Ce declarație de dragoste i-a făcut soțul Ninei Hariton concurentei, în semifinala Chefi la cuțite: "Ea face totul cu suflet și..."

.

Ce declarație de dragoste i-a făcut soțul Ninei Hariton concurentei, în semifinala Chefi la cuțite. Luni seară, 19 iunie 2023, a avut loc semifinala 2023. Concurenții au avut parte o de surpriză de proporții, familiile acestora au pășit în platou și au gătit alături de ei. Iată ce declarație i-a făcut soțul Ninei Hariton concurentei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ce declarație de dragoste i-a făcut soțul Ninei Hariton concurentei, în semifinala Chefi la cuțite. Seara trecută, 19 iunie 2023, a avut loc semifinala Chefi la cuțite 2023. Concurenții din sezonul 11 s-au luptat pentru un loc în marea finală, însă au avut parte și de surprize de-a lungul serii. Mai exact, familiile lor au ajuns în platou și au avut roluri importante. Aceștia au fost, în prima etapă, jurați, iar apoi au devenit mâna dreaptă a concurenților.

img-1-8img-1-8

Nina Hariton a gătit împreună cu soțul ei, Dumitru, iar acesta și-a exprimat sentimentele în fața camerelor și chiar i-a făcut o declarație de dragoste partenerei sale.

Citește și: Drama neștiută a Ninei Hariton de la Chefi la cuțite. Tatăl său suferă de o boală grea: „Veneam de la chimioterapie când am primit apelul”

Citește și: Cine este Nina Hariton, semifinalistă Chefi la cuțite 2023. E prima femeie care a luat trei cuțite de aur, are o fiică și locuiește la Paris

Citește și: Actorul Darko Perić, Helsinki din La Casa de Papel, dezamăgit de felul în care regăsit Bucureștiul, după 24 de ani: „A fost un șoc pentru mine'

Citește și: Adrian Enache este în doliu după ce tatăl său s-a stins din viață, chiar înainte ca el să urce pe scenă: „Plângea în culise…'

Ce declarație de dragoste i-a făcut soțul Ninei Hariton concurentei, în semifinala Chefi la cuțite

Nina Hariton a reușit să-i impresioneze pe cei trei jurați în audiții. Aceasta a pregătit un preparat cu totul și cu totul special și a obținut, în premieră, trei cuțite de aur. A ales să facă parte din echipa lui Chef Sorin Bontea, iar seara trecută s-a luptat pentru un loc în marea finală.

La un moment dat, la una dintre probe, Nina Hariton a gătit alături de soțul ei, iar emoțiile s-au simțit de departe, mai ales când acesta i-a făcut și o declarație de dragoste.

'Ea face totul cu suflet și totul din dragoste. Sunt foarte mândru de ea.', a declarat Dumitru Hariton, la Chefi la cuțite.

Nina Hariton a ajuns în finala Chefi la cuțite

Se pare că soțul și fetița i-au purtat noroc, întrucât, după jurizare, Gina Pistol i-a rostit numele Ninei Hariton. Astfel, ea este concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea care va reprezenta echipa roșie în marea finală Chefi la cuțite, sezonul 11.

'Nu pot să realizez ceea ce mi se întâmplă. Foarte mult mi-am dorit ca și el să între (n.r. Laurențiu Neamțu). Nu pot să îmi dau seama ce se întâmplă.', a declarat Nina Hariton, la Chefi la cuțite.

De asemenea, aceasta se va duela în finala Chefi la cuțite cu Laurențiu Neamțu, din echipa lui Florin Dumitrescu, și Paul Teodorescu, concurentul din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

sursă foto- facebook și captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton