Ce diagnostic crunt a primit Emily Burghelea din partea medicilor, după accidentul din Mauritius. S-a fotografiat rasă în cap, înainte de operație: „Nu mă recunosc. Nimic din jurul meu nu este normal acum…"

 Tudorache Simona
.

Emily Burghelea a publicat imagini dureroase de pe patul de spital. Vedeta este total schimbată. Are părul ras în anumite zone din cap și urmează să treacă printr-o intervenție chirurgicală. Înainte de operație, Emily Burghelea a mers la biserică și s-a rugat. Influencerița s-a ales cu răni serioase după accidentul suferit în vacanța din Mauritius.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Emily Burghelea se îndrepta cu nașa ei către aeroportul din Mauritius, unde le aștepta familia, când taxiul în care se aflau a intrat frontal, cu 80 km/h, într-un TIR. Mașina s-a făcut praf, iar ce a urmat e foarte greu de povestit în cuvinte.

emily-burghelea-1293emily-burghelea-1293

Ce diagnostic a primit Emily Burghelea

Medicii din România au decis să o opereze pe Emily Burghelea după accidentul prin care a trecut în Mauritius. Atunci când a ajuns în țară, vedeta s-a plimbat printre spitale și a trecut prin mai multe controale.

„Diagnostic: Triplă fractură de os zigomatic, fractură etmoid, lacrimal și maxilar. Am lacrimi în ochi și aștept. Sunt pregătită și mă rog. Timpul trece greu și nu mă recunosc. Nimic din jurul meu nu este normal acum. Oare ce părere vor avea copiii de noua mea freză?', a scris Emily Burghelea în dreptul unor imagini în care apare rasă în anumite zone din cap.

Citește și: Cum se simte Nelu Vlad de la Azur după ce a fost diagnosticat cu hematom pe creier și ce interdicții a primit din partea medicilor: „Toate astea mă ajută la menținerea unei stări de echilibru, tratament mai am o lună”

Citește și: Cu ce medie a terminat Florina Mărcuță, fosta soție a lui Bebe Cotimanis, Facultatea de Teologie și ce notă a obținut la examenul de licență: 'Momentan nu am timp de vacanță…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum reacționează oamenii când îl văd pe stradă pe chef Cătălin Scărlătescu, după întoarcerea la „Masterchef”: „Noi am fost sinceri și reali, oriunde am fost. Nu am văzut un ‘hater’ care să-mi bată obrazul…”. Ce relație are cu Divinitatea / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Botezatu e neobosit, la 57 de ani, și nici problemele de sănătate nu-l țin departe de muncă. Are proiecte în modă, televiziune și chiar și un film: 'Ceva măreț, veți afla la toamnă'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum păstrează Andi Vasluianu flacăra aprinsă în mariaj, într-o familie cu doi copii: „E o regulă la care ținem mult, nu poți fără asta într-o relație” / EXCLUSIV

Cum a avut loc accidentul în care a fost implicată Emily Burghelea

Emily Burghelea mai avea puțin de mers cu mașina până la aeroportul din Mauritius când s-a trezit protagonistă într-un film îngrozitor. A fost implicată într-un accident pe care nu o să îl uite, cu siguranță, niciodată.

„Eram în taxi, mai aveam 5 minute până la aeroportul din Mauritius. În ultima curbă, pe un drum neiluminat, orbiți de faza lungă a tuturor celor de pe contrasens, ne-am izbit frontal la 80 km/oră de un TIR care a apărut din senin parcat în mijlocul străzii.

Eram doar eu, cu nașa. Toată familia ne aștepta la aeroport. În momentul impactului, din inerție, nașa a venit peste mine și m-am izbit de geamul mașinii strivindu-mi fața, apoi ne-am trezit amândouă pe parbrizul mașinii. Sau mai bine zis… M-am trezit doar eu. Ea era inconștientă. Am simțit că mă învăluie o senzație de moleșeală care mă trimitea să mă întind pe câmp. Am început să zic Tatăl Nostru și primul gând care mi-a venit în minte a fost să mă scutur de toată durerea, să o iau pe nașă de acolo și să fugim. A fost primul semn divin.

Nașa delira, nu răspundea la nimic din ce o întrebam. Striga doar „Where is my son?”, un moment mai înfiorător ca acela nu am trăit niciodată.

Moartea ne-a făcut cu mâna. Când închid ochii resimt fiecare moment și mă doboară. Tremur când îmi aduc aminte. Pașii noștri pe lângă moarte nu s-au oprit aici, am fost ghidate de Dumnezeu și lucrurile au luat o întorsătură la care nimeni nu s-ar fi aștepta', a notat Emily Burghelea, pe Instagram.

Vezi pe Libertatea rezultate Bacalaureat 2024 – notele pe județe publicate de edu.ro!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton