Ce dietă ține Mirela Vaida, la 42 de ani. La ce alimente a renunțat: „Îmi plac mâncărurile bine făcute. În schimb, nu mănânc dulciuri, nu beau...”

 Dumba Gabriela
.

Mirela Vaida recunoaște că vacanța îi aduce întotdeauna câteva kilograme în plus pentru că îi place mâncarea, însă imediat ia măsuri și reușește să slăbească în timp scurt. Pentru că este ocupată cu cei trei copii, Mirela Vaida nu are foarte mult timp de sport și în nici un caz de mers la sală. În schimb, a găsit o altă modalitate plăcută de a face mișcare.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Mirela Vaida arată impecabil la cei 42 de ani ai săi și cu trei nașteri la activ. Spre surprinderea multora, prezentatoarea Acces Direct ne-a spus, într-un interviu acordat anul trecut, că nu este genul de persoană care să țină dietă constant, ci ia măsuri doar atunci când simte că lucrurile „au luat-o razna”.

434395978_18408161101064705_1586149809149659210_n434395978_18408161101064705_1586149809149659210_n

Ce dietă ține Mirela Vaida, la 42 de ani

Prezentatoarea emisiunii Acces Direct' a povestit pentru Unica.ro cum își menține silueta, dezvăluind ce reguli își impune în vacanțe, dar și care e metoda rapidă de a slăbi după concediu.

Vrând-nevrând iei kilograme în plus în vacanță, de asta e și vacanță ca să bucur. Dacă îmi plac foarte mult anumite mâncăruri – cum sunt eu cu mâncărurile chinezești sau sushi, chestii din astea pe care nu le mănânc toată ziua și care sunt bune – le mănânc.

În schimb nu mănânc dulciuri, nu mănânc înghețată multă, nu beau sucuri, nu mănânc pâine, dar în rest îmi plac mâncărurile bine făcute', a povestit Mirela pentru Unica, despre regulile pe care și le impune.

Mirela Vaida și-a cumpărat diverse aparate pentru a-și lucra corpul și asta pentru că nu are timp să meargă la sală. Acasă are atât bandă de alergare, cât și bicicletă eliptică, pe care se antrenează atunci când timpul îi permite.

„Reglez greutatea din foarte multă apă și încerc să mănânc o dată pe zi și doar salate și grătar, atât. Din cauza căldurii nu am mai făcut sport spre rușinea mea, dar ne-am făcut piscină în curte. Am deschis-o luna trecută și încerc să înot cât pot: dimineața sau seara să fac câteva bazine, să mă relaxez la piscină și aștept să se mai ducă căldura, pentru că și pe bandă nu poți să alergi dimineața pentru că e foarte cald', a declarat, pentru Unica.ro, Mirela Vaida.

Citește și: Mirela Vaida, adevărul despre operațiile estetice: „Nu pot să spun că nu sunt adepta lor, pentru că…’. Cum a reacționat soțul ei când i-a spus că vrea să-și corecteze nasul / EXCLUSIV

Citește și: Campioana Daniela Larreal Chirinos s-a stins din viață! Fosta ciclistă care a participat la 5 ediții ale Jocurilor Olimpice, găsită moartă în apartamentul său

Citește și: Cum își educă Mirela Vaida cei 3 copii: „Înțeleg că, atunci când ridic tonul, lucrurile sunt grave. Și noi aplicăm pedepse’. De ce nu-i lasă să se uite la emisiunile ei / EXCLUSIV

Dieta de o săptămână a Mirelei Vaida

Într-un interviu acordat VIVA!, Mirela Vaida declara ce dietă-fulger ține ea când are nevoie să slăbească rapid.

„Țin diete atunci când simt că am luat-o razna, că am pus cam multe kilograme. Atunci, sigur, țin o dietă de o săptămână-două. Mă reglez, dau jos cele 2 kilograme în plus, cam atât pun eu, 2 sau 3 kilograme maximum. După aceea, revin la viața normală.

Dar nu am fost niciodată un om care să țină diete pe termen nelimitat. Uite, acum, în timp ce dau acest interviu, fierb o oală de sarmale. Știi cum miroase în casă? Miroase a costiță afumată, a slăninuță, a cârnăciori afumați, printre sarmalele acelea… E o nebunie. Mă pregătesc, după aceea, să fac o ciorbiță de perișoare. Deci, la mine în casă nu e cu dietă.

Eu sunt un om fericit când se mănâncă, și eu mănânc tradițional, frumos, românesc, nu salate și rucola. Iar atunci când simt că e cam mult și nu se mai încheie fusta, mă reglez. Mă hidratez câteva zile, țin așa un pic de „dietă sănătoasă, asta însemnând să nu consum mult, caloric. Și gata, mi-am revenit rapid! Pentru că am o viață activă și organismul răspunde imediat. De gătit, gătesc bine și chiar ar fi păcat să nu mănânce familia mea din mâna mea„, ne spunea Mirela Vaida.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton