Ce dietă ține Andreea Bălan pentru a se menține la 49 de kilograme: "Nu-mi refuz nicio plăcere"

 Oana Pantazi
.

Cuvântul dietă alăturat numelui artistei Andreea Bălan poate părea ciudat și, într-adevăr, ea recunoaște că nu se abține de la mâncare, însă are totuși un regim de viață care, de 7 ani, o ajută să rămână la același număr de kilograme – 49. Iată cum reușește!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Probabil nu puțini sunt cei care s-au întrebat de dietă ține Andreea Bălan, fiindcă e greu de crezut că o femeie în vârstă de 38 de ani, mamă a doi copii, poate avea un trup de adolescentă. Nu trebuie să facem însă abstracție de faptul că Andreea este o persoană foarte activă, sportivă și care, nu în ultimul rând, pentru show-ul pe care îl face pe secenă se antrenează mult.

dieta-Andreea-Balan-1dieta-Andreea-Balan-1

„Tot mi-ați scris să mă mai îngraș…”

Deși se află acum la America Express, unde face echipă cu colega și prietena ei Andreea Antonescu, artista își ține la curent prietenii de pe Instagram, unde postează zilnic. Recent, Andreea Bălan a postat o fotografie în care purta o rochie mulată și, evident, extrem de sexy, urmată de un comentariu amuzant, făcând referire la criticile care i-au fost aduse de către unii fani, care o consideră prea slabă. Drept urmare, dietă, pentru Andreea Bălan, înseamnă și… biscuiți, consumați la ore mici din noapte…

„Tot mi-ați scris să mă mai îngraș… Iată că v-am ascultat. Biscuiții cu gem sunt nelipsiți de la miezul nopții', a comentat artista în dreptul pozei.

Citește și: Cum a reușit Andreea Bălan să treacă peste momentele grele și peste necazuri: „Când am fost înșelată am plâns, când am divorțat am apărut tristă la TV' / EXCLUSIV

Citește și: Ce greutăți a întâmpinat Andreea Bălan ca mamă singură și cine i-a fost de ajutor:„Trei ani am avut nopţile fragmentate. Fără ea, viaţa mea ar fi foarte grea’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum împart Andreea Bălan și George Burcea custodia fetelor, Ella și Clara:„Mulți au crezut că îl decad din drepturi’/ EXCLUSIV

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună după zvonurile despărțirii. Cum s-au fotografiat cei doi

Colega ei de breaslă Andreea Bănică i-a sărit imediat în apărare artistei, susținând că e o binecuvântare să nu trebuiască să-ți numeri caloriile.

„Doamne, cum așa ceva? Asta este grija lor? Stai chill, femeie! A nu avea grija slăbitului este ideal!!! Eu fac eforturi ce mănânc, când sport, pe când tu nu ai și grija asta pe cap. Să fii așa cum te-a lasat D-zeu nu cum vor oamenii. Ei să te iubească așa cum ești! Rămâi slabă, suplă, să te încapă orice haină', a comentat Andreea Bănică.

Ce dietă ține Andreea Bălan pentru a se menține la 49 de kilograme

De ani de zile, Andreea Bălan se menține la 49 de kilograme fără a ține însă un regim special. Desigur, artista este ajutată și de moștenirea genetică, dar și de faptul că face foarte mult sport. Artista nu s-a sfiit să recunoască faptul că dulciurile, cu predilecție prăjiturile și ciocolata, o ajută să se mențină în formă. De altfel, Andreea mărturisește că nu își refuză nicio plăcere vinovată, însă silueta ei perfectă are totuși un secret – sportul practicat în mod constant.

„Niciodată nu refuz o prajitură bună și așa îmi mențin silueta, cu prăjituri, ciocolată și… cu multă apă, mult sport (o oră zilnic), mult dans (de 3 ori pe săptămană), masaj (de 3 ori pe săptămână) + alte activități cu efort intens. Nu-mi refuz nicio plăcere, dar știu să compensez', a scris Andreea Bălan pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton