Ce dietă are Aurelian Temișan la 51 de ani pentru a se menține în formă: ”Dacă eu îmi fac toate plăcerile, într-o săptămână pot să iau 8-10 kilograme...” / La ce preparate nu poate renunța

 Calin Maria Bianca
.

Ce dietă are Aurelian Temișan la 51 de ani pentru a se menține în formă. Aurelian Temișan nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscut drept unul dintre cei mai longevivi și mai apreciați artiști din România, iar asta nu este tot. De-a lungul anilor s-a făcut remarcat și prin rolul de actor de teatru și film, dar și cântăreț și jurat la „Te cunosc de undeva'. Fanii îl tot văd zi de zi, fie în mediul online, fie pe micile ecrane, astfel că pare neschimbat de ani de zile. Cum reușește să arate atât de bine!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce-i drept, pentru Aurelian Temișan vârstă este doar un număr, fiindcă de ani de zile pare a fi neschimbat, iar fani au sesizat acest lucru. Mulți se întreabă cum reușește să se mențină în formă și să arate atât de bine, astfel că recent a dezvăluit care este dieta lui, dar și care sunt alimentele și mâncărurile la care nu poate renunța oricât de mult ar vrea.

temisan10temisan10

Citește și: Ce reguli stricte îi impun Aurelian Temișan și Monica Davidescu fiicei lor, la 12 ani: „O pun să se spele, să citească, să își facă temele. Nu are voie să…'

Citește și: 'Numai nebunii am făcut vara aceasta. Am avut vacanțe scurte…' Aurelian Temișan și Monica Davidescu, apariție rară în public. De ce nu ies mai des împreună/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este Dragoș Dobocan, băiețelul de 10 ani din Oradea, care și-a expus picturile la muzeul Luvru din Paris: „Parizienii au fost uluiți”. E alintat „micul Picasso”

Citește și: Cine este Romică Țociu de la America Express 2023. Drama prin care a trecut alături de soția sa

Ce dietă are Aurelian Temișan la 51 de ani pentru a se menține în formă

Aurelian Temișan nu a ezitat și a recunoscut că se trage dintr-o familie de gurmanzi, astfel că este extrem de atent la ceea ce mănâncă, cât și la cantități. Are mare grijă să nu exagereze, dar și să nu stea cumva nemâncat. Prin urmare, mănâncă doar ceea ce trebuie, când trebuie și evită să își facă toate plăcerile din punct de vedere alimentar tocmai pentru a nu acumula numeroase kilograme în plus într-un timp foarte scurt.

Din fericire, sunt atent la ceea ce mănânc, pentru că sunt oltean și sunt dintr-un neam de gurmanzi și dacă eu îmi fac toate plăcerile, într-o săptămână pot să iau 8-10 kilograme liniștit, fără să mă forțez, dar, de altfel, în 10 zile pot să dau 8 kilograme. Nu stau nemâncat, ci cât are nevoie stomacul. Organismul încă e bun, îl țin în priză, deși suntem tentați din cauza activităților să mâncăm seara după ce venim de la spectacol la 11, 12 seara. Atunci ești tentat să mănânci, pentru că un artist pe scenă consumă, însă dacă mănânci atunci și peste jumătate de oră te culci, nu e bine.', a dezvăluit artistul pentru Spectacola.

La ce preparate alimentare nu poate renunța

Deși știe că trebuie să consume alimente cât mai sărace din punct de vedere caloric, are o serie de preparate alimentare, mai ales unele din copilărie, la care nu poate renunța. De exemplu, nu poate să nu mănânce salata de boeuf sau cartofii prăjiți cu ou, așa cum îi făcea mama lui în copilărie.

„Am și eu, ca oricare dintre noi, din copilărie, niște treburi pe care le menținem în prezent și încercăm să le ducem mai departe. Unele, pentru că ne plac la gust, unele pentru că ne leagă de trecut și ne aduc aminte de cei dragi. Ca mâncare, nu aș renunța niciodată la salata de boeuf, dar la cea fără carne. Cel mai mare aliment și greu pentru stomac mai rămân și cartofii prăjiți cu ou.

Mama avea un stil, îmi ploua în gură numai cât mă gândesc. Prăjea cartofii, după care îi punea pe toți într-o tigaie imensă peste care arunca 12 ouă și le amesteca. Nu vreți să știți. Îi punea lui tata, ei, surorii mele și la mine era abonamentul de tigaie. Oricât îmi lăsa de mult sau puțin eu eram cu pâinea în tigaie.', a mai declarat Aurelian Temișan.

Aurelian Temișan: 'Mănânc, stau cu ochii închiși și mă întorc în trecut'

Într-adevăr, gusturile copilăriei sunt incomparabile și inconfundabile, astfel că la oricât de multe lucruri ar renunța pentru a arăta bine, când vine vorba despre biscuiții cu lapte, nu poate rezista să nu mănânce. Este desertul copilăriei sale, care-i aduce de toată perioada frumoasă de când avea doar câțiva anișori, astfel că obișnuiește des să aibă acest desert pe masă. Totodată însă, știe că pentru un stil de viață sănătos, trebuie să aibă un program alimentar bun, o rutină privind sportul, cât și o viață fără excese, ceea ce pune în aplicare cu strictețe dacă privim cât de bine arată.

Laptele cu biscuiții aceia vărsați, doamne, deci când mănânc asta, o fac doar pentru că îmi aduc aminte de bunici, de locul de unde am sărit de la etajul doi (n.r. una dintre cele mai mari trăsnăi din copilărie) și de toată copilăria. Mănânc, stau cu ochii închiși și mă întorc în trecut, e fantastic ce se poate întâmpla cu un aliment, mâncarea copilăriei.', a continuat Aurelian Temișan pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton