Ce declarație de dragoste a primit Deea Maxer de la iubitul ei, Robert: "Ești inima mea, iubirea mea". În ce ipostază tandră s-au afișat cei doi

 Oana Pantazi
.

Deea Maxer pare tot mai îndrăgostită de Robert Drilea, după divorțul de Dinu Maxer. Artista nu pregetă să-i facă declarații de dragoste emoționante chiar și în social media, cum s-a întâmplat recent. De altfel, cei doi îndrăgostiți au fost deja într-o vacanță romantică în Thassos împreună și nu se feresc să-și facă sentimentele cunoscute. Iată ce declarație i-a făcut recent Deea lui Robert Drilea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cu ceva timp în urmă, era greu de imaginat că Deea și Dinu Maxer nu vor mai fi împreună, însă iată că anul 2023 a adus schimbări în viața lor – cei doi s-au despărțit și au pornit pe drumuri separate; mai mult, ea este deja foarte îndrăgostită de noul ei iubit și nu se sfiește s-o arate cu fiecare ocazie.

deeadeea

Deea Maxer, declarație de dragoste emoționantă pentru iubitul ei

Deea Maxer a divorțat de tatăl copiilor ei, Dinu Maxer, după 14 ani de căsnicie. Cei doi au anunțat în urmă cu câteva luni că au decis să meargă pe drumuri separate, iar vestea i-a luat prin surprindere pe toți cei apropiați. La scurt timp după despărțire, artista și-a refăcut viața alături de Robert Drilea, alături de care se trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Nu e un secret pentru nimeni că Deea Maxer iubește din nou și că e fericită. „Împreună suntem perfect de imperfecți” – scria ea în descrierea unei fotografii de pe Instagram unde apare cu noul ei iubit, Robert Drilea.

Citește și: ‘Robert mi-a pus inelul pe deget. Mai important decât asta…’. Deea Maxer a primit cheile de la casa noului ei iubit

Citește și: „Îți vezi fostul partener în brațele altuia și nu simți nimic! E gol!' Dinu Maxer este de acord ca Deea Maxer să se căsătorească cu actualul iubit

Citește și: Nelu Cortea, adevărul despre divorțul dintre Cătălin Bordea și Livia: „Nu e război, a fost o chestie…'

De altfel, recent, Deea Maxer a postat un InstaStory în care apare alături de iubitul ei într-o ipostază extrem de romantică. Tandri, zâmbitori și îmbrățișați, artista și iubitul ei par cuplul perfect. Mai mult, artista a ilustrat poza cu o cunoscută piesă a lui Pepe – Iubesc, pe imagine derulându-se romanticele versuri: Ești inima mea, iubirea mea/ Ești fericirea din suflet/ Ești minunea mea, ești viata mea /Ești frumuseșe și zâmbet.

De altfel, Deea s-a folosit și de versurile cunoscutei piese doar vina ta pentru a-și ilustra sentimentele – Când eu nu știu dansul, tu schimbi muzica… 

Deea Maxer, planuri de nuntă cu noul iubit

Deea Maxer își trăiește viața alături de Robert Drilea, noul ei iubit. Artista este extrem de fericită și se simte foarte bine în preajma lui. Vedeta a declarat că s-ar căsători cu actualul ei iubit și chiar și-ar schimba numele de familie.

Cu Robert Drilea, iubitul meu (nr. este bărbatul cu care s-ar căsători). Deea Maxer e numele meu pentru că am doi copii cu numele de Maxer. Dar o să mă cheme Drilea, dacă mă mărit. Nu e complicat, asta e iubirea‘, a declarat Deea Maxer.

Fosta soție a lui Dinu Maxer a recunoscut că este extrem de îndrăgostită de Robert Drilea. De asemenea, aceasta a mărturisit că sentimentele pentru fostul soț au dispărut înainte de a semna divorțul.

Da, sunt îndrăgostită! Da, sunt într-o relație! Da, îmi sum! Sper să ne țină, avem două case acum, adică el stă la mine și eu la el. Și nu, nu este prea repede pentru că divorțul de fostul meu soț nu a fost în momentul în care v-am anunțat, detașamentul nostru sentimental a fost de foarte mult timp. Pe Robert l-am cunoscut înainte de Paște, după divorț, prin niște prieteni.Robert nu știa cine e Deea Maxer. Robert a cunoscut-o pe Andreea de la zero. Nu știa absolut nimic despre mine…’ a mai spus Deea Maxer.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton