Ce crede Dan Bittman despre femeile cu operații estetice: "Unele nu știu când să se oprească". Ce spune despre iubitele băieților săi

 Dumba Gabriela
.

Dan Bittman, unul dintre cei mai curtați bărbați din România, are un cuvânt de spus despre femeile care aleg să scape de complexe cu ajutorul operațiilor estetice. Artistul recunoaște că nu poate refuza nicio întâlnire cu o genul acesta de femei, însă le sfătuiește să nu exagereze cu intervențiile și să aleagă foarte bine medicul pe mâna căruia se lasă atunci când vor o piele mai fină, sâni mai mari sau pomeți perfecți.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Acum câteva luni, Dan Bittman recunoaștea că are o nouă iubită, însă a refuzat să-i dezvăluie identitatea. Între timp, a fost surprins de paparazzi cu Denise Rifai, deși a negat că au o relație. Și poveștile din zona amoroasă a vieții lui Dan Bittman, eternul cuceritor, pot continua. Solistul de la Holograf chiar recunoaște că stă prost pe partea de refuz când vine vorba despre femei.

Dan-BittmanDan-Bittman

Ce crede Dan Bittman despre femeile cu operații estetice

Dan Bittman a dezvăluit și ce apreciază cel mai mult la o femeie: autenticitatea și umorul. Cât despre femeile care apelează la medicul estetician, cântărețul a spus:

„Totul este să nu exagerați, unele femei nu știu când să se oprească și merg mai departe, și mai departe. Eu știu că este foarte tentant și este normal ca o femeie să își dorească să arate bine în orice situație și la orice vârstă. Respect! Trebuie doar să aibă grijă ce chirurg plastician își alege pentru că este normal că și acești chirurgi plasticieni să își dorească să vândă cât mai bine produsele, dar important este când să te oprești și cât să îți pui. Nu prea mult', a declarat Dan Bittman într-un interviu pentru Cancan.ro.

Totodată, el a glumit despre propria sa „slăbiciune', spunând că este „slab de refuz', lăsând de înțeles că șarmul său natural și jovialitatea îi fac dificilă respingerea în anumite situații. „Niciodată, cum să refuz?! Sunt slab de refuz, nu pot să refuz, dimpotrivă, dar i-aș spune părerea mea', a spus artistul de la Holograf.

Ce sfaturi despre femei le-a dat Dan Bittman celor trei băieți ai săi

Întrebat dacă au existat situații în care și-a exprimat părerea sinceră față de femeile din viața lui, Dan Bittman a răspuns că da. Recunoaște că a fost muștruluit din cauza sincerității sale, dar este o cale pe care o alege tot timpul în dialogul cu o femeie.

„Cum am împăcat-o nu pot să vă spun, dar i-am spus. Da, s-a întâmplat, sigur că da. Am primit muștruluieli, bineînțeles că nicio doamnă, nicio domnișoară nu este foarte fericită când primește mici înțepături din partea unui bărbat, dar sunt direct și atunci prefer să spun', a mai spus Dan Bittman.

Totuși, când vine vorba despre băieții săi, Dan Bittman îi sfătuiește să fie diplomați în relația cu femeile. Este bună sinceritatea, însă uneori e nevoie ca un bărbat să-și țină părerile pentru el, este de părere solistul de la Holograf.

„Le-am spus să aibă puțină diplomație. Ca bărbat nu este bine să fii prea direct, iar ca bărbat trebuie să știi să fii diplomat, mai ales într-o relație cu o femeie. Hai să nu fim nici așa bădărani!', spune Dan Bittman.

Și a continuat: „Ca socru?! Uite, fiul meu cel mare are o iubită foarte drăguță și sunt atât de fericit că sunt împreună și se înțeleg foarte bine. Nu știu dacă o să fiu în curând socru, dar mă bucur când văd că este cu cineva ok. Și mijlociul văd că îi face curte unei moldovence din Focșani, iar eu sunt pentru, sunt băieții mei, cum să nu-i încurajez?! Numai cel mic care este frumos de pică, e înalt, face volei, nu are. Dar bine, este în clasa a XII-a, să se ocupe de învățătură, apoi să se gândească la femei. Sau să se gândească de acum, dar să-și ia BAC-ul'.

Citește și: Alex Bodi, mesaj cu subînțeles pentru Ema Uta, după ce a fost surprinsă în compania unui alt bărbat: „Se victimizează și…’

Citește și: Actorul Alexandru Ion s-a căsătorit cu Evelyne Vilcu: „Ne-am luat!’. Primele imagini de la cununia civilă

Citește și: Aurelian Temișan știa că Andreea Bălan pleacă de la „Te cunosc de undeva': „Nu aș vrea să sune a laudă, dar cred că sunt primul căruia i-a spus, pentru că a ajuns la o saturație'

Dan Bittman: „Noi, bărbații, copilărim câteodată mult prea mult'

Într-un interviu recent pentru revista VIVA!, artistul recunoaștea cât de importantă a fost Liliana Ștefan, cu care a avut o relație de peste 20 de ani, în viața lui. Spune și că din cauza lui au ajuns la separare

„Liliana a fost femeia care a rezistat cel mai mult alături de mine, care m-a suportat, m-a înghițit, m-a luat așa cum sunt, până când, probabil, n-a mai putut, pentru că viața de artist nu e una care să…

În fine, depinde, depinde de om, nu trebuie să fii artist. Ce să spun? 25 de ani ne-am înțeles bine, 29 am stat împreună, cu bine, cu rău, dar a fost o femeie care a știut întotdeauna, cu înțelepciune, să aibă grijă din umbră de tot ce însemna casă, copii și așa mai departe', a explicat Dan Bittman.

Întrebat dacă are unele regrete referitor la relația cu aceasta, el a recunoscut că ar fi schimbat multe. „Avem împreună trei copii frumoși și, indiferent de cum s-au terminat lucrurile, eu zic că e cea mai mare realizare din viață. Și-atunci, pot spune că suntem părtași la cele mai frumoase lucruri care ni s-au întâmplat amândurora. În rest, știi cum e, în relații se mai întâmplă.

Dar dacă ar fi, într-adevăr, să schimb ceva, da, aș schimba. Aș schimba în ceea ce o privește, pentru că noi, bărbații, copilărim câteodată mult prea mult, uităm că o femeie are nevoie de respect, de liniște, de siguranță ș.a.m.d., și atunci e momentul cel mai dificil. În fine, nu vreau să intru în detalii, pentru că detaliile nu sunt plăcute, dar, cu siguranță, ce-am spus până acum e adevărat', a încheiat artistul.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton