Ce dietă ține Nadia Comăneci pentru o siluetă impecabilă, la 62 de ani: „Nu mănânc desert. În schimb, beau o bere, două la cină”

 Tudorache Simona
.

Nadia Comăneci face în fiecare zi sport ca să se mențină în formă, chiar și atunci când pleacă pentru câteva zile și stă la hotel. Zeița de la Montreal mănâncă cât mai sănătos, iar micul dejun este pentru ea cea mai importantă masă. Nadia Comăneci are întotdeauna în meniul de la cină o bucățică de ciocolată. În plus, tot atunci bea o bere sau două.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Nadia Comăneci mizează, în general, pe alimente cu puține calorii, ou fiert, șuncă de curcan, iaurt. Fosta gimnastă arată splendid în costum de baie și la 62 de ani și uimește cu formele ei. Nadia Comăneci are aceeași formă fizică ca atunci când evolua la bârnă sau la sol și câștiga medalii. Zilele trecute, ea s-a pozat în costum de baie și a reușit să îi impresioneze pe cei care îi urmăresc activitatea.

nadia comaneci 18nadia comaneci 18

Ce dietă ține Nadia Comăneci pentru o siluetă impecabilă, la 62 de ani

Nadia Comăneci a făcut din sport un sti de viață. Marea sportivă se antrenează din greu de când a ieșit din competiții.

Mă mișc, zilnic, 30-40 de minute. Chiar și când sunt plecată, fac acest lucru. Caut ca hotelul unde stau să aibă sală de sport, iar în caz contrar, pentru că nu tot timpul am găsit și această facilitate, improvizez de fiecare dată ceva, în cameră. De asemenea, încerc să mănânc deștept. Cât mai sănătos!', a declarat aceasta pentru Fanatik.

Ce mănâncă Nadia Comăneci la micul dejun

Diva nu sare niciodată peste micul dejun, dar nu consumă alimente cu multe calorii. Iaurturile și oul fiert sunt la loc de cinste, ca și sucul de portocală.

Micul dejun este o masă foarte importantă. Beau un iaurt, mănânc un ou fiert, dar și toast cu o feliuță de șuncă de curcan. Nu-mi lipsește nici sucul de portocale și nici cafeaua. Seara consum pește, salate și avocado. Dar și multe fructe', a adăugat marea sportivă.

Citește și: Claudia Pătrășcanu susține că are dovada că băieții ei și ai lui Gabi Bădălău vor să stea cu ea: „Câtă suferință! Un copil e sincer, s-a filmat singur, pe ascuns”

Citește și: Dorian Popa își cumpără mașină de 600.000 de euro. Ce spune despre pasiunea lui pentru automobile și despre rolul din comedia Mentorii, unde joacă alături de Cătălin Bordea: 'Teoretic, mă parodiez, sunt genul acela de băiat cu mușchi și prost…'/

Citește și: Mihai Dedu, amintiri emoționante cu regretatul Cristian Țopescu: „Mă rog pentru el și pentru Cristina. Amândoi au plecat prea devreme”

Citește și: Cum gestionează Cristina Stroe și Damian Drăghici certurile în relație: „Amândoi avem momente de orgoliu. El are un mod foarte special de a-mi spune cât de mult mă iubește. Punctul nostru sensibil…” / EXCLUSIV

Nadia Comăneci bea bere și mănâncă puțină ciocolată la cină

În meniul Nadiei de la cină se regăsește și o bucățică de ciocolată, dar nu lipsește nici berea.Nu mănânc desert. În schimb beau o bere, două la cină. Snack pentru prânz, precum și o bucată mică de ciocolată, aproape zilnic', a mai spus aceasta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton