Ce decizie au luat Elena Ionescu și fostul soț, cu privire la fiul lor: „Am ajuns la un numitor comun”

 Borcilă Andreea
.

Ce decizie au luat Elena Ionescu și fostul soț, cu privire la fiul lor. Câștigătoarea primului sezon Survivor România și tatăl băiețelului ei nu au fost mereu în relații bune, însă de curând au ales să se înțeleagă, de dragul copilului lor. Iată ce a declarat artista!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În anul 2019, Elena Ionescu și Dragoș Stanciu au decis să se despartă. Chiar dacă erau căsătoriți de doar un an, au ajuns la concluzia că nu se mai înțeleg și au luat hotărârea să pună punct relației.

elena-ionescu-999elena-ionescu-999

A fost o perioadă foarte grea pentru câștigătoarea Survivor România, ținând cont că a fost nevoită să își crească băiețelul singură. Însă, după doi ani după ce au decis să divorțeze, Elena Ionescu și Dragoș Stanciu au decis să comunice de dragul băiețelului lor.

Citește și: Secretele care au ajutat-o pe Elena Ionescu să câștige Survivor România:”Publicul apreciază omul care nu stă pe dreapta”

Citește și: În ce relații au rămas Elena Ionescu și Dragoș Stanciu după divorț:”Ne-am iertat…”

Citește și: La 85 de ani, Marina Voica a participat la o cursă de mașini:”Doamne, era să mor acolo!”

Citește și: Connect-R și Misha, vacanță exotică în Maldive, alături de Maya.Cum își răsfață artistul fosta soție și fiica

Ce decizie au luat Elena Ionescu și fostul soț, cu privire la fiul lor

Elena Ionescu și tatăl copilului ei, Dragoș Stanciu, nu au avut o relație prea bună în ultimii ani. Au îngropat securea războiului și au decis să fie prieteni, de dragul copilului lor.

Am ajuns la un numitor comun. Doi oameni înțelepți găsesc o cale la un moment dat și noi am găsit-o, ceea ce mi se pare foarte tare. Pe weekend stă la el, în cursul săptămânii la mine. Toată lumea asumată, responsabilă, ceea ce e minunat.

Copilul a înțeles. Tocmai pentru că nu a avut această imagine de familie de la început, nici nu are cum să facă comparație. Cumva, el a înțeles că mami e acolo, tati e acolo, fiecare oferă dragoste, afecțiune, îngrijire și e un copil liniștit. Îl simt ok, a spus artista, pentru Wowbiz.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton