Ce decizie a luat Irisha pe plan amoros, după ce a fost căutată de foștii ei iubiți: „Mă căutau, mă sunau. Sunt puternică, sper să nu...”

.

Ce decizie a luat Irisha pe plan amoros, după ce a fost căutată de foștii ei iubiți. Irisha nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind cunoscută de publicul larg după ce a participat la mai multe proiecte de televiziune, precum Survivor. De asemenea, își bucură admiratorii de pe rețelele de socializare, ținându-i la curent cu tot ce face, astfel că recent a oferit o serie de declarații despre viața ei amoroasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Irisha nu ezită și împărtășește cu fanii ei din mediul online diferite momente din viața sa, fie ele bune sau mai puțin plăcute. Cu toate acestea însă, deși are o mare comunitate încă de când a participat la Survivor, se pare că este reticentă atunci când vine vorba despre viața ei intimă și personală, astfel că dezvăluie cu greu detalii din intimitate.

irisha-neata-cu-razvan-si-dani-6irisha-neata-cu-razvan-si-dani-6

Citește și: Irisha, declarații surprinzătoare despre potențialul ei iubit: „Am primit 101 trandafiri roșii. Știu de la cine sunt, evident'

Citește și: Irisha a ajuns de urgență la spital, în urma unui accident grav: „Am căzut cu capul de marginea unui scaun din lemn dur și ascuțit, în zona creierului mic”

Citește și: Colegii băiatului mort în internatul din Odorheiu Secuiesc fac mărturii tulburătoare despre tragedie: „Un băiat a observat că tavanul a început să crape, s-a dus să anunțe și s-a prăbușit”

Citește și: Scandal monstru după ce Ema Uta s-a sărutat cu fiul unui cunoscut afacerist. Iubita bărbatului l-ar fi informat pe Alex Bodi de aventura celor doi

Ce decizie a luat Irisha pe plan amoros, după ce a fost căutată de foștii ei iubiți

Recent însă, în cadrul unui podcast, Irisha a dezvăluit că în ultima vreme a fost căutată de aproape toți foștii ei, ceea ce nu i-a picat deloc bine. Artista a precizat că de cele mai multe ori s-a întors înapoi într-o relație, însă de data aceasta nu are de gând să mai facă o astfel de greșeală, fiind de părere că 'ciorba reîncălzită nu mai are același gust.'

Săptămâna trecută nu știu ce s-a întâmplat! Am primit mesaje de la aproape toți foștii! Încercam să înțeleg despre ce este vorba, de ce toți mi-au dat mesaje! Mă căutau, mă sunau, ce s-a întâmplat? Nu aș mai vrea să fac asta, deși sunt predispusă la această boală! (n.r. să se împace cu foștii iubiți). Sper că nu este cronic!

O țin în frâu, sunt puternică, mă străduiesc să nu! Ciorba reîncălzită nu mai are același gust! Fetelor, vă sfătuiesc să nu faceți greșeala pe care am făcut-o eu pentru că nu duce la nimic bun! Natura problemelor nu se schimbă!

Intervin aceleași probleme, poate chiar mai puternice! Fiecare este nemulțumit, de ce ne-am despărțit? Pentru că eram nemulțumiți atunci când vine vorba de ceva! Când te împaci, practic sunt aceleași probleme! Sunt reluate problemele pe care le-ai lăsat în urmă!', a declarat Irisha pentru Ego.ro.

Irisha, criticată pentru că își dorește un bărbat cu o stare financiară mai bună decât a ei

Irisha a intrat în atenția tuturor în urmă cu câteva zile, printr-un clip video viral în care declara că își dorește un bărbat care să aibă o situația financiară mai bună decât a ei. Deși are tot ceea ce își dorește și își permite să își facă poftele, aceasta consideră că partea masculină în relație trebuie să aibă mai mult și să ofere. De asemenea, tot în clipul devenit viral a explicat că nu a avut vreo relație cu un bărbat care să câștige mai puțin decât ea, cât și că nu i s-a întâmplat să plătească cina la vreo întâlnire.

A fost viral videoclip-ul! Toată lumea a zis: Fetiță, cine te crezi? Cum îți permiți?'. Aceasta este părerea mea, până la urmă, nu trebuie să fie toată lumea de acord cu ea! În continuare, îmi susțin părerea! Consider că un bărbat în viața unei femei trebuie să vină cu un aport din toate punctele de vedere.

Dacă nu plusează cu nimic, de ce mai este? Eu m-am obișnuit cu toate răutățile din online, sunt imună la ele! Nu trebuie să fie lumea de acord cu mine, este în regulă! Trăiesc în continuare la fel de bine, chiar și cu părerile negative despre mine!', a mai spus Irisha pentru sursa menționată mai sus.

Ce calități trebuie să aibă partenerul asistentei tv

În luna februarie a acestui an, Irisha spunea că are mai mulți pretendenți, însă nu este sigură pe sentimentele ei, astfel că a enumerat câteva dintre calitățile pe care la caută la un viitor partener. A recunoscut că este genul de femeie care analizează cu atenție fiecare pas când vine vorba despre latura sentimentală.

„Eu nu sunt femeia aceea emotivă, care visează cai verzi pe pereți. Eu sunt foarte realistă și gândesc totul la rece. Adică ascult și inima, dar foarte puțin. (…) Trebuie să fie interesant, inteligent, să-i pese de mine, să-i pese de nevoile mele, de ce vreau eu, de ce simt.

Să fie și el cel puțin la același nivel ca mine, să facă lucruri interesante, să am ce să vorbesc cu el. Multe, trebuie să aibă multe, că un bărbat fix același lucru caută într-o femeie!’, a declarat Irisha în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton