Ce dietă a ținut Jojo. Actrița a slăbit spectaculos: „Am încercat mai multe metode până să ajung la ea și nimic nu funcționa. Cântăream absolut tot” / EXCLUSIV

.

Jojo ne-a dezvăluit, recent, ce dietă a ținut pentru a scăpa de kilogramele nedorite. Artista a încercat mai multe metode, dar în final a apelat la un nutriționist care i-a micșorat porțiile de mâncare. Actrița a trecut printr-o schimbare și la nivelul părului, pentru 'Tătuțu'. Vedeta ne-a vorbit într-un interviu exclusiv și despre rolul ei în pelicula 'Candidatul perfect'. Iată ce ne-a spus!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Jojo ne-a vorbit într-un interviu exclusiv despre rolul ei în 'Candidatul perfect'. La evenimentul de lansare de luni seară, actrița a fost însoțită de fiul ei, Achim. Vedeta ne-a spus, printre altele, și cum a reușit să slăbească spectaculos și să dea jos kilogramele nedorite.

20240429_195819-scaled20240429_195819-scaled

Citește și: Cum se înțelege Jojo cu Paul Ipate, după 10 ani de relație: 'Am trecut prin foarte multe împreună. Nu ne-am plictisit' Ce spune actrița despre copiii ei / EXCLUSIV

Citește și: Câte kilograme a slăbit Cătălina Grama, alias Jojo, pentru serialul Tătuțu’ de la PRO TV: „Mă restricționez alimentar. Trebuia să se vadă o diferență!'/ Ce alte sacrificii a mai făcut actrița

Citește și: Monica Pop a fost aspru criticată de mama ei în fața viitorului ei soț, chiar înainte de căsătorie: „Fii atent, că e rea de gură! Nu este o mare gospodină și o să stea mult la spital…”. Cum a reacționat Mircea Pop / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Răducan povestește cum tatăl ei i-a insuflat pasiunea pentru gimnastică: „A considerat educația prin sport una necesară și potrivită pentru copii. Mie mi-au atras atenția bârna și, mai apoi, o groapă cu bureți…” / EXCLUSIV

Ce dietă a ținut Jojo

Jojo, pe numele real Cătălina Grama, și-a schimbat nuanța de păr pentru 'Tătuțu'. Ce rol joacă în 'Candidatul perfect' și de ce a slăbit așa mult actrița aflați într-un interviu exclusiv pentru viva.ro. Vedeta a venit la lansarea filmului cu fiul ei, Achim, care la premiera de gală a fost încântat să îl cunoască pe Selly. Actrița a slăbit cu ajutorul unei nutriționiste, dar a încercat mai multe metode. În final, ea a micșorat porțiile de mâncare.

Bună. Spune-mi, te rog, despre rolul din 'Candidatul perfect'!

E un rol foarte haios. Un personaj puternic, așa cum știi tu că pot eu să creez. Mi-a plăcut foarte tare să-l creez și să îl interpretez. Mi-a plăcut foarte tare echipa. Simona Vântuleasa e un politician un cu toate alifiile, foarte versatilă, foarte inteligentă; care știe exact cum să își marcheze teritoriul și cum să facă lucrurile să meargă mai departe. Și e un păpușar incredibil.

„Am slăbit pentru proiectul Tătuțu, pentru că acolo trebuie să am 20 de ani'

Mi se pare mie sau ai mai slăbit?

Am slăbit acum multe luni de când nu m-ai mai văzut tu, pentru proiectul 'Tătuțu', pentru că acolo trebuie să am 20 de ani.

Deci asta era! Acum îi ai!

Nu îi am. (râde – n.r.)

Ți-ai schimbat și nuanța de păr? Tot pentru rol?

Da, păi trebuia. Pentru personaj.

Pentru care rol?

Pentru Magda. Aici, în film, în 'Candidatul perfect', am o perucă blondă.

Jojo și-a schimbat look-ul

Dintre toate culorile de păr, care crezi că te-a avantajat cel mai bine?

Mi-a plăcut și mi-a stat foarte bine blondă, până acum câțiva ani de zile. Pe măsură ce anii trec, după ce am făcut rolul Magdei, mi se pare că mă prinde mai bine o culoare mai închisă. Deși, dacă-ți amintești, îți spune că, de obicei e invers, că o culoare închisă asprește. Dar mă regăsesc mai tare așa, nu știu de ce. E interesant. Deși, eu am fost blondă o viață. Credeam că nu o să mă obișnuiesc niciodată și acum e efectul invers.

„Am mâncat porții foarte mici. Nu a fost simplu'

Și cum ai slăbit?

Am mâncat porții foarte mici. Nu a fost simplu. Am un nutriționist fain. Am încercat mai multe metode până să ajung la ea și nimic nu funcționa. Pentru că metabolismul este în continuă schimbare. Cu ea am încercat mai întâi înainte de nuntă o dietă din aceasta, unde cântăream absolut tot. A funcționat parțial și apoi a schimbat. Nu am mai fost atât de atentă la cântărirea porțiilor, cât le-am micșorat foarte mult. Adică nu am mai fost restrictivă pe ceea ce mâncam, cât pe cantitate.

Ai fost nevoită să slăbești într-un timp scurt sau ai avut timp la dispoziție?

Am slăbit foarte ok și sănătos. Au fost luni de zile în care am avut timp să slăbesc. Nu m-a stresat nimeni cu nimic, am avut timp între proiecte să slăbesc în timp, nu brusc. A fost pentru prima dată când nu a mai fost așa, la 'galop'.

Jojo i-a făcut cunoștință fiului ei cu Selly

Te mai întreb de copii, ce fac?

Sunt bine. Achim e cu mine, aici, l-ai văzut. Pentru cea mică nu era potrivit filmul, că aș fi adus-o. Au început școala copiii. Sunt foarte bine amândoi. Așteaptă vacanța aceasta de acum, de săptămâna viitoare. Sunt fericiți. Își trăiesc copilăria și adolescența. Achim o ține din eveniment în eveniment în ultima perioadă și e foarte încântat. Cea mai mare încântare a lui că la premiera Vip l-a cunoscut pe Selly. Deci, a fost foarte important pentru el. Selly e un tânăr minunat care i-a dat atenție și a vorbit foarte frumos cu el și a fost fain momentul.

Foto: Facebook, VIVA.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton