Ilinca Vandici a vorbit deschis despre defectele ei, la 37 de ani: "Am riduri de expresie mai pronunțate, nu mai am părul atât de des"

 Radulescu Ruxandra
.

Ilinca Vandici a vorbit deschis despre defectele ei, la 37 de ani. Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate prezentatoare de pe micile ecrane. Gazda de la „Bravo, ai stil!' s-a făcut remarcată atât prin frumusețe, cât și prin carismă. Vedeta a vorbit, recent, despre defectele sale și a spus cum reușește să se mențină în formă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

La vârsta de 37 de ani, Ilinca Vandici se declară o femeie realizată, cu o carieră de succes și un fiu pe care îl iubește enorm, Zian, în vârstă de șase ani. Prezentatoarea de la „Bravo, ai stil” este considerată și una dintre cele mai atrăgătoare femei din showbiz, însă acest lucru presupune foarte multă muncă, după cum însăși Ilinca Vandici recunoaște. De asemenea, prezentatoarea este conștientă de trecerea timpului și de faptul că ridurile de expresie au devenit mai evidente, însă a învățat să se accepte așa cum este.

https___tacataca.prosport.ro_wp-content_uploads_2022_01_vandici1https___tacataca.prosport.ro_wp-content_uploads_2022_01_vandici1

Ilinca Vandici a vorbit deschis despre defectele ei, la 37 de ani

Ilinca Vandici demonstrează că este o femeie asumată și nu evită să vorbească deschis despre defectele ei și modul în care a reușește să le gestioneze, având în vedere că apare mereu pe micile ecrane.

Citește și: Lidia Buble, noi declarații despre căsătorie după ce a zis că e „gata de măritat’: „Nu-mi permit să mint…’. Artista formează un cuplu de 1 an cu Horațiu Nicolau

Citește și: Cornel Dinicu, patronul pensiunii Ferma Dacilor, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după incendiul devastator. Decizia nu e însă definitivă

Citește și: Cătălin Bordea, primele declarații despre Olga Barcari, femeia alături de care a petrecut Revelionul: „Nu cred în relații pansament”

Citește și: Bogdan Ionescu și-a oficializat relația cu Raluca Paraschiv. Cu ce se ocupă noua lui iubită și în ce ipostaze romantice s-au afișat: „Un an plin de bucurii'

„Nu știu dacă știu cine sunt la aproape 40 de ani, vreau să cred că știu. A fost nevoie de muncă cu mine însămi pentru a ajunge în punctul în care să știu că asta sunt, am 37 de ani, am riduri de expresie mai pronunțate, nu mai am părul atât de des cum îl aveam într-o perioadă, pielea nu mai arată cum arăta odinioară.', a precizat Ilinca Vandici, la Play It.

Cum reușește Ilinca Vandici să-și mențină silueta

Ilinca Vandici a dezvăluit care este secretul unui fizic fără cusur. Vedeta mărturisește că este adepta antrenamentelor la sală și are un instructor personal care o ajută să se mențină în formă. De asemenea, Ilinca Vandici este foarte atentă la ce mănâncă. Unul dintre secretele ei este masajul cu bambus, procedură care o ajută să se relaxeze după o zi grea.

„Nu e o chestie dezvoltată peste noapte, e multă muncă în spate. E foarte multă disciplină, organizare, eu nu lipsesc de la antrenamente. Fac antrenament cu un antrenor personal, nu pentru că e o fiță, ci pentru că antrenorul respectiv vede cum se transformă corpul tău și știe unde e zona în care trebuie să se lucreze mai mult, mai puțin, astfel încât corpul meu să arate armonios.

Am avut la un moment dat un an de zile în care am făcut 7 zile din 7 sport. Rezultatele se văd în timp, nu peste noapte am reușit să ajung la forma la care sunt astăzi. Am foarte mare grijă și la alimentație, mănânc fructe, orez și cărniță. Mai nou am început să fac și masaj, pe care îl ador, mi se pare că ăsta e secretul al ultimei perioade din viața mea. În momentul în care am descoperit masajul cu bambus și m-am dus o lună, două, deja acolo se face ce nu face sala. Lucrează și prelucrează alte zone ale corpului care nu pot fi lucrate în sala de sport.”, a declarat Ilinca Vandici, pentru WOWbiz.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton