Ce dietă ține Cosmina Păsărin, pentru o siluetă ca-n tinerețe: "Sunt la fel ca la 20 de ani!"

 Radulescu Ruxandra
.

Ce dietă ține Cosmina Păsărin, pentru o siluetă ca-n tinerețe. Cosmina Păsărin rămâne una dintre cele mai seducătoare prezențe din showbiz. Frumoasa vedetă s-a lansat la începutul anilor 2000, când a participat la Vara Ispitelor, iar de atunci a jucat în filme și a pozat într-un pictorial Playboy. Cosmina Păsărin a rămas aproape neschimbată de-a lungul anilor și, recent, a confirmat că are același număr de kilograme ca la 20 de ani. Iată cum reușește Cosmina Păsărin să-și mențină silueta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce dietă ține Cosmina Păsărin, pentru o siluetă ca-n tinerețe. Cosmina Păsărin, 40 de ani, s-a remarcat pe micile ecrane, la începutul anilor 2000, când a apărut la emisiunea Vara Ispitelor. Cariera Cosminei Păsărin a evoluat tot mai mult, a jucat în seriale TV și în filme și a pozat într-un pictorial incendiar pentru Playboy. Anul trecut, Cosmina Păsărin a revenit la PRO TV, la Vorbește lumea, unde a ținut locul Adelei Popescu, alături de alte două colege de breaslă. Cosmina Păsărin continuă să aibă aceeași energie și să-și etaleze silueta silfidă. Vedeta a spus cum reușește să se mențină și ce mănâncă mai exact.

6131151561311515

Ce dietă ține Cosmina Păsărin, pentru o siluetă ca-n tinerețe

Cosmina Păsărin este una dintre cele mai atrăgătoare femei din showbiz. De-a lungul anilor, și-a păstrat dinamismul și silueta care a consacrat-o. Se pare că vedeta nu face prea multe eforturi pentru a nu se îngrășa. Prezentatoarea cântărește 53 de kilograme, la fel ca la 20 de ani, și totul se datorează unui metabolism foarte bun.

Ce diete? Înfulec de rup, mănânc și noaptea, pâine, shaorma. Tot ce am poftă. Am 53 de kilograme acum, sunt la fel ca la 20 de ani! Am același număr de kilograme. Nu mă îngraș oricât aș mânca. Asta, e, așa e gena mea! Sunt slabă de când mă știu.

Citește și: Cosmina Păsărin, despre greșelile făcute din iubire: „Eram prizonieră în propria relație. Gelozia și posesivitatea unui fost partener…' / EXCLUSIV

Citește și: De ce refuză Cosmina Păsărin să participe la show-uri de supraviețuire: „Nu cred că…”

Citește și: Cum a reacționat Deea Maxer după ce Dinu Maxer a confirmat că are o nouă iubită: „Nu am…'

Citește și: Gina Pistol, anunț surprinzător la două luni de când s-a retras din televiziune: „Nu-s genul de femeie casnică. Îmi place să muncesc”

O să revin în televiziune dupa colaborarea pe care am avut-o cu Pro TV! Nu pot să divulg încă unde din cauza contractului, dar vă asigur că e un proiect mare ', a dezvăluit Cosmina Păsărin pentru Click!.

De ce nu a făcut copii Cosmina Păsărin

Cosmina Păsărin a fost dintotdeauna o fire independentă, iar la momentul actual nu se află într-o relație. Mulți sunt surprinși de faptul că a nu a făcut copii până la acest moment, însă vedeta susține că până acum nu a găsit bărbatul potrivit alături de care să-și construiască o familie.

,,O femeie dă naștere unui copil atunci când are pe cineva, are o familie, copiii nu se fac una – două. Eu sunt genul acela de femeie care nu a visat la nuntă și copil.

Asta este, dacă nu am soț sau un copil este vreo problemă? Am văzut foarte multe familii cu probleme în căsnicie. Este greu să găsești pe cineva pe aceeași lungime de undă cu tine, nu este ușor, dar, dacă o să fie de la Dumnezeu, bine, dacă nu mergem înainte!', a precizat vedeta.

FOTO: Facebook, PRO TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton