Ce declarație de iubire a primit Andreea Bălan de la iubitul ei, Victor Cornea: "Regina...". S-au afișat într-o ipostază tandră, în văzul tuturor

 Radulescu Ruxandra
.

Ce declarație de iubire a primit Andreea Bălan de la iubitul ei, Victor Cornea. Andreea Bălan și tenismenul Victor Cornea sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, iar acest aspect este evident din ipostazele în care se afișează adesea, pe social-media. Recent, jucătorul de tenis a simțit nevoia să-și manifeste public iubirea față de partenera sa, Andreea Bălan, și i-a transmis un mesaj plin de afecțiune.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ce declarație de iubire a primit Andreea Bălan de la iubitul ei, Victor Cornea. Andreea Bălan și Victor Cornea sunt cel mai nou cuplu din showbiz. După ani de zile în care artista a preferat să se focuseze pe carieră și cei doi copii din mariajul cu George Burcea, iată că acum are și un bărbat care îi este alături. Victor Cornea și-a manifestat recent dragostea față de iubita lui, Andreea Bălan, prin intermediul unui mesaj public.

img-14-1img-14-1

Ce declarație de iubire a primit Andreea Bălan de la iubitul ei, Victor Cornea

Andreea Bălan și Victor Cornea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și par a fi mai fericiți ca niciodată, Jurata de la „Te cunosc de undeva!” și tenismenul se afișeză adesea pe rețelele de socializare în ipostaze tandre, în care își manifestă afecțiunea unul față de celălalt. Recent, tenismenul i-a transmis un mesaj superb Andreei Bălan. Victor Cornea a postat o fotografie adorabilă cu el și Andreea Bălan, în timp ce o ține în brațe pe artistă Alături de această imagine, jucătorul de tenis a scris și un mesaj, menționând faptul că artista este regina lui.

Regina mea', a scris jucătorul de tenis la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Citește și: Andreea Bălan a recunoscut că piesele sale sunt inspirate din viața personală: ‘În Andre nu prea ne dădeam seama ce cântăm. Acum cânt despre mine și despre etapele pe care le trăiesc’

Citește și: Andreea Bălan, sărut pasional cu Victor Cornea: „Felicitări, iubitule'. Unde se află cei doi îndrăgostiți și cum s-au pozat

Motivul pentru care Andreea Bălan nu și-a refăcut viața imediat după divorț

În urmă cu ceva timp, Andreea Bălan explica de ce nu și-a refăcut viața după separarea de george Burcea. Din dorința de a-și proteja fiicele, artista a susținut că este foarte selectivă în alegerea unui partener de viață.

„După ce te desparți de tatăl copiilor, îți refaci mai greu viața. Copiii sunt la tine, ca mamă. Ca să faci o altă relație, bărbatul trebuie să te ia cu tot ce ai tu, de la copii, la mamă sau la bone. Tații își refac viața mai ușor, că pe ei îl vizitează copii mai rar.

Poți să-ți refaci viața, doar că este mai dificil, pentru că eu, ca mamă, trebuie să mă gândesc de șapte ori cu cine ies la date sau cu cine continui o relație pentru că mă proiectez în viitor și mă întreb ce învață fetele mele de la bărbatul respectiv. La un moment dat, peste un an, doi sau trei va locui cu fetele mele, va trebui să fie un exemplu pentru ele. Trebuie să se accepte reciproc. Durează puțin mai mult procesul ăsta și nu e atât de simplu, față de un tată care nu locuiește cu copiii’, a spus Andreea Bălan în cadrul unui podcast, pe Youtube.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton