Ce dietă ține Adriana Antoni pentru a se menține în formă la 47 de ani: "M-am obișnuit să postesc". Artista face sport împreună cu Irina Loghin

 Dumitrache Laura
.

Cum se menține în formă și ce dietă ține Adriana Antoni. Adriana Antoni este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Vedeta a slăbit multe kilograme în ultimii ani și recent a dezvăluit cum se menține în formă și ce dietă ține. Artista face sport împreună cu Irina Loghin.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Adriana Antoni, în vârstă de 47 de ani arată foarte bine și i-a cucerit pe români cu melodiile sale. Artista a vorbit recent despre stilul său de viață, dar și cum se menține în formă după ce a slăbit mai multe kilograme. Cântăreața a recunoscut că a renunțat la numeroase alimente care nu îi făceau bine și face mișcare.

adriana antoni siluetaadriana antoni silueta

Adriana Antoni a dezvăluit că are o dietă echilibrată și este foarte atentă la nevoile corpului său. Mai mult, artista a decis să consume mai multe legume și fructe. De când a renunțat la zahăr, viața ei s-a schimbat radical.

Citește și:Adriana Antoni, dezvăluiri neașteptate după ce a cântat la nunta lui Florin Salam: „Am văzut asta în gesturile lor”

Citește și:Maria Constantin și Robert Stoica s-au căsătorit. Cum s-au îmbrăcat cei doi la cununia civilă

Citește și:Cum a ajutat-o Sorin Bontea pe Nina Hariton să câștige Chefi la Cuțite și ce relație au avut: „Te trezește la realitate'

Citeste si: „Singură, fără să cracnesc și fără să mă plâng…”. Oana Romana răbufnit la adresa celor care au acuzat-o că și-a abandonat mama la azil

Ce dietă ține Adriana Antoni pentru a se menține în formă la 47 de ani

Adriana Antoni se numără printre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Cântăreața este îndrăgită de toți românii și are multe concerte în străinătate. În ultimii ani, Adriana Antoni a slăbit multe kilograme, iar acum a dezvăluit ce dietă ține și cum se menține în formă. Artista a renunțat la 80% din cantitatea de carne și de zahăr pe care o consuma. De asemenea, Adriana Antoni face sport alături de Irina loghin, și înconjoară lacul Herăstrău, de două ori, în fiecare zi.

Mă mențin în formă prin câteva lucruri simple: mâncare sănătoasă, multe fructe și legume, plimbări lungi prin parc. Câteodată alături de scumpa mea prietenă, doamna Irina Loghin, prin rugăciune, și mai ales prin căldura și energia bună pe care le acumulez în suflet la fiecare eveniment unde mă întâlnesc cu cei care mă ascultă și mă îndrăgesc și îmi transmit aceste lucruri frumoase.

Nu am o dietă secretă, dar cel mai important lucru pe care l-am făcut este că am tăiat în proporție de 80%, zahărul și carnea roșie. În rest, îmi place să mănânc multe legume și fructe. Cât mai puțin carbohidrați și m-am obișnuit să postesc, ceea ce mă ajută și la sănătate, și spiritual.' a declarat Adriana Antoni, potrivit unica.


Adriana Antoni: „Cel mai greu mi-a fost să renunț la dulciuri”

Îndrăgita artistă este o prezență impecabilă pe scenă și ori de câte ori își face apariția, îi emoționează pe spectatori cu melodiile sale. Adriana Antoni a dezvăluit că viața i s-a schimbat radical după ce a renunțat la câteva alimente care nu îi făceau bine. Artista crede că aceste schimbări alimentare au rezultate dacă sunt însoțite de o „curățenie' spirituală. De asemenea, vedeta a renunțat la dulciuri și recunoaște că i-a fost foarte greu să facă acest lucru.

Nu pot să spun că aș recomanda ceva anume, pentru că mi-am dat seama că ce funcționează pentru mine, probabil că nu va avea același efect la altcineva. Ce pot să vă spun este că recomand foarte mult să fiți atenți la cum reacționează corpul vostru la anumite alimente și să îi dați ceea ce vă cere. Pentru mine, acestea sunt lucrurile care funcționează cel mai bine.

Pentru mine, un stil de viață sănătos înseamnă o combinație de lucruri. Insă cel mai important este să fiu bine din punct de vedere spiritual. Dacă această parte a vieții este în regulă, mi-am dat seama că lucrurile merg bine, dacă spiritual nu sunt bine, nu mă pot concentra pe dietă și activități fizice. Cel mai greu mi-a fost să renunț la dulciuri, mai exact la zahăr, pentru că e peste tot.' a mai spus Adriana Antoni.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton