de după divorț. Pentru a accepta despărțirea de fosta soție, Deea, artistul a apelat la doi psihologi, care îi erau și buni prieteni. Datorită lor, Dinu a reușit să treacă cu bine peste această schimbare radicală din viața lui. Artistul a precizat că a existat o situație când divorțul de Deea i-a afectat cariera profesională.

Am avut o perioadă în care, evident, am apelat nu la un psiholog, ci la doi, fiindcă erau prieteni și mi-au oferit consiliere foarte bună, care m-a făcut să înțeleg anumite lucruri și să trec peste anumite întrebări care, evident, mă opreau și îmi dădeau cu virgulă. Asta înainte să accept divorțul, da.

Citește și: Ada, fosta iubită a lui Dinu Maxer, rupe tăcerea după ce artistul a confirmat despărțirea: „Am fost acuzată că i-am fost amantă. Acest circ…'

Citește și: Dinu Maxer a confirmat despărțirea de noua iubită, Ada. Motivul separării: „Acest lucru a afectat-o, a fost foarte dezamăgită'

Citește și: Ana Morodan s-ar fi internat într-un centru de psihiatrie, la dezintoxicare, după ce a fost prinsă beată și drogată la volan. Ce imagine a postat

Citește și: Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, și-a făcut o schimbare radicală de look, înainte de botez: „Nu suportă păr lung…”

Da, culmea, pe plan profesional continuăm proiectele împreună și chiar mai avem cereri împreună după divorț. A căzut un singur eveniment fiindcă organizatorul era un familist convins și a zis că nu mai vrea.”, a declarat artistul, pentru Playtech.

Dinu Maxer, despre colaborarea cu Deea, după divorț: „E un test”

Dinu Maxer a mărturisit că are programate multe evenimente alături de fosta soție, Deea, iar acest aspect reprezintă o adevărată provocare.

Celelalte evenimente sunt. Avem numai luna aceasta vreo 4, iar faptul că suntem împreună evident este un test, să vedem cum îl trecem, pentru că sunt primele de când am divorțat. Dar sunt convins că suntem doi artiști maturi. Având în vedere că am acceptat deja acest statut de oameni divorțați, sunt convins că și pe scenă o să ne comportăm ca atare.„, a menționat Dinu Maxer.

Ce tip de femei preferă Dinu Maxer

Când Dinu Maxer a trăit o scurtă idilă cu Ada, imediat după divorțul de Deea, mulți au observat că tânăra avea o tipologie similară atât cu Deea Maxer, cât și cu Nicoleta Luciu. Dinu Maxer a declarat că, într-adevăr, îi plac femeile brunete, cu ochi căprui și un trup lucrat. De asemenea, cântărețul este mândru de felul în care arată și vrea ca și partenerele sale să aibă un trup armonios.

Da, ca să îți răspund la întrebarea asta, cred că ar trebui să fac o trecere în revistă așa pe repede înainte a importantelor iubiri ale vieții mele și dacă stau bine să mă gândesc cred că am un tipar de femeie. Cred că îmi plac brunetele cu ochii căprui, migdalați și trebuie neapărat să arate foarte bine, să fie așa o miniatură de barbie la corp. Nu de alta dar am 50 de ani și uită-te cum arăt! Ar fi aiurea să fie altfel, nu, partenera mea?, a mai adăugat artistul.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton