Acum ceva timp, Fuego ne dezvăluia în revista VIVA! ce dietă ține și cum se menține în formă la cei 46 de ani ai săi. De-a lungul timpului, îndrăgitul artistul a apelat la diferite diete și întotdeauna a fost mulțumit de rezultate. Recordul său personal a fost atins în 2018, când a slăbit 18 kilograme în mai puțin de o lună. Acesta recunoaște, însă, că are și norocul că reușește să dea foarte jos kilogramele nedorite, dacă se ține de programul pe care și-l setează. Iată ce regim ține cântărețul!
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!
Nu pot să nu remarc că ești într-o formă de zile mari. Cum reușești să te menții? Ții dietă sau apelezi la moderație?
Da, am ținut, țin și voi mai ține. Am norocul și avantajul că dau foarte repede jos kilogramele, dacă mă țin de programul pe care mi-l setez și dacă am o motivație suficient de puternică să fac asta. Dietele mele, cele mai frecvente, sunt și foarte simple.
Pur și simplu mă abțin de la mâncat mult. Renunț la anumite alimente și complet la pâine, dulciuri, prăjeli, făinoase, grăsime. Mănânc carne slabă, salate și cantități mai mici la toate și pot slăbi foarte ușor așa. Recordul a fost în 2018, când am slăbit 18 kilograme în mai puțin de o lună. Cred că e important să facem ce simțim, să ne placă să fim în pielea noastră și să încercăm să nu avem complexe, indiferent de ce spune societatea!
Citește și: Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, a ajuns la spital. Ce a pățit după ce a divorțat de actor
Ce dietă ține Fuego, la 46 de ani
Ce preferințe culinare ai?
Ăsta e un capitol vast. Îmi place mâncarea cu gust. Iubesc mâncarea gătită, în care se pune suflet, savoare și condimente aparte. Iubesc bucătăria românească, cea din Basarabia, cea chinezească, italiană și chiar anumite preparate mai exotice. Oricum nu sunt un om foarte pretențios.
Mănânc cu aceeași bucurie și o pită cu slănină sau o roșie cu ceapă și brânză, la fel cum mănânc și ceva de fine dining sau cu stele Michelin. Cred că mâncarea e o expresie a firii noastre, o nesfârșită descoperire și dragul de a face acest proces special. Mâncarea nu e doar pentru supraviețuire, ea este artă!
„Sunt multe alimente pe care nu le mănânc, oricât aș fi de deschis'
Spui că nu ești pretențios la mâncare… dar sunt și alimente care nu îți plac?
Ohoh, sunt multe alimente pe care nu le mănânc, oricât aș fi de deschis, pentru că pur și simplu nu rezonez cu gustul lor. Nu îmi plac fructele de mare, absolut deloc! Nu sunt fan al peștelui, decât al câtorva sortimente. Nu mă omor după roșii și după sosurile roșii, la mâncare, ori după bulionul adăugat în mâncăruri. Nu-mi plac absolut deloc ciorba de burtă, mielul, ciorba de pește sau oaia și deloc mâncărurile precum melci sau alte vietăți mai ciudate! Nu îmi plac fructele foarte coapte, parmezanul și combinațiile haotice sau avangardiste de gusturi sau de ingrediente!
Mă întreb dacă, având o viață profesională atât de plină, mai ai timp și pentru tine… În final, aș vrea să ne spui cum îți încarci „bateriile.
Îmi încarc „bateriile' făcând tot ce-mi place – pictez, mă relaxez, stau cu prieteni, dorm, văd un film bun sau citesc o carte. În ultima vreme, în timpul liber, m-am uitat la câteva serii interesante pe Netflix, care m-au destins și care m-au făcut cumva să văd lumea cu alți ochi. Nu sunt un om care să aibă timp vreo clipă să se plictisească. Chiar dacă sunt permanent pe drumuri sau implicat în proiecte, știu cum să am grijă de sufletul meu, să mă odihnesc și să nu mă extenuez.
Sursă foto: Facebook