Ce dietă ține Gina Pistol. A slăbit 15 kilograme într-o lună

.

Ce dietă ține Gina Pistol. Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România. Aceasta a fost întotdeauna apreciată atât pentru profesionalismul de care dă dovadă cu fiecare apariție, cât și pentru aspectul fizic. După ce a născut-o pe Josephine, blondina a luat câteva kilograme în plus, pe care le-a dat jos imediat. Iată ce dietă a ținut Gina Pistol!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ce dietă a ținut Gina Pistol și a dat rezultate în scurt timp. După ce a adus-o pe lume pe micuța Josephine, Gina Pistol a luat câteva kilograme în plus. Prezentatoarea TV a luat în greutate mai mult decât și-ar fi dorit, motiv pentru care și-a propus să fie mai disciplinată în ceea ce privește alimentația sa. Iată ce dietă a ținut și cum a reușit să slăbească 15 kilograme într-o lună.

gina-pistol-covergina-pistol-cover

Aceasta a recunoscut că în acest moment nu s-a bazat pe sport, ci pe o alimentație corectă. Iată declarațiile sale, dar și dieta pe care o ține!

Citește și: Smiley i-a făcut o declarație de dragoste în versuri iubitei sale, Gina Pistol: „Tu îmi ești, tu îmi vei fi'

Citește și: Gina Pistol și Smiley, secvențe reale de dragoste în public: „Unele iubiri luptă să rămână până la sfârșit'

Citește și: Smiley, după ce a fost criticat pentru filmulețul în care se sărută cu Gina Pistol: „Pentru cei scandalizați…’

Citește și: Cum se înțelege Narcisa Birjaru cu soțul, după 10 ani de căsnicie: „Am întâmpinat destule greutăți'/ EXCLUSIV

Ce dietă ține Gina Pistol

Gina Pistol a recunoscut că a avut o perioadă în care s-a luptat cu kilogramele în plus. Iubita lui Smiley ajunsese să cântărească 80 de kilograme, motiv pentru care s-a pus pe slăbit. În doar o lună, acul cântarului a reușit să arate numărul 65!

'Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des. Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65, dar la fel, rămâne între noi. Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare', a declarat ea.

Ba mai mult decât atât, vedeta a prezentat pe rețelele de socializare planul alimentar pe care îl urmează în această perioadă.

Mic dejun – budincă din semințe de chia cu mango.

Gustare 1– o limonadă cu cătină și cu sirop de arțar.

Masa de prânz – file de șalău pane la cuptor cu piure de mazăre.

Gustare 2 – chifteluțe din hrișcă cu salată frisee (andivă creață) și roșii cherry.

De ce nu s-a căsătorit cu Smiley

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cu toate că au un copil împreună, cei doi nu au ajuns în fața altarului. Invitați la Xtra Night Show, cei doi au explicat de ce nu au făcut pasul cel mare până în acest moment.

„Nu știu ce să zic. Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred ca este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm’, a declarat Smiley la „Xtra Night Show’.

Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem cu acte și fără acte’, a spus Gina.

Sursă foto: Facebook, Instagram

Vezi şi deosebirea dintre masă și greutate – ce relație există între cele două!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton