Ce dietă ține Andreea Esca: "Dacă vrei să slăbești, mănânci carne cu salată și nu mai...". La ce alimente a renunțat

 Oana Pantazi
.

Ce dietă ține Andreea Esca. Carismatica știristă de la PRO TV este în atenția publicului de trei decenii, iar în tot acest timp lookul ei nu a suferit modificări esențiale. Chiar dacă este ajutată de moștenirea genetică, vedeta își supraveghează alimentația, reușind să își mențină silueta în parametri oprimi. Iată la ce alimente a renunțat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce dietă ține Andreea Esca. Vedeta PRO TV a avut întotdeauna o siluetă de invidiat, însă femeile care au trecut deja prin asta știu că, de la o anumită vârstă încolo, chiar dacă tu continui să mănânci la fel, organismul începe să facă provizii și te îngrași. La 51 de ani, Andreea Esca arată aproape la fel ca la prima apariție pe sticlă, însă mărturisește că nu-și permite să mănânce orice. De altfel, ea face și pilates pentru a se menține în formă.

andreea-esca-1andreea-esca-1

Ce dietă ține Andreea Esca

Pentru a slăbi, dar și pentru a se menține pe termen lung, lucru vital deoarece dietele sunt însoțite și de cunoscutul fenomen yo-yo, când pui rapid la loc, Andreea Esca a apelat al sfaturile unui nutriționist. Vedeta PRO TV mărturisește că cea mai importantă este asocierea alimentelor într-o cură de slăbire. Evident, contează și cantitatea, dar și ambiția de a te opri la timp din mâncat.

Citește și: Ce spune Alexia Eram despre salariul mamei sale, Andreea Esca:„Nici eu nu îl știu, aș scăpa informația’

Citește și: Cât costă celebra rochie pe care Andreea Esca a purtat-o la Untold.E făcută de un designer român

Citește și: Cum a slăbit Andreea Esca 9 kilograme în timp record. Dacă nu poți renunța la pâine, această dietă-minune nu e pentru tine!

„Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple, adică trebuie să înveți cumva să mănânci, să nu asociezi niște alimente și să ai voință să mănânci cantitatea care trebuie și alimentele combinate într-un anume fel. (…) Adică nu mai mănânci șnițel, care are și carne și ou și făină, sau nu mănânci carne cu cartofi.

În primul rând, asta e cel mai important, că asta făceam și asta facem toți, că sunt gustoase, adică vrei să mănânci carne cu cartofi, nu ai chef să mănânci carne cu salată, dar dacă vrei să slăbești, mănânci carne cu salată și nu mai mănânci o porție de 200 de grame, mănânci o porție de 100 de grame, asta e tot. Nu mai mănânci atât de mult și te obișnuiești așa'a dezvăluit Andreea Esca pentru Click.ro.

Ce alimente nu mai consumă Andreea Esca

În afara reducerii cantității de mâncare și a asocierilor corecte, Andreea Esca a renunțat la dulciuri în totalitate, alegând să-și ia zahărul necesar din fructe. Dat fiind că pâinea este cea mai mare slăbiciune a sa, după cum a recunoscut, prezentatoarea urmează o dietă care îi permite să consume, în cantități moderate, și acest aliment.

„Cred că e bine a mânca mai puțin. Eu nu am mâncat zahăr decât din fructe, nu am mai mâncat dulciuri, ca să evit, și pâine, tot așa, o felie de pâine de secară, care mie îmi place foarte mult.

De exemplu, cea mai mare dorință a fost să pot să mănânc pâine, pentru că mie îmi place pâinea foarte mult, nu am o problemă să renunț la dulciuri', a mai spus Andreea Esca pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton