Ce dietă ține Dan Bittman, la 61 de ani: "Am văzut că la mine a dat rezultate". Adevărul despre operațiile estetice

 Radulescu Ruxandra
.

Ce stil de viață a adoptat Dan Bittman, pentru a fi în formă, la 61 de ani. Dan Bittam are în spate o carieră longevivă de solist al trupei Holograf și își continuă activitatea și în prezent, susținând concerte în țară, și nu numai. Mulți fani se întreabă care este secretul artistului, pentru energia debordantă de pe scenă și pentru forma sa de invidiat. Dan Bittman a adoptat în ultimele luni un întreg ritual de îngrijire și și-a schimbat complet stilul de viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce stil de viață a adoptat Dan Bittman, pentru a fi în formă, la 61 de ani. Dan Bittman este unul dintre cei mai carismatici artiști din peisajul românesc. Solistul Holograf are o carieră bogată în muzică și continuă să fie un cântăreț extrem de apreciat, de fiecare dată când urcă pe scenă. În ciuda vârstei, Dan Bittman continuă să susțină concerte și să se prezinte într-o formă maximă fanilor. Artistul a abordat un stil de viață, atât din punct de vedere al alimentației, cât și al exercițiilor fizice, sau a îngrijirii tenului.

dan-bittmandan-bittman

Ce stil de viață a adoptat Dan Bittman, pentru a fi în formă, la 61 de ani

Dan Bittman preferă să nu mănânce la micul dejun, așa că prima sa masă o ia abia la ora 14:00. Cina o servește până în ora 22:00 și mănâncă orice, în porții echilibrate. De asemenea, Bittman face multă mișcare, exercițiul său preferat fiind plimbările în parc.

Citește și: Catinca Roman a recunoscut că a avut o relație pasageră cu Dan Bittman și că s-au iubit în secret: „Nici nu se mai pune…’

Citește și: Cât costă o noapte de cazare în complexul de 700.000 de euro al lui Dan Bittman: ‘Sunt mai scumpe, vara asta, pentru că sunt refăcute în totalitate și…’

Citește și: Foste concurente de la Insula iubirii susțin că ar fi fost hărțuite sexual și abuzate emoțional în timpul emisiunii: „Agresarea colegei mele când a cerut să plece…'

Citește și: Pavel Bartoș, detalii de culise despre Vocea României, sezonul 11. Ce spune despre Horia Brenciu, după plecarea lui Denis Roabeș: „Schimbările aduc energii noi și…’ / EXCLUSIV

De câteva luni încoace, și am văzut că la mine a dat rezultate, mănânc după ora 14:00. Sar peste masa de dimineață, mănânc între 14.00 și 22.00, să zic, dar pot să mănânc orice. Și pur și simplu am slăbit fără ca să fac niciun efort. Da, sunt ok cu mine, adică mă simt foarte bine așa.

Mișcare… Mai multe mers de jur-împrejurul Herăstrăului. Da, am făcut sală, puțină sală, dar acum de câteva luni am lăsat-o.” a declarat Dan Bittman pentru Ciao.ro.

Ce ritual are Dan Bittman, în privința îngrijirii tenului

În ceea ce privește îngrijirea tenului, Dan Bittman spune că nu a apelat la nicio intervenție estetică, ci folosește o cremă hidratantă.

Niciun secret. Pur și simplu e fericirea de a trăi, de a fi, de a cânta. Serios, nu am un secret, nu am de astea… nu-mi fac buze, nu-mi fac la ochi. Am o singură cremă cu care trebuie să mă dau că altfel mă înroșesc, așa pe față. Și asta-i tot', a mai adăugat el.

Cum se înțelege Dan Bittman cu cei trei copii ai săi, din fostul mariaj

Dan Bittman și fosta sa parteneră, Liliana, au trăit o frumoasă poveste de dragoste vreme de 25 de ani. Toată lumea a fost mirată, atunci când solistul trupei Holograf și mama copiilor săi au decis să pună punct relației, în 2020. Din iubirea celor doi au rezultat trei băieți, iar Dan Bittman continuă să fie foarte implicat în educația acestora. Iată cum se înțelege artistul cu băieții lui, după despărțirea de Liliana!

Am încercat într-un fel cât se poate de civilizat să îmi fac o viață corectă atât mie, cât și familiei, să îi învăț și pe copii și ce înseamnă puțină muncă, puțină școală, m-am ocupat de chestia asta pentru că mi-am dat seama că și mie mi-a folosit educația asta pe care mi-au dat-o părinții mei‘, a spus Dan Bittman.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton