Ce dietă ține Iuliana Tudor, la 45 de ani. Secretul siluetei sale: „Nu-mi lipseşte din alimentaţie, îl consum zilnic”

 Dumitrache Laura
.

Ce dietă ține Iuliana Tudor, la 45 de ani. Iuliana Tudor este una dintre cele mai îndrăgite prezențe feminine din televiziunea românească. De-a lungul timpului a moderat emisiuni folclorice, dar publicul a putut-o vedea și în alte ipostaze. În vârstă de 45 de ani, Iuliana Tudor continuă să aibă o siluetă de invidiat, iar atunci când participă la evenimente impresionează cu ținuta sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce dietă ține Iuliana Tudor, la 45 de ani. Prezentatoarea TV continuă să fie una dintre cele mai apreciate moderatoare de televiziune. Pe lângă naturalețea sa, mulți au observat și că anii sunt pentru Iuliana Tudor un număr. Timpul nu a trecut deloc peste ea, iar silueta ei este mereu aceeași.

iuliana-tudor-vedeta-tviuliana-tudor-vedeta-tv

Recent, vedeta a dezvăluit care este secretul taliei de viespe. Prezentă la un eveniment, Iuliana Tudor a optat pentru o rochie scurtă, de culoare albastră, care i-a pus în evidență trupul perfect. Vedeta a mărturisit care este alimentul pe care îl consumă întotdeauna.

Citește și: Ce destinație din Grecia recomandă Iuliana Tudor:„Vă va împlini orice dorință ascunsă'

Citește și:Cum l-a cunoscut Iuliana Tudor de la TVR pe soțul său, în urmă cu 26 de ani:„Mă întreabă lumea cum de rezistă relația'

Citește și:Cum s-a schimbat viața lui Pepe de când a devenit tată de băiat:”E total diferit. Am avut o perioadă…”

Citește și:Fiica lui Mihai Petre a gătit la Chefi la cuțite. Catinca a primit cuțitul de aur:„Este foarte harnică'

Ce dietă ține Iuliana Tudor, la 45 de ani

Iuliana Tudor este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare tv de la noi. Vedeta este gazda unei emisiuni folclorice, difuzată pe TVR 1, iar fiecare apariție a sa este o adevărată surpriză. Recent, Iuliana a fost prezentă la un eveniment, unde a purtat o rochie de culoare albastră, care i-a pus în evidență silueta de viespe. Vedeta a asortat ținuta cu o pereche de pantofi galbeni și o geantă verde. De asemenea, prezentatoarea tv a dezvăluit care este secretul unui trup perfect.

„O dată-n viaţă sau măcar din când în când mai schimbăm puţin registrul cu care am obişnuit publicul… E important să aducem culoare în vieţile noastre. Nu sunt o persoană disciplinată, în sensul să ţin diete, dar cred că mă întreţine foarte mult bucuria cu care muncesc. Dinamica din televiziune nu îmi dă voie să las garda jos!', a mărturisit Iuliana Tudor, pentru Click!

Iuliana Tudor: „Pătrunjelul nu-mi lipsește din alimentație”

Iuliana Tudor a mărturisit că pătrunjelul nu-i lipsește niciodată din alimentație. Vedeta susține că acesta o ajută să-și țină sub control silueta. De asemenea, atunci când profită și consumă ciocolată, urmează o dietă cu fructe și legume.

„Pătrunjelul nu-mi lipseşte din alimentaţie, îl consum zilnic, dar dacă mănânc o zi tort de ciocolată, atunci o săptămână am grijă să echilibrez dieta cu alimente mai sănătoase: fructe, legume, iaurturi', a mai spus Iuliana. 

Vedeta are un fiu în vârstă de 11 ani

Recent, Iuliana Tudor și-a serbat ziua de naștere. Prezentatoarea Tv și-a aniversat ziua în fața publocului, moderând emisiunea „Vedetă populară” de la TVR. Pe lângă cariera de prezentator, Iuliana Tudor este mamă, un statut mult mai important. Vedeta are un fiu de 11 ani, care o face mândră, iar cariera o ajută să fie o femeie împlinită.

Iuliana Tudor este căsătorită cu Răzvan Văcăroiu, iar cei doi au declarat în trecut că își mai doresc încă un copil. Tudor face scrimă, practică înotul și tenisul de câmp. Pe lângă toate acestea, fiul vedetei mai ia și lecții de pian.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton