E greu de crezut că Elena Gheorghe ține dietă, fiindcă artista are un trup ca tras prin inel, la cei 1,60 m ai săi cântărind 50 de kilograme. Cu toate acestea, Elena își supraveghează riguros regimul zilnic de masă și consumă alimente sănătoase, hipocalorice. Iată cum reușește să se mențină!
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!
Deși are doi copii și 36 de ani, la cât de bine arată, Elena Gheorghe nu pare a avea nevoie de dietă, însă, după ce ne-a dezvăluit regimul ei alimentar zilnic, am realizat că, totuși, artista nu mănâncă necontrolat și nu face deloc abuz de alimente hipercalorice. Pe scurt, are un regim de viață extrem de sănătos, unde cuvântul-cheie este „moderație'.
Elena Gheorghe ține o dietă din care nu lipsește desertul
În general are 50 de kilograme, cu mici variații de Sărbători, după cum chiar ea a mărturisit, însă Elena Gheorghe ține totuși o dietă pentru a-și menține greutatea. Chiar dacă nu este vorba despre ceva restrictiv, artista consumă carbohidrați cu moderație și la desert preferă dulciurile.
Citește și: Cum a fost cerută în căsătorie Elena Gheorghe.A rămas însărcinată înainte de logodnă
Citește și: De ce a refuzat Elena Gheorghe să participe la Survivor România 2022:„Nu mă văd acolo, pentru că…
Citește și: Theo Rose, despre relația pe care o are cu Smiley, la Vocea României: „Noi ne certăm la modul foarte serios'
„Imediat după ce mă trezesc, beau un pahar de apă cu jumătate de lămâie stoarsă, care ajută la eliminarea toxinelor din corp, apoi, după 20-30 de minute, beau un pahar mare de suc de țelină apio, care ajută incredibil de mult tot organismul, hidratează celula, după alte 20 de minute beau un smoothie, care ajută la eliminarea metalelor grele. Din păcate, metalele grele sunt aproape în tot ce ne înconjoară și e musai să avem grijă, căci de aici provin majoritatea problemelor de sănătate.
La prânz, consum salate de tot felul, în general hrană vie, iar seara, supe-creme, mâncare gătită la abur sau la cuptor, pește, sunt o mulțime de variante.
Între mese, am gustare: un fruct la alegere, de obicei papaya sau măr; acum, vara, mănânc pepene roșu.
Din când în când, paste integrale cu fructe de mare, un desert bun făcut în casă și înghețată neapărat. Rar, brânză, asta pentru că nu mă pot lăsa de tot de ea, sunt machedoancă, și la noi ea e baza. Îmi fac poftele, dar cu măsură„, a dezvăluit Elena Gheorghe pentru VIVA!
„În adolescenţă am fost grăsuţă'
Elena Gheorghe a început lupta cu kilogramele în adolescență, când a ținut pentru prima oară o dietă. Atunci a slăbit 10 kilograme, dar abia ulterior a învățat cum să-și gestioneze mesele pentru a nu se mai îngrășa și a avea un stil de viață echilibrat.
‘În adolescenţă am fost grăsuţă, aveam atâtea kilograme câte am avut şi în sarcina cu Amelie, adica 58. Am ţinut o cură de slăbire prostească înainte să intru la liceu, şi atunci am slăbit vreo zece kilograme. N-a fost sănătos, dar de atunci mi-am promis că n-o să mai ajung acolo.
Încetul cu încetul, am învăţat să mănânc, zic eu, echilibrat, să gust din ce mi-e poftă, ca să nu mă frustrez, dar nici să sar calul. Aşa că sunt pentru mâncare sănătoasă (dacă se poate fără prăjeli, ar fi minunat) şi mişcare, iar seara după 20.00, ceai şi apă din belşug. (râde)
În timpul sarcinii, am mâncat la fel ca înainte, contează foarte mult calitatea mâncării, mai ales pentru bebe. Legume, fructe, peşte alb, vită, curcan, cam asta mâncam eu în timpul sarcinii… Şi gustam din ce îmi era poftă. Şi cred că e şi gena bună, de ce să mint?!’, ne-a mărturisit Elena Gheorghe.
CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL CU ELENA GHEORGHE ÎN NUMĂRUL DE IULIE AL REVISTEI VIVA!, CARE SE GĂSEȘTE DEJA LA PUNCTELE DE DISTRIBUȚIE A PRESEI.