Ce cupluri au rămas împreună și ce cupluri s-au despărțit după Insula Iubirii 2024. Întâmplări neștiute după terminarea emisiunii

 Calin Maria Bianca
.

Insula Iubirii a luat sfârșit, după ce sezonul 8 a venit cu o serie de surprize neașteptate și schmbări ce au luat pe toată lumea prin surprindere! Ei bine, aseară a avut loc Bonfire-ul final, unde concurenții au plecat singuri acasă, fără relație, însă ulterior, pe micile ecrane s-a difuzat viața lor și schimbările prin care au trecut la trei luni distanță de la terminarea filmărilor. Totuși de atunci și până în prezent s-au mai întâmplat multe lucruri!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Telespectatorii și fanii celui mai fierbinte reality show se întreabă acum ce cupluri au rămas împreună după Insula Iubirii 2024, dar și cine sunt concurenții care și-au spus „adio'. Ei bine, în viața celor cinci cupluri care au pășit în Thailanda pentru a-și testa relația au avut loc o serie de întâmplări neștiute după terminarea emisiunii. Ce cupluri au rămas împreună și ce cupluri s-au despărțit după Insula Iubirii 2024?

cristina-rotaru-si-andrei-de-la-insula-iubirii-8cristina-rotaru-si-andrei-de-la-insula-iubirii-8

Citește și: Maria Covasa a plecat singură de la Insula Iubirii, iar Alin Simoiu a respins-o când au ajuns în țară. Cum a început, de fapt, relația dintre ea și ispita Beni: „I-am zis să țină secret, dar…'

Citește și: Cristina și Andrei Rotaru de la Insula Iubirii s-au despărțit definitiv acum, după ce au divorțat și s-au împăcat: 'Încă îl iubesc, e omul care m-a făcut fericită 10 ani. Dar nu pot să fiu persoana pe care el și-o dorește' / Ea merge la terapie

Citește și: Maria Covasa a plecat singură de la Insula Iubirii, iar Alin Simoiu a respins-o când au ajuns în țară. Cum a început, de fapt, relația dintre ea și ispita Beni: „I-am zis să țină secret, dar…'

Citește și: Șase medici chirurgi oncologi de la Spitalul Municipal de Urgenţă din Timişoara, acuzați că ar fi primit mită de la pacienți bani, miere și bulion

Ce cupluri au rămas împreună după Insula Iubirii 2024

Reamintim că din cele șase cupluri care au pășit la Insula Iubirii 2024, sezonul 8, doar cel format din Daiana Prodan și Rareș Petre au plecat împreună acasă, continuându-și frumoasa poveste de dragoste pe care au început-o înainte de emisiuni. Fiindcă au demonstrat iubirea dintre ei, cei doi au plecat din Thailanda chiar înainte cu o zi de marea finală, astfel că și în prezent sunt într-o relație, iar lucrurile evoluează frumos.

Un alt cuplu care a părăsit emisiunea înainte de marea finală a sezonului 8 este cel format din Simona Butura și Claudiu Dragotă. Cei doi au plecat separat din Thailanda, după ce el a picat testul cu ispita Anamaria Vaida. Ea a spus că nu mai există cale de împăcare, însă la scurt timp după ce au ajuns în România și-au mai dat o șansă să își trăiască povestea de dragoste. Totuși, din ultimele informații apărute pe Cancan se pare că el a fost din nou văzut în compania ispitei și iubita l-ar fi părăsit. Lucrurile nu sunt însă clare în cazul lor.

Iustina Loghin și Cornel Luchian au format unul dintre cele mai controversate cupluri la Insula Iubirii: Amândoi au greșit, mai mult sau mai puțin, ba chiar au renunțat la relația lor în cadrul edițiilor difuzate pe micile ecrane. Totuși, ajunși la Bonfire-ul special, față în față, cei doi s-au iertat reciproc și și-au mai dat o șansă de dragul copilului pe care concurenta îl purta în pântece, chiar la marea finală, unde a dezvăluit că este însărcinată. După terminarea filmărilor au mai fost văzuți de fani, chiar în ipostaze tandre, semn că lucrurile merg bine în așteptarea copilului.

Ce cupluri s-au despărțit după Insula Iubirii 2024

Bianca Mitroi și Robert Braia au plecat primii de la Insula Iubirii, iar în locul lor au venit Simona Butură și Claudiu Dragotă, asta după ce amândoi au renunțat la relația lor chiar din primele două ediții. Toți s-au convins că nu mai au ce să testeze, comportându-se deja ca două persoane singure, astfel că producția a cerut înclocuirea lor. Au plecat separat din Thailanda, însă mai apoi au mai avut parte de câteva întâlniri, în care s-au tot certat, în prezent fiind despărțiți.

Maria Covasa și Daniel Ungureanu au trăit la cote maxime experiența Insula Iubirii și au uitat de relație de cinci ani pe care o aveau atunci când au pășit în Thailanda. Ea și-a găsit alinarea în brațele ispitei Marcel, iar mai apoi l-a înlocuit cu Alin Simoiu. Nici el nu s-a lăsat mai prejos și i-a dat voie ispitei Mădălina să-l cunoască, ba chiar au dormit împreună și au avut loc atingeri interzise minorilor între ei. E clar că au plecat despărțiți de la Insula Iubirii, dar s-au întâmplat multe lucruri în viața lor. Acum el este într-o relație cu ispita Mădălina, după ce a înșelat-o cu fosta ispitei Beni, cu care Maria s-a cuplat pentru o perioadă.

Ei bine, și cel mai controversat cuplu, Andrei și Cristina Rotaru, care a păsit în emisiune cu 10 ani de căsnicie în spate, a călcat strâmb în Thailanda. El i-a rănit sentimentele soției chiar din primele două ediții, când s-a îndrăgostit de ispita Diandra cu care s-a comportat ca și când era într-o relație. Au dormit împreună, au avut loc atingeri intime și lucruri ce nu s-au putut difuza la TV, însă și ea s-a sărutat cu ispita Eric, găsindu-și alinare în brațele lui.

Au plecat separat de la Insula Iubirii, au divorțat în aprilie, dar mai apoi și-au mai dat o șansă. Au crezut că vor putea să treacă peste și să rezolve lucrurile, însă și-au dat seama că totul este în zadar și ea a pus definitiv punct poveștii de dragoste.

Prin ce întâmplări au trecut concurenții după Insula Iubirii

Pe lângă ceea ce s-a văzut pe micile ecrane, concurenții au avut parte de mai multe întâmplări de când s-au terminat filmările Insula Iubirii și până în prezent. Spre exemplu, în mediul online au apărut mai multe conflicte între Bianca Mitroi și Robert Braia, în timp ce între Daiana Prodan și Rareș Petre s-a așternut liniștea și iubirea.

Cât despre Cornel Luchian și Iustina Loghin, sunt fericiți acum, în ciuda tuturor celor întâmplate și își așteaptă ca o adevărată familie copilul. Au fost văzuți la mare vara aceasta, în mall, dar și în alte locații și mereu erau cu zâmbetul pe buze. Și Andrei și Cristina Rotaru au fost surprinși în vacanță împreună, cât și la sală, chiar dacă au divorțat, s-au împăcat și acum s-a despărțit din nou.

Deși părea că s-a așternut liniștea în relația lor, se pare că și între Simona Butură și Claudiu Dragotă au apărut problemele. Și-au mai dat o șansă relației, însă recent au apărut zvonuri că s-au despărțit după ce el a fost surprins cu ispita Anamaria Vaida din nou, conform Cancan.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton