Ce crede de fapt Delia despre relația Oanei Matache cu Radu Siffredi: "Hate-ul nu e de la toată lumea, soră-sa a fost..."

.

Ce crede de fapt Delia despre relația Oanei Matache cu Radu Siffredi. Oana Matache și actualul ei iubit, Radu, formează un cuplul blamat de mulți, iar tânărul a avut parte de multe critici, mai ales din partea Ginei Matache. Sora Deliei încearcă să o țină de celebra sa soră departe de acest scandal, însă Oana și Radu au ținut să clarifice cum a primit de fapt artista vestea că sora ei și-a refăcut viața alături de un alt bărbat. Iată ce a declarat Radu și Oana în timul podcastului de pe Twitch.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ce crede de fapt Delia despre relația Oanei Matache cu Radu Siffredi. Oana Matache și-a oficializat în urmă cu ceva timp relația cu actualul iubit, Radu, după ce s-a despărțit de tatăl copiilor ei, Răzvan Miheț. Sora Deliei și partenerul ei au stârnit multe comentarii și mulți s-au împotrivit legăturii dintre ei, din cauza imaginii rebele a lui Radu. Noul cuplu au vorbit despre cum a familia Oanei Matache față de noua relație lor relație și ce părere au avut despre Radu Siffredi. Oana și partenerul ei au ținut să clarifice faptul că, deși persoanele mai în vârstă din familie, l-au criticat foarte dur pe Radu, celebra artistă Delia a fost de acord cu relația lor și nu are nimic împotriva tânărului.

whatsapp-image-2023-03-01-at-22-27-51-crop-1677704760-2whatsapp-image-2023-03-01-at-22-27-51-crop-1677704760-2

Care este de fapt părerea Deliei despre relația Oanei Matache cu Radu Siffredi

Oana Matache și partenerul ei, Radu, se confruntă cu un val de critici din cauza relației lor. Motivul principal pentru care iubitul Oanei este pus la zid, este maniera în care se îmbracă, faptul că are plete că își dă cu ojă pe unghii. În afara acestor aspecte, tânărul pare să o facă fericită pe Oana Matache, mai ales că îi adora pe cei doi copii ai ei. Radu în timpul podcastului de pe Twitch că nu toți membrii din familia iubitei sale au fost împotriva relației lor și că Delia a fost binevoitoare față de el și legătura sa cu Oana.

Citește și: Oana Matache, răspuns neașteptat după ce a fost întrebată ce crede sora ei, Delia, despre noul iubit: „Nu știm cine e, nu există!'

Citește și: Cum s-au cunoscut Oana Matache și Radu Siffredi: „Aveai gagică, eu aveam soț”. De cât timp sunt împreună

Hate-ul nu e de la toată familia ei. Soră-sa a fost ok cu noi, mai sunt prietene d-ale ei care au fost ok cu mine și cu toată chestia asta, doar că oamenii puțin mai în vârstă și la o distanță de generații clar o să aibă ceva de comentat față de cei ca mine, care își fac unghiile, care au părul lung, „rockeri împuțiți”, care se îmbracă în haine neobișnuite”, a declarat Radu, iubitul Oanei Matache. De altfel, internauții au remarcat că Delia îl și urmărește pe Radu Siffredi pe Instagram.

Care a fost motivul pentru care Oana Matache a divorțat de Răzvan Miheț

Oana Matache a dezvăluit, în cadrul unui podcast, că despărțireaa de fostul soț, Răzvan Miheț, a fost un gest de comun acord și a spus și motivul pentru care a decis să facă acest pas.

„Mi-a luat foarte mult curaj să fac chestia asta, nu este ca și cum m-am plictisit și m-am trezit într-o dimineața „Vreau să mă mut cu doi copii singură'. Este o chestie care s-ar fi întâmplat oricum, faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile.

Suntem oameni normali. Totul s-a întîmplat firesc, nu au fost scandaluri. Este o situație în care tatăl poate să vină oricând să vadă copiii și nu e nicio piedică, este atât de simplu în cazul nostru. Am mai auzit chestia asta „cum să divorțezi, din moment ce nu te bate', toxicitatea poate veni din multe părți. Nici nu trebuie să ajungi să nu te mai înțelegi pentru că atunci deja e târziu, înseamnă că este un stres acolo și nu e bine pentru copii să stea în stres și să vadă o dinamică proastă între părinți. Poate pur și simplu îți dai seama că viața ta nu arată așa cum vrei si lângă persoana respectivă nu are cum să ajungă acolo.„, a declarat Oana Matache.

FOTO: Twitch, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton